Hur man bär Peplum-blus

Hur man bär Peplum-blus

Idag ska jag prata om peplumblusen, något som ser elegant ut och har en mycket unik snitt. Den första frågan människor kan ställa är vad denna unika klippning är för. Svaret är verkligen mycket enkelt. Den är utformad för att få dig att se lång och smal ut genom att göra midjan slankare. Det är inte så svårt att utforma det. Vanligtvis räcker det att kombinera det med smala jeans. För att visa fler och bättre variationer har jag sammanställt några av de bästa outfitidéerna för dig. Låt oss dyka in.

Vit peplumblus med puff axel med leggings i svart läder


källa

För att börja med den här listan över eleganta outfitidéer kommer jag att visa dig en ganska kraftfull affärs casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit puffad axelblus för att få din axel att se lite kantad ut, vilket ger dig lite aggressivitet. Använd den med svarta läderbyxor och rosa klackar för ett snyggt utseende.

Vit ribbad tröja med kort bälte över en peplumblus

vit ribbad tröja med kort bälte över en peplumblus
källa

För att skapa en mysig och elegant outfit kan du bära en kort, ribbad och figurkramande vit bältetröja över en vit peplumblus för toppen. Kombinera dem med svarta, smala chinos och bruna, spetsiga tåklackar. Slutligen bär en vit läderhandväska för att se mer professionell och uppfriskande ut.

Vit kortärmad peplumblus med grå skinny jeans

vit kortärmad peplumblus med grå skinny jeans
källa

Detta är ett mycket enkelt, men ändå attraktivt och tillgängligt utseende. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit kortärmad peplumblus med grå skinny jeans med muddar. Bär nu ett par orange spetsiga klackar för att göra kläderna mer glada och mer iögonfallande.

Vit Peplum-passformsblus med blå manschettmager jeans

Figurkramande blus av vit peplum med smala jeans med blå manschett
källa

För ett mer uppfriskande och minimalistiskt utseende, överväga att prova denna outfit. Bär en vit, kortärmad, figur-kramande peplumblus med en boho-stil uttalande kedja för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans med manschetter. Använd en brun öppen fotledsrem för skorna för att ge en elegant touch till utseendet.

Kortärmad peplumblus med svart bälte och rosa kopplingsficka

svart kortärmad peplumblus med bälte och rosa koppling
källa

Även om det är uppenbart att en peplumblus i vitt ser bra ut, finns det andra färger att välja mellan som också ser ganska bra ut. Här är till exempel en svart peplumblus med ett smalt brunt läderbälte. Du kan para ihop den med en leopardmönstrad halsduk, svarta smala byxor och rosa spetsiga tåklackar för att komplettera outfit på ett diskret och elegant sätt.

Ärmlös ärmlös blus i spets med mörkblå skinny jeans

vit ärmlös spetsblus med mörkblå skinny jeans
källa

Här är ett uppfriskande och konstnärligt utseende tack vare den strålande användningen av tillbehör. För att uppnå detta fantastiska utseende, använd en vit spets ärmlös peplumblus och marinblå skinniga jeans. Para ihop dessa bitar med bruna läderstövlar och en brun filthatt för att se snygg och konstnärlig ut.

Svart och vit randig peplumtopp med kofta

svart och vit randig peplumtopp med kofta
källa

Detta är ett elegant och snyggt sätt att forma en peplumblus. Välj i detalj en svartvit randig peplumblus och kombinera den med en vit kavaj. Bär blå skinny jeans och ett par rosa spetsiga klackar för din rumpa. Slutligen bär en ljusrosa läderhandväska för att se ännu mer feminin ut.

Vit axelbandslös peplumtopp med svarta läderbyxor


källa

Om du vill visa upp dina härliga axlar och krageben lite, här är en minimalistisk och lågmäld sexig outfit som du kanske vill prova. Bär bara en vit peplumblus från axeln med svart läderjacka. Gör kläderna kompletta med ett par röda mocka-balettklackar för ett iögonfallande utseende.

Vit spets topp med grå skinnjacka

vit spets topp med grå läderjacka
källa

För att uppnå denna look intill kan du bära en vit spetsblus med en koljacka i toppen. Bär den med grå manschettmager jeans och svarta ballerinaskor för ett rent och enkelt utseende. Resultatet är ett väldigt elegant och lättillgängligt utseende.

Kungsblå peplumblus med smala jeans med muddar

Kungsblå peplumblus med smala jeans med muddar
källa

Fram till denna punkt har jag visat några vita eller svarta blusar. Låt oss nu titta på en mer unik kungsblå peplumblus. För att utforma kan du helt enkelt bära den med gråblå skinny jeans med manschetter. Använd kungsblå ballerinor som passar perfekt till blusen.

Randig peplumtopp med svart ullkavaj

randig peplumtopp med svart ullkavaj
källa

För ett mycket mysigt och bekvämt affärsavslappnat utseende kan du bära en vit och svart randig peplumblus med en svart ullblazer och en rutig linneshalsduk gjord av crepe och marinblå till toppen. Använd den med blå skinny jeans, ljusgrå mockaskor och en brun läderhandväska för att avsluta din outfit med stil.

Vit ärmlös blus med svarta, smala chinos

vit ärmlös blus med svarta tunna chinos
källa

För att uppnå detta snygga och enkla affärsavslappnade utseende kan du helt enkelt bära en vit ärmlös peplumblus med subtila spetsdetaljer. Kombinera den med svarta, tunna chinos och röda ballerinor. Bär en svart portfölj för att se professionell och lätt unisex.

Vit långärmad peplumtopp med svarta chinos och röda klackar

vit långärmad peplumtopp med svarta chinos och röda klackar
källa

Detta är ett mycket minimalt men ändå attraktivt svartvitt utseende. För toppen, använd bara en vit peplumblus med långa ärmar. Kombinera den med svarta, tunna chinos. Bär ett par vinröda klackar med öppna tå för att skorna ska se snygga och låga ut.

Vit peplumblus med halterneck med svarta byxor i avloppsrören

vit halterneck peplumblus med svarta avloppsbyxor
källa

För att se lite mer iögonfallande och kraftfull ut kan du kombinera en vit peplumblus med en grimmahals och en guldfärgad kedja. För resten av kläderna, bär svarta skinny byxor, ett par sandaler med tribal tryck och en svart axelväska i läder för att se unik och snygg ut.

Vit ärmlös peplumblus med blommig broderi och röda byxor med vida ben

vit ärmlös peplumblus med blommig broderi och röda byxor med vida ben
källa

För att se helt iögonfallande ut kan du bära ljusröda vidbenbyxor. Kombinera den med en vit ärmlös peplumblus broderad med blommor och rosa spetsiga klackar för en feminin touch som kompenserar de röda byxornas aggressivitet.

Hoppas att du gillade idéerna till peplumblusdräkter som nämns ovan. För er som letar efter sätt att se elegant och smal ut, är dessa outfitidéer relativt enkla sätt att hjälpa dig med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*