Hur man bär Platform Slip On Sneakers

Hur man bär Platform Slip On Sneakers

För de av er som gillar den avslappnade känslan i slip-one sneakers och också hur ett par klackar kan ge dig några centimeter mer höjd, att ha på sig ett par plattformsbyxor ovanpå sneakers verkar mer logiskt. . Det är faktiskt rätt drag. Detta gäller särskilt om du letar efter något avslappnat och snyggt att ha på helgen medan du ser lång och smal ut. För att visa dig hur du utformar dem, låt mig visa dig listan över idéer för slip-on-outfit som noggrant har sammanställts. Låt oss titta på dem nu.

Grå, grovstickad tröja med blå, smala jeans och slip-on-sneakers


källa

För att starta den här listan över avslappnade och luftiga outfitidéer, låt mig visa dig ett mysigt utseende som är väldigt lätt att dra. För att uppnå detta utseende, slå ihop en grå kabeltröja med ljusblå skinny jeans. Bär ett par gråa och vita canvas slip-on sneakers för att göra det här utseendet.

Vit skjorta med linneskjorta med blå denimklänning och plattformsslipade sneakers

vit skjorta av knäppt linne med blå denimklänning och slip-on-sneakers
källa

Här är en mycket ungdomlig och uppfriskande outfit som har ett denimelement i sig. För att uppnå det här coola utseendet kan du bära en vit knäppt pojkvänskjorta och en ljusblå casual denim miniklänning över den. Använd en svart läderhandväska och ett par vita plattformsslip-one-sneakers för att komplettera utseendet.

Blå jeansjacka med vit avslappnad t-shirt och gråa canvasplattformskor

blå denimjacka med vit t-shirt med avslappnad passform och grå sneakers med canvasplattform
källa

För att uppnå det enkla och ungdomliga utseendet behöver du återigen ett element av denim i din mix. Den här gången kommer den i form av en blå jeansjacka. Koppla ihop den med en vit, lite överdimensionerad t-shirt och svarta, beskurna slim fit-jeans. Bär ett par gråa och vita duk-slip-on plattform skor för att göra utseendet snyggt och snyggt.

Grå avslappnad t-shirt med svarta slim fit-jeans och sneakers

grå avslappnad t-shirt med svarta slim fit-jeans och sneakers
källa

Det här är lika enkelt som att bära en affärsavslappnad outfit. Vissa av dina jobb kan vara för avslappnade för att du ska vara din egen domare. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en grå överdimensionerad t-shirt med svarta smala ankeljeans. Bär ett par svarta sneakers för att avsluta din outfit.

Svart trövelsärmad tröja med blå blommiga byxor och vita sneakers

svart tre-kvartsärmad tröja med blåklippta byxor med blommönster och vita sneakers
källa

För att se mer färgstark och konstnärlig ut, här är en outfit att prova. Till toppen kan du bära en svart, tjock tre-kvartärmtröja. Kombinera toppen med korta byxor med blommönster i svart och blått. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Longline stickad tröja kofta med blå jeans och grå Slip On plattform sneakers

Kofta med stickad tröja med blueline och grå slip-on plattform sneakers
källa

För att uppnå detta enkla och mysiga utseende är allt du behöver göra att hitta en grå longline-kofta för att skapa en underbar lagerlagring. Till exempel kan du kombinera den med en vit blus med en avslappnad passform och blå rippade skinny jeans. Bär ett par grå canvas-slip-on sneakers för att göra ditt utseende komplett.

Grå jeansjacka med huvtröja och svarta läderplattformsskor

grå jeansblazer med huvtröja och svarta läderplattformsskor
källa

På tal om skiktad outfit är detta en snygg och ungdomlig outfit som är fylld med lager. Till toppen kan du bära en vit blus med en grå huvtröja över. Lägg till ytterligare ett lager genom att bära en grå jeansjacka. För resten av kläderna, bär svarta skinny jeans och ett par svarta läderskor.

Ljusblå chambray-knapp med skjorta med förkortade skinny jeans och silverplattformsskor

Ljusblå chambrayskjorta med knappar, korta skinny jeans och silverplattformsskor
källa

Hittills har jag visat några par sneakers som är gjorda i neutrala färger som grå, svart och vitt. Låt oss nu titta på något mer glänsande. För att forma detta superavslappnade utseende kan du bära en ljusblå chambray pojkvänskjorta med ljusblå skinny jeans. Bär ett par silvermetalliska slip-on plattform sneakers för att slutföra outfit i stil och fet stil.

Svart stickad tröja med rund halsringning och citrongul läder axelväska

svart stickad tröja med rund halsringning och citrongul läder axelväska
källa

Det här är en outfit som visar hur du gör din helt svarta outfit lite mer glad. För den svarta delen kan du bära en svart tröja med rund hals med svarta skinny jeans och svarta plattformssneakers. Lägg nu till en citrongul läderhandväska för att krydda saker.

Grå skinnjacka med svarta, beskurna smala jeans och slip-on-sneakers

grå skinnjacka med svarta skinny jeans och läder slip-on sneakers
källa

För att skapa en mysig och snygg streetoutfit kan du bära en vit blus med en grå huvtröja över. Lägg till en grå skinnjacka på toppen för att skapa dessa snygga lager. För resten av kläderna, använd svarta skinny jeans med manschetter och ett par läderskor.

Svart longline kofta med vit tryckt t-shirt och blå jeansshorts

svart longline kofta med vit tryckt t-shirt och blå jeansshorts
källa

Detta är en mycket uppfriskande och lekfull outfit som kan ge dig lite energi. För att forma denna outfit kan du helt enkelt bära en vit tryckt t-shirt med blå jeansshorts. Lägg till en svart lång tröja över dem. Slutligen bär vita sneakers och en stråhatt för en uppfriskande touch.

Vit fuskpäls lång kappa med rippade jeans och sneakers

lång kappa i vit fuskpäls med rippade jeans och sneakers
källa

Detta är en mycket sofistikerad och chic outfit som är lite svårare att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en svart V-ringad t-shirt med svarta skinny jeans. Lägg till ett par vita platt-slip-on sneakers till mixen. Slutligen, och framför allt, bär den vita och svarta tryckta långa fuskpälsen för att lägga till den mogna touchen.

Ljusgrå Mock Neck tjock tröja med läderplattformsneakers

Lätt fläckig, grovkornad tröja med mock hals och läderplattform sneakers
källa

För att forma denna väldigt minimala business casual outfit kan du helt enkelt bära en ljusgrå lång tröja med hög krage och blå slim fit jeans. Bär ett par svarta och vita slip-on skor för att komplettera det enkla men ändå attraktiva utseendet.

Här är några riktigt snygga idéer på plattformens slip-on-sneakers som jag ville utforska. För dig som redan gillar att ha vita sneakers kan dessa plattformsskor ses som några riktigt bra alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*