Hur man bär Peplum Top

Hur man bär Peplum Top

I en modevärld som domineras av knappar och skjortor är det ganska enkelt att sätta ihop en outfit som ser särskilt bra ut för en avslappnad look. Men eftersom jag alltid tror att mode är både skönhet och roligt, är variation alltid bättre. Peplumtoppen är en av de saker som du bara ska ha på dig en eller två gånger i månaden för att undvika att se för lika ut varje dag. Medan peplum ser så enkelt ut är peplum inte lika lätt att forma som en skjorta, och det är exakt varför det här blogginlägget finns. Jag har sammanställt en lista med idéer till toppdräkter som jag tror kan vara till hjälp för dig.

Svart peplumtopp med manschettjeans

svart peplum jeansdräkt med muddar
källa

Denna enkla outfit visar dig verkligen fördelen med att bära en peplum-topp. Du kan se att den svarta peplumtoppen visuellt kan flytta din midja uppåt. I kombination med jeans och muddade klackar får inte outfit dig slankare, men det kommer att få dina ben att se längre ut och din kropp ser bättre ut.

Svart silkepumptopp med grå skinny jeans

svart siden pelpum topp grå skinny jeans
källa

För ett semi-formellt utseende kan du bära en svart sidenpläterad topp och para ihop den med grå skinny jeans. Använd silverspetsiga klackar för att slutföra den här eleganta power-outfit. Du kan se att peplum-toppen faktiskt kan accentuera dina kurvor. Därför, om du har en smal midja och i allmänhet är i god form, kan det vara en bra idé att bära dem oftare.

Slim fit tröja över vit peplum

Corduroy byxor vit kort tröja peplum topp
källa

Du kan också bära peplum diskret. Till exempel kan du bära en vit peplum-topp under en kort vit slim fit-tröja. Använd kordfloybyxor och klackar på golvet. Skiktningen med den knappt synliga peplumtoppen i denna outfit ger lite slumpmässighet och unikhet till outfit för att göra den mer snygg.

Bär helt vitt med ärmlösa peplum-toppar och vidbyxor

ärmlös peplumtopp med vida ben
källa

Jag nämnde hur jag skulle klä mig i en svart outfit i ett annat blogginlägg. Du kan göra det med en ren vit outfit. Bär bara en ärmlös peplum-topp med vida byxor och kala sandaler. Du behöver inte alltid ha svart eller grått för att klä dig. Ibland är det snittet och tyget med din outfit som får dig att se ut som en chef eller chef. Fullständig information: Jag gillar inte det när människor klär sig som en chef, men det finns situationer eller företag där man bara måste göra det.

Svart peplum rör topp och smala jeans

svarta skinny jeans med peplum rör
källa

Det här är en riktigt sexig outfit som verkligen accentuerar dina kurvor. Bär en svart peplum skinny topp med svarta skinny jeans och balettplattor. Denna outfit är lätt den tuffaste på listan. Du borde komma i riktigt bra form för att prova det här.

Vit långärmad peplum-topp och rippade jeans

vita långärmade peplum-jeans
källa

Detta är en avslappnad outfit som är så minimalistisk och så lätt att ta av. Bär bara en långärmad peplum-topp med rippade skinny jeans och klackade sandaler. Anledningen till att det är ganska lätt att bära är att de långa ärmarna kan få dig att se mer balanserad ut. Dräkten kan vara lite tråkig, så para ihop den med ett långt halsband och en snygg plånbok.

Ärmlös peplum i svart läder

ärmlös svart peplum med stövlar med öppen tå i läder
källa

Denna outfit är väldigt intressant och unik. Jag tror att det kan vara en av de överraskningsdräkterna som du kan bära till en formell händelse. Ibland brukar du ha den finaste klänningen du kan få för ett stort formellt evenemang och tänker att du verkligen kan sticka ut från mängden. Men mycket ofta kommer du att upptäcka att andra gör detsamma och att du inte riktigt kan sticka ut. Varför inte prova en blå havsstrategi ibland och ha kul med en mörk outfit med den ärmlösa svarta läderpeplumtoppen och svarta byxor? Jag måste erkänna att jag ändå kommer att rekommendera att du får en fin klänning 9 gånger av 10, men försök att överraska alla och ha kul med den då och då.

Marinblå topp med vita skinny jeans

Marinblå peplum topp vita skinny jeans
källa

Denna outfit är bara avsedd att visa dig att du verkligen kan bära peplum-toppen, som om det är vad du bär för matinköp. Bär bara en mörkblå topp med vita skinny jeans och sneakers.

Blå peplumtopp med färgkoordinerade ballerinor

blå peplum jeans jeans ballerinor
källa

Bär en kungsblå peplum-topp med exakt samma färg ballerina-lägenheter för ett elegant utseende. Cuffed jeans skulle vara perfekt att gå med toppen under lång tid. För dig som gillar kläder med liknande färger kanske du vill kolla in mitt blogginlägg om How to Wear Royal Blue.

Vit topp med peplum och spetsiga jeans

vit spets peplum topp svart skinny jeans plattform klackar
källa

Här är en annan riktigt avslappnad outfit med en feminin twist. Bär bara en vit ärmlös spetspeplum med svarta skinny jeans och kala plattformsklackar.

Grå peplum-topp med jeansjacka och vita shorts

grå peplum jeansjacka vita shorts
källa

Fram till denna punkt har jag presenterat för dig några sätt på vilka du kan bära peplumtoppen själv. Nu kanske du har frågan: hur bär du en peplum-topp med en jacka? Mitt säkra svar är en jeansjacka. En bomberjacka skulle sannolikt också fungera i de flesta fall. Men någon jacka eller kappa som sträcker sig till midjan kommer inte att se bra ut med peplum-toppen i allmänhet. Tillbaka till just den här outfitidén: använd bara en grå peplum-topp med en jeansjacka och vita shorts för en fin och avslappnad vårlook.

Svart peplumtopp med filthatt

svart peplum filthatt outfit
källa

För att få ett unikt och konstnärligt utseende, försök para ihop en svart peplumtopp med en filthatt. Det är väldigt intressant att se hur bra dessa två till synes orelaterade bitar går ihop.

Vit ärmlös peplumtopp med korta svarta byxor

vita ärmlösa byxor med peplum-topp
källa

Så det finns en lista över mina favorit sätt att bära peplum. Jag hoppas att listan kan hjälpa dig att komma med dina egna outfitidéer. För mig är spetsen på vilken jacka jag ska ha med peplum-toppen mycket användbar. Nästa gång du inte är säker på vad du ska ha på dig med din peplum, prova denimjackan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*