Hur man bär Pinafore-klänning

När jag ber dig tänka på de grundläggande kläderna du har i din garderob, tänker jag på en vit t-shirt, fotkängor, en trenchcoat och en kavaj. Vad händer om jag säger till dig att jag känner till den häftklammer som följer med alla dessa basfoder? Jag presenterar dig i pinafore.

Pinafore är en häftklammer som gjorde en stor comeback för några år sedan, och den är fortfarande på modet. Du kanske inte kommer ihåg det helt, men på 90-talet var detta klädesplagg en del av skoluniformen. Så tjejer älskade det. Men om du inte vill se ut som en skolflicka för att den tiden är långt bakom dig, kommer jag att visa dig de bästa sätten att bära en pinafore-klänning som en vuxen.

Den här ”överklädda hybrid” gjorde galna tjejerna. Det är vettigt att kombinera den vita T-skjortan, knappknappen eller tröjan.
För att se hur du bär din pinafore-klänning, fortsätt rulla ner där jag avrundar några outfitidéer till dig!

Klänning i mockarem

Rem klänning khaki mocka
källa
Mocka är ett utmärkt material för en pinafore klänning. Det är mycket populärt just nu. Så om du funderar på att köpa, gå till det. Denna khaki mockaklänning är ihop med den svarta turtleneckan för ett elegant och mycket elegant utseende. Fyll på med svarta spetsiga stövlar.

Orange pinafore klänning

Orange mocka klänning
källa
När jag sa att mocka var en trend menade jag det. Många kläder är gjorda av detta material. Detsamma gäller för den här. Detta är en perfekt ljus orange pinafore klänning. Den kombineras med den randiga skjortan för en avslappnad och elegant look. Det är helt säkert att bära varje dag.

Grå mocka rem klänning

Remklänning i grå mocka
källa
Denna grå pinafore-klänning har viss charm. Det är modernt och mycket elegant. Du kan para ihop den med den vanliga vita t-skjortan och vita sneakers. På det sättet har du ett fantastiskt outfitalternativ för vardagskläder. Kombinera den med den röda sammetväskan och kragen.

Klänning i läderrem

Rem klänning läder smaragdgrön
källa
Om du är ett fan av läder leggings eller läder kjolar, kommer du definitivt att älska den här klänningen. Den har en vacker smaragdgrön färg. Det är kort så det är bättre om du utformar det med lägenheterna på det. Du kan bära den klassiska vita T-shirt under pinafore. Kombinera den med den svarta axelväskan.

Sticka kamel pinafore

Förkläde klänning kamel stickad
källa
Kamel är en färg som gör alla delar mycket glamorösa och dyra. Du kan bära den med färgen svart eller vit för stor kontrast och utseende. Denna v-ringade tankklänning är ett fantastiskt vardagsval. Men uteslut dem inte som ett nattutseende. I kombination med höga klackar eller fotkängor kan det se utsökt ut.

Svart sammetsklänning

Klänning i svart sammet
källa
I kombination kan svarta och röda färger se mycket eleganta och glamorösa ut. Om du gillar det här utseendet bör det vara din nya arbetskläderdräkt. Det är perfekt för möten och affärsluncher. Å andra sidan kan du också bära den med de vinröda fotkängorna för en helgkaffe med din bästa vän.

Corduroy rem klänning

Orange corduroy-remklänning
källa
Du kanske inte har lagt märke till ännu, men kordfläkt har kommit tillbaka till mode genom den stora dörren. Denna klänning är gjord av detta material och har en fin orange nyans. Blandningen av trender finns definitivt där. Orange färg, corduroy och spetsar är stora trender att bära när man ska gå för det här utseendet!

Svart pinafore klänning

Pinafore klänning svart och vitt
källa
Om du gillar den svartvita kombinationen, här är ett exempel på hur du kan uppnå detta utseende med en pinafore-klänning. Du kan kombinera en svart klänning med den vita spetsöverdelen och komplettera det hela med den svarta axelväskan. Försök styla den med lårhöga stövlar eller loafers.

Jeansremklänning

Lång denimklänning
källa
Den här knäppta klänningen är tillverkad av jeans och ser snygg ut och har 90-talsvibe. Övergripande denimklänningar var mycket populära då, och nu tog förklädets form sin tron.
Kombinera din långa denimklänning med en knäppt kofta och de vackra beige stövlarna över knäna.

Randig pinafore-klänning

Randig pinafore-klänning
källa
Om du är bra på lager, försök sedan para ihop den romantiska rufsiga blusen med den här kaskade halsen och klänningen. Ränderna gör den här klänningen elegant och väldigt spännande. Grundfärgerna som svart och marinblå är perfekta för att kombinera. Du kan bära den med höga klackar för elegant eller med platta stövlar för ett mer avslappnat utseende.

Mörkblå bandklänning

Marinblå bandklänning
källa
Denna outfitidé är för fans av enfärgade kläder. Klänningens färg kombineras med overknee stövlar och jackan. Under klänningen finns en vit skjorta med knappar. Det här utseendet är väldigt elegant och elegant. Du kan bära den vid ett flertal tillfällen: från avslappnade promenader till sena partier med vänner.

Blå pinafore klänning

Bandklänning sportig topp
källa
Har du tänkt på att para ihop en sportig topp med en elegant pinafore-klänning? Den här modebloggaren spikade absolut det här utseendet! Hon bestämde sig för att kombinera två stilar genom att bära den sportiga Nike-toppen och den snyggt skräddarsydda pinafore-klänningen. Jag måste erkänna att kombinationen är ganska förvånande, men den ser otrolig ut.

Ljus orange pinafore klänning

Pinafore klänning ljus orange
källa
Detta är en fin blandning av en basfärg och en mycket ljus, oväntad. Den orange pinafore-klänningen ser väldigt intressant ut i kombination med en svart tröja med tröja. Det mest överraskande är att du kan bära den blå väskan och den fortfarande inte ser över toppen. Denna outfit är en trevlig inspiration för arbetskläder.

Pinafore-klänningen är definitivt ett måste. Efter att ha läst den här artikeln kan vi enkelt räkna det som en av de basfoder varje tjej borde ha i sin garderob.
Om du funderar på att köpa en pinafore-klänning, är det definitivt den du ska gå till. Det är den perfekta vinterklammern och är lätt att para ihop med mjuka tröjor och sköldpaddor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*