Hur man bär pläder Leggings

Idag ska jag prata om hur man stylar skinnläder, något som måste ses mycket men som du kanske inte har hört talas om. De är också kända som leggings i konstläder. Mer exakt är de leggings gjorda av polyuretan, en form av plast som ser ut som läder. Du kan behandla dem som leggings i äkta läder och förvänta dig att de ser lika bra ut. För att visa dig några fantastiska stylingsalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i läderbenben. Låt oss dyka in.

Blush Pink Kortärmad T-shirt med lång ärm och leggings

Blushrosa kortärmad longline-t-shirt med läderjackor
källa

Du ser en lista med mycket enkla och snygga outfitidéer. För att starta den här listan visar jag dig en lite ladylik street outfit. För att skapa detta luftiga och minimalistiska utseende kan du helt enkelt ha på dig en blushrosa kortärmad t-shirt med korta ärmar och svarta läder leggings. Bär ett par svarta läderskor för att avsluta din outfit snyggt.

Grå sköldpaddshals med svart damask i läder


källa

Låt oss nu titta på en balanserad och mörk outfit som använder det svarta och grå färgschemat. En grå turtleneck och turtleneck och leggings i svart läder för att polera bort denna look. Bär ett par vita sneakers för att göra looken avslappnad och ungdomlig.

Blushing ullrock med vit lång tröja och svart läderjacka

Blushing ullrock med en vit lång tröja och svart läder leggings
källa

För att skapa ett elegant affärsavslappnat utseende kan du bära en vit långdragen tröja med en rodnande rosa lång ullrock över. Kombinera dem med leggings i svart läder för att se snygga och smala ut. För skorna kan du bära ett par rodna mockaklackar. Lägg till en liten och elegant svart läderkoppling i mixen för att se ännu mer elegant ut.

Svart kavaj med vit, nedskuren linne och leggings

svart kavaj med vit, nedskuren linne och leggings
källa

För att skapa ett sexigt och snyggt stilrent utseende kan du bära en vit linne med en djup V-ringning och en svart kavaj som topp. För resten av kläderna kan du helt enkelt bära ett par svarta läder leggings och ett par svarta klackar med subtila paljettdetaljer.

Grå tunikatröja med kalla axlar och svart damask

grå tunika tröja med kall axel och svarta läder leggings
källa

Här är ett mycket attraktivt och mysigt utseende som kan få dig att se reserverad sexig ut utan att faktiskt visa upp mycket hud. För att uppnå detta utseende, lag en grå kold axel tunika tröja och svarta konstläder leggings. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att se eleganta och feminina ut.

Grå tröja med svart mini läder kjol och läder gamacher

grå tröja med svart mini läder kjol och läder gamacher
källa

Det här är en mycket trevlig demonstration av hur ett enkelt extra lager kan få outfit att se så mycket mer iögonfallande och snyggt ut. För att slutföra denna outfit kan du ha på dig en grå, tjock stickad tröja med en svart super mini-läder kjol. Kombinera dem med svarta läder leggings och rosa höga klackar för att komplettera outfit snyggt och damligt.

Vit lång tröja med mock halsringning, leggings och rosa klackar

vit tröja med lång halsringning, leggings och rosa klackar
källa

För att se mysig och elegant ut kan du bära en vit lång mock neck tröja med ett par boho stil halsband för toppen. Kombinera dem med svarta läderjackor så att dina ben ser extra långa och smala ut. För skorna kan du bära ett par rodnande rosa balletthöga klackar för att komplettera outfit med en feminin twist.

Helt svart utseende med öppna läderstövlar

Helt svart utseende med öppna läderstövlar
källa

Låt oss nu titta på ett helt svart utseende som ser coolt och mörkt ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart linne med öppen hals och en svart kavaj. Koppla ihop dem med leggings i svart läder och svarta stövlar i läder med öppen tå. Slutligen, lägg till en guldklädselkedja för att göra denna outfit mer elegant och mer iögonfallande.

Svart tröja med en rodnande rosa fransad halsduk

svart tröja med rodnande rosa fransad halsduk
källa

För att se snygg och feminin ut samtidigt är den svarta och rosa färgkombinationen ett bra sätt att göra det. För att applicera det på din outfit kan du bära en svart stickad tröja med en rodnande rosa fransad halsduk till toppen. Kombinera dessa bitar med svart läderjacka och ett par rosa mockaklackar.

Blush Pink Button Up-skjorta med svarta pläder-leggings

Blushrosa knäppt skjorta med svarta läder leggings
källa

För ett mycket minimalt och lite pojkigt utseende kan du bära en rodnande rosa knappskjorta och svarta leggings. Ett par svarta mocka ballerina lägenheter för dina skor är ett utmärkt sätt att komplettera utseendet. Denna outfit är perfekt att bära när du vill se väldigt diskret ut och ändå se lite snygg ut.

Blå jeansjacka med svarta leggings och canvas sneakers

blå jeansjacka med svarta leggings och sneakers i canvas
källa

På tal om stilig är det dags att ta fram den blå jeansjackan, en ikon i världen av avslappnade kläder. För att utforma kan du bära den med en grå långärmad T-shirt och svarta leggings i konstläder. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att se snygga och ungdomliga ut.

Vit kortärmad skjorta med svarta leggings och klackar

vit kortärmad skjorta med svarta leggings och klackar
källa

Låt oss nu titta på ett mycket enkelt svartvitt utseende. För toppen, använd bara en vit blus med en vit kortärmad kavaj. Kombinera dem med svarta läder leggings och svarta klackar med ankelband i öppen tå för att se snygga och lite konstnärliga ut.

Långrosa ljusrosa chiffongjacka med svart läderjacka

ljusrosa chiffongjacka med svarta pleather leggings
källa

För att uppnå ett damliknande och luftigt utseende kan du bära en vit chiffongblus med en ljusrosa långfärgad chiffongjacka i lager. För resten av kläderna, bär svarta leggings i konstläder och naken, remma sandal för att se ut damlik och elegant samtidigt.

Vit Tribal-tryckt tröja med läder Leggings och höga höga stövlar

vit stamtröja med läderjackor och overknee stövlar
källa

Här är en mycket mysig och vacker outfit. Bär en vit, stamtryckt tjock tröja med vit stickad hatt. Kombinera dem med damaskar i svart läder. Mycket intressant och vackert, bära ett par svart mocka över knästövlarna över leggingsna för att skapa snygga lager.

Hoppas att du gillade de läderkläder som jag just delade med dig. För dig som försöker se snygg och snygg ut är listan ovan ett bra ställe att börja på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*