Hur man bär Pashmina Sjal

Hur man bär Pashmina Sjal

Idag ska jag prata mycket specifikt om hur man stylar pashmina-halsduken. Hur vet du att något är gjort av pashmina? Det enkla svaret är att om en halsduk inte är gjord av stickade kläder eller chiffong, finns det en god chans att den är gjord av pashmina. Även om det inte låter så exakt, är mitt bästa tillvägagångssätt att berätta om en halsduk är gjord av pashmina eller inte. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt fina idéer till pashmina scarf outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå och vit pashmina halsduk med ullrock och jeans


källa

För att starta den här listan med supermysiga outfitidéer, låt mig först visa dig en vackert lagrad outfit som du kan bära för både arbete och vänner. För att uppnå just detta utseende kan du bära en vit blus med en mörkblå kappa och en blå och vit pashmina halsduk. Använd dem med blå skinny jeans och bruna läderstövlar i läder för en cool look.

Grå pashmina halsduk med svart mini shift klänning

grå pashmina halsduk med svart mini shift klänning
källa

Förresten, i många av dessa kläder ser du att halsduken bärs som en halsduk. Det är faktiskt det som gör halsduken så speciell. Den kan bäras som en kappa eller en halsduk beroende på hur bra den passar med resten av klädseln. I detta fall bärs den grå pashmina halsduken också som en halsduk. Du kan enkelt para ihop den med en svart mini-shift-klänning och svarta ballerina-lägenheter för att göra finishen ren och vacker.

Vit pashmina halsduk med svart maxiklänning med älskling hals

vit pashmina halsduk med svart maxi flare klänning med älskling hals
källa

För att uppnå det attraktiva brudtärnautseendet, här är vad du vill göra. Du kan börja med att bära en golvlång svart klaffklänning för att se återhållsam sexig och vacker ut. Lägg till en vit pashmina halsduk och drapera den över axlarna för att se mer elegant ut och avslöja mindre hud. För skorna skulle det vara perfekt att ha ett par ljusrosa klackar.

Pashmina filt halsduk med blå och orange bälte och svart blus och flared jeans

blå och orange pashmina filt halsduk med bälte, svart blus och flared jeans
källa

Här är ett mycket unikt sätt att utforma en halsduk. I detalj är den blå och orange tryckta pashmina-halsduken lagrad över en svart blus och båda är insvept i ett svart läderbälte. För resten av kläderna kan du bära svarta flared jeans och ett par svarta spetsiga läderskor för att komplettera klädseln i stil.

Blush Pink Pashmina Scarf med svart passform och flare Midi Tube klänning

rodnande rosa pashmina halsduk med en svart passform och en utsvängd midirörklänning
källa

För att få denna snygga och avslappnade sexiga outfit som du kan ha på dig för cocktailparty samt andra formella evenemang kan du bära en off-the-shoulder svart och en flared midiklänning som mittpunkten för outfit. Bär en rodnande rosa pashmina halsduk för att se mer ladylike ut. Använd ett par svarta ankelremmar med öppen tå för att avsluta kläderna i klassen.

Orange pashmina halsduk med vit tryckt passform och en utsvängd midiklänning

Orange pashmina halsduk med vit tryckt passform och en utsvängd midiklänning
källa

För att uppnå detta iögonfallande och glada utseende kan du bära en vit och orange tryckt passform och flare tank midiklänning som kärnan. Koppla ihop den med en stor orange pashmina halsduk. För skorna kan du ha antingen ljusrosa eller orange klackar. Slutligen lägg till en svart eller vit läderkopplingsväska för att se ännu smartare ut.

Svart och vit tubklänning med blommönster och gul halsduk

svartvitt rörklänning med blommönster och gul halsduk
källa

Här är vad du vill göra för att forma det speciella och glada utseendet. Du kan ha en svartvitt tryckt midiklänning i röret som fokus för outfit. Lägg nu till en ljusgul halsduk i kläderna för att se superglada och heta ut. För skorna kan du bära ett par vita spetsiga tåklackar för att komplettera utseendet.

Svart tröja med minikjol och röd rutig pashmina halsduk

svart tröja med minikjol och röd rutig pashmina halsduk
källa

För att se snygg och mysig ut samtidigt är här en bra outfitidé som kan hjälpa dig med det. Du kan bära en svart tröja med en avslappnad passform och en svart minikjol. Koppla ihop dem med en rodnande rosa och svart rutig pashmina halsduk. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att slutföra kläderna.

Blå, orange och vit halsduk med vit tunikablus och leggings

blå-orange-vit halsduk med vit tunikablus och leggings
källa

Detta är en helt vacker och luftig outfit som du enkelt kan ta av. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit tunikablus med halva ärmar och en rutig pashmina-halsduk i blått, vitt och orange. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Mönstrad kavaj i svart och vitt med tunikatopp och smala jeans

svart och vit mönstrad kavaj med tunikatopp och avloppsrörjeans
källa

Detta är ett mer lågmäldt affärsavslappnat utseende som kan användas för att se enkelt och elegant ut. Som topp kan du bära en tunika-topp i svart bomull med en svart och vit mönstrad kavajjacka och en rodnande rosa halsduk som bärs som en halsduk. Använd den med marina skinny jeans och bruna läderskor för ett snyggt utseende.

Blå fransad halsduk med vit chiffong miniklänning

blå fransad halsduk med vit chiffong miniklänning
källa

För att uppnå detta enkla och attraktiva utseende kan du helt enkelt bära en svart långärmad chiffong mini-skiftklänning med rena ärmar som fokus för outfit. Kombinera den med en ljusblå pashmina halsduk som bärs som en halsduk. För resten av kläderna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter för att hålla sakerna snygga och enkla.

Grå filt halsduk med svart linne och matchande jeans med smal passform

grå filt halsduk med svart linne och matchande jeans med smal passform
källa

Detta är en mycket minimal svart och grå outfit som du enkelt kan ta av dig, och det är en trevlig outfit för avslappnade hangouts. För att forma denna outfit kan du bära en svart linne med en stor grå pashmina halsduk på toppen. Bär dem med svarta slim fit-jeans och svarta ballerina-plattor för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillade pashmina halsduk outfit idéer som jag just delade med dig. Prova dem så ser du enkelt ut mysigt och attraktivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*