Hur man bär persikatröja

Idag ska jag prata om hur du kan krydda dina knäppta skjortkläder. För dig som gillar att bära formella eller avslappnade fritidskläder för jobbet är jag ganska säker på att du är bekväm med att bära den vita knappade skjortan. Vad jag ska göra nu är att utmana dig att byta ut den vita skjortan med en persikotröja för att se mer damaktig ut och glad. Eftersom färgen på persika är en ljus färg kan du behandla den ungefär som en vit skjorta. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanställt några riktigt fina persika-skjortoutfitidéer för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Persika och ljusgrå vertikalt randig skjorta med manschettchinos


källa

För att starta den här listan över attraktiva och vackra outfitidéer kommer jag att överraska dig lite med en randig skjorta. Skjortan här är en persika och ljusgrå vertikalt randig, kortärmad, knappad knäppt skjorta. Kombinera den med grå manschettchinos, svarta sneakers och en stråhatt för att se uppfriskande och snygg ut.

Strandknapp upp med grå tweed lång kavaj

Beach-up-skjorta med trey tweed lång kavaj
källa

För att lägga till en elegant och professionellt snygg business casual outfit till en persikafärgad skjorta, visar outfit ett ganska bra sätt att göra det. För toppen kan du bära en skjorta med persikaknappar och en grå lång tweed-kavajjacka. Ett ljusblått smalt bälte och ett par svarta ballerinaskor är ett bra sätt att avsluta din outfit.

Persikaskjorta upp skjorta över vit och svart prickblus

persikafärgad skjorta över vit och svart prickblus
källa

Detta är en väldigt intressant och vacker skiktad outfit. För att skapa de här vackra lagren, ha på dig en persikatröja över en vit och svart prickig skjorta och rulla upp ärmarna för att avslöja mer av pricktröjan. Ett par svarta smala byxor och ett par svarta ballerinaskor är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Vit blazer med persikatröja och smala jeans

vit kavaj med persikafärgad linneskjorta och smala jeans
källa

Här är en annan mycket elegant och smal affärsavslappnad look. Bär en persikolinnad kragefri skjorta med korta ärmar och en vit kavaj för att utforma denna outfit. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par ljusrosa balettlägenheter för att göra det coola och enkla utseendet.

Kortärmad blus med vitt och persikafärgat mönster och svarta skinny jeans

Kortärmad blus med vitt och persikafärgat mönster och svarta skinny jeans
källa

För en minimalistisk casual casual outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan kan du bära en persikafärgad, vitmönstrad, kortärmad knapplös skjorta och para ihop den med svarta skinny jeans med muddar. Bär ett guldarmband och ett par silverballettlägenheter för att ge en elegant touch till det övergripande utseendet.

Peach Cuffed T-shirt med Tribal Style Statement Necklace & Jeans

T-shirt med persikarmanschett, ett halsband med jeans i tribal stil och jeans
källa

Detta är en väldigt enkel och snygg streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en persikatoppad t-shirt och ett tribal silverhalsband till toppen. Koppla ihop dem med ljusblå manschett med pojkvän och en svartvitt lågkonversation för att komplettera utseendet.

Persikafärgad kortärmad skjorta med ljusgrå midikjol i tyll

Persikafärgad kortärmad skjorta med ljusrosa midikjol i tyll
källa

Låt oss nu titta på en outfit som är tillräckligt trevlig för att bäras som en cocktailfestdräkt. Till toppen kan du helt enkelt bära en persikafärgad kortärmad blus. Kombinera den med en ljusgrå midityllkjol. Lägg till ett brett rosa läderbälte för att få mer uppmärksamhet. Använd elfenbenshöga klackar för att komplettera utseendet.

Persika bred kortärmad slips midja skjorta klänning

Persika bred kortärmad slips midja skjorta klänning
källa

Här är en fin variation på knapp-up skjortan. Det är en persikafärgad miniklänning med knappar, en bred kort ärm och en slips-midjedesign. För att bygga en minimalistisk men ändå underbar outfit runt den här klänningen kan du helt enkelt bära ljusrosa klackar med öppna tår för att ge utseendet en feminin känsla.

Spetsblus med rosettband och rosafärgad miniklänning

Spetsbåge med rosett och röd miniklänning
källa

För att se ännu mer ladylike ut, prova färgkombinationen persika och rodna rosa. För att applicera detta på din outfit kan du bära en persikafärgad kortärmad blus med rosett och v-ringning med en utsvängd rosa mini-chiffongflare-klänning. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar för att se uppfriskande och lättillgänglig ut.

Button-up skjorta med blå mini-shorts och svart bälte

Button-up skjorta med blå mini jeansshorts och svart bälte
källa

För att bygga en pojkvänstil runt persikotröjan visar bilden ovan hur. Du kan välja en lite överdimensionerad skjorta med persikoknappar och para ihop den med mini-shorts med blå jeans. Lägg till ett svart bälte och ett par vita sneakers för att se elegant och avslappnad ut.

Persika halvskärmad skjorta med knäppning med ljusblå mamma-jeans

Peach Semi Sheer Button Up Shirt med ljusblå mamma-jeans
källa

Det här är ett mycket uppfriskande utseende för flickan bredvid. För att uppnå detta utseende kan du bära en halvskärmad långärmad skjorta med knappar över en vit västtopp. Koppla ihop dem med ljusblå mamma-jeans för att se enkla och avslappnade ut. För skorna kan du bära ljusrosa ballerinor för att hålla kläderna enkla och ladylike.

Ärmlös blus med mock-halsringning och svartvit randig pennkjol

ärmlös blus med en uppstående krage och en svartvit randig pennkjol
källa

Här är en annan mycket kreativt designad tröja. Det är en ärmlös blus med en persika-mock nick och några vertikala randiga detaljer. För att utforma den kan du stoppa den i en vit och svart randig pennkjol. Bär bara svarta spetsiga läderklackar för att se snygga och eleganta ut.

Lätt, ärmlös, broderad blommig skjorta med blommönster och mörkblå kjol

ärmlös skjorta med lätt persikablommabroderi och mörkblått tryck
källa

För att uppnå detta unika utseende kan du bära en lätt ärmlös skjorta med knappar broderade med persikablommor. Kombinera den med en mörkblå och röd tryckt midikjol. Använd ljusrosa spetsiga klackar för att göra ditt utseende komplett.

Ärmlös blomma från Peach med matchande midikjol med hög split

Ärmlös blus av persika med en matchande midikjol med hög split
källa

Detta är en vacker och elegant tvådelad cocktailpartyklänning. Den består av en ärmlös persikablus som topp och en hög split midikjol som botten. Koppla bara ihop klänningen med silverklackar med öppna tår för att se minimal och elegant ut.

Det finns persikaskjortoutfitidéer som kan få dig att se lite annorlunda ut och bättre än dina vanligtvis vita skjortkläder. Byt bara ut din vita skjorta med en persika då och då och se om du gillar resultatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*