Hur man bär Peplum Blazer

Hur man bär Peplum Blazer

Innan det pratade jag om hur man stylar en peplumtopp och förklarade hur det kan få midjan att se lite högre ut, vilket resulterar i ett långt och smalt utseende. Låt oss idag prata om peplum-blazern som kan ha samma effekt att du ser längre och smalare ut, och också att du ser elegant och professionell ut. Det är inte svårt att utforma det alls. Vanligtvis måste du para ihop den med smala jeans. För att visa dig fler variationer har jag sammanställt några av de bästa idéerna för peplum-blazer-outfit för dig. Låt oss dyka in.

Svart kavaj med blå skinny jeans

svart peplum-kavaj med blå skinny jeans
källa

Den här listan består mestadels av snygga avslappnade kläder, och jag börjar den här listan med en outfit som är lätt att sätta på, snygg och snygg. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart peplum-kavaj med en svart västtopp. Kombinera dem med blå smala jeans och svarta spetsiga klackar. Lägg till en svart läderkoppling i mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Blush Pink Peplum Blazer med Cuffed Skinny Jeans

Blushing rosa peplum blazer med smala jeans med manschetter
källa

För att se lite mindre seriös och mörk ut, låt oss prova en rodnande rosa peplum-kavaj istället för en svart. För att utforma kan du bära den med en svart blus och blå skinny jeans med muddar. För skorna kan du bära ett par spetsiga tåklackar gjorda av röd mocka för att göra outfit mer iögonfallande. Slutligen bär en svart läderhandväska för att lägga en elegant touch på kläderna.

Svart peplum-kavaj med grå ankeljeans

svart peplum-kavaj med grå ankeljeans
källa

För att få den affärsavslappnade outfit som lutar sig mot den avslappnade sidan kan du bära en svart peplum-kavaj med en svart t-shirt för toppen. Kombinera dem med gråblå skinny jeans med en riven vrist. Ett brunt besatt läderbälte och ett par svarta spetsiga klackar är ett säkert sätt att komplettera ditt utseende.

Vit peplum-kavaj med svarta skinny jeans

vit peplum-kavaj med svarta skinny jeans
källa

För att se snyggt och mysigt ut är denna svartvita outfit ett utmärkt alternativ. Till toppen kan du bara bära en vit blus med en vit peplum-kavaj. Kombinera dem med svarta skinny jeans och grå ballerinor. Bär en snygg svart axelväska för att tona ner outfitens formalitet lite.

Svart peplum-kavaj med en mörkblå topp

svart peplum kavaj med mörkblå topp
källa

För dig som vill se mer feminin och mogen ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Förresten har ett moget utseende inget att göra med åldern. För att uppnå detta utseende kan du bära en marinblå peplum-topp med en svart peplum-kavaj. Detta dubbla peplum-trick verkar fungera ganska bra. För resten av kläderna, bära svarta skinny jeans, leopardmönstrade kängor och ett guldhalsband.

Svart kavaj med silverfärgad midikjol med paljetter

svart kavaj med en silver, figur-kramande midikjol med paljetter
källa

För att få denna iögonfallande outfit lämplig för semi-formella eller formella evenemang, kan du bära en svart blus med en svart peplum-kavaj för toppen. Kombinera den med en silverfärgad midikjol med paljetter och en slits. Bär lila mocka ballerina lägenheter för en feminin finish.

Svart och vit randig peplum blazer med rippade pojkvän jeans

svart och vit randig peplum blazer med rippade pojkvän jeans
källa

Här är en mycket snygg och unik street outfit. Först och främst börjar unikheten med den vertikalt randiga peplum-kavajen i svart och vitt. Du kan bära den med slitna och bundna ljusblå pojkvänjeans och ett par citrongula spetsiga klackar med silverfärgade detaljer.

Vit kavaj med blå jeans och rosa klackar med öppna tå

vit kavaj med blå jeans och rosa öppna klackar
källa

Här är ett väldigt enkelt och attraktivt affärsavslappnat utseende. För att uppnå detta kan du helt enkelt bära en vit peplum-kavaj med dragkedja fram och blixtlås upp. Kombinera den med blå, något rippade skinny jeans. Använd en svart snygg läderväska och en ljusrosa öppen tå ankelrem för att se snygg och feminin ut.

Svart peplum-kavaj med flytande shorts

svart peplum kavaj med flytande shorts
källa

Detta är en elegant och lågmäld sexig affärsdräkt som allt du behöver göra är att visa upp dina långa ben. För detaljer, använd en svart peplum-kavaj med korta svarta flytande shorts. Använd ett par rosa plattformsklackar och en svart läderhandväska för att göra det här coola och eleganta utseendet.

Grå tweed peplum blazer med chinos i svart snitt

grå tweed peplum blazer med svarta, korta chinos
källa

Som du kan se på bilden visar denna outfit perfekt hur man ser lång och tunn ut med en peplum-kavaj. För att uppnå denna effekt kan du bära en grå tweed peplum-kavaj med svart topp. Kombinera dem med korta svarta chinos. Ja, tricket att se smal ut är att bära en peplum-kavaj med shorts. Avsluta med svarta öppna tåklackar för att komplettera detta snygga utseende.

Svart kavaj med Heather Grey tee & jeans

svart kavaj med en gråmelerad t-shirt och jeans
källa

Här är en affärsavslappnad outfit som lutar kraftigt mot den avslappnade sidan på grund av användningen av en mysig färgkombination. För att forma denna outfit kan du bära en gråmelerad t-shirt med en svart peplum-kavaj för toppen. Kombinera dem med marina skinny jeans och ljusgrå mockaskor med öppen tå för att avsluta din outfit i stil.

Vit kavaj med minikjol i svart läder

vit kavaj med svart läder minikjol
källa

Detta är en vacker och attraktiv business casual outfit i svart och vitt. För att forma det här utseendet kan du bära en vit topp med halsringning och en vit peplum-kavaj för toppen. Kombinera den med en svart minikjol i läder. Bär ett par svarta läderklackar med öppna tåremmar för skorna. Slutligen lägg till en läderkoppling i kläderna för att se extra snygg ut.

Grå peplum-kavaj med svarta mockaskor

grå peplum kavaj med svarta mockaskor
källa

Här är en elegant och avslappnad affärsdräkt. För att uppnå detta, använd bara en vit t-shirt med en grå peplum-kavaj för toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att se elegant och smal ut.

Hoppas att du gillade peplum blazer outfit idéerna som jag just visade dig. För de av er som har slut på idéer för hur man bär den på kontoret, bör listan ovan ge några bra idéer och inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*