Hur man bär Parka Jacka

Hur man bär Parka Jacka

Du kan bära parkjackan på ett snyggt och avslappnat sätt, särskilt på hösten och vintern. Den raka skärningen gör att andra bitar kan bäras inuti utan att få dem att se tjocka ut. Istället skapas vanligtvis en snygg outfit i flera lager. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för parkjacka för dig. Låt oss hoppa direkt in.

Grön parkajacka med fuskpälskrage


källa

En mycket typisk färg för parkjackan är den gröna färgen. Och länge kommer en parkjacka med fuskpälskrage. Ett exempel på detta är den här parkajackan med en grön fuskpälskrage. Du kan helt enkelt bära den med en svart kabeltröja, svarta skinny jeans och ett par bruna läderskor för ett snyggt streetlook.

Grön parkjacka med chambray-skjorta och smala jeans

grön parka jacka chambray skjorta skinny jeans
källa

Här är en annan mycket liknande grön parkajacka med huva i fuskpäls. Den här gången kombineras den med en chambray-skjorta och blå skinny jeans med muddar. För skorna som är väldigt intressanta och kreativa, använd ett par röda och svarta sneakers med ett par grå besättningsstrumpor.

Använd den med en randig t-shirt och läderbyxor

randig t-shirt läderbyxor
källa

Om du vill bygga en helt cool outfit, kasta ett läderelement i mixen. För att uppnå detta snygga utseende kan du till exempel ha på dig en svartvit randig långärmad t-shirt med en grön parkajacka med fuskpälskrage. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och svarta läder stövlar för att komplettera din outfit i stil.

Mörkgrön parkajacka med vit tröja och svarta byxor

mörkgrön parkajacka vit tröja svarta byxor
källa

Låt oss ta en titt på en annan outfit med läder gamacher. Bär en vit tröja med en mörkgrön parkajacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut.

Svart parkajacka med fuskpälskrage och vit stamtopp

svart parkajacka med fuskpälskrage, vit topp med stamtryck
källa

Om du vill uppnå ett snyggt och konstnärligt utseende kan du göra det med denna svartvita outfit. Bär en vit stamtryckt topp med en svart parkajacka på toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och ett par svarta och vita loafers för att komplettera outfit i stil.

Crepe parkajacka med rippade pojkvänjeans

Crepe parka jacka rippade pojkvän jeans
källa

Denna outfit har en mycket intressant färgkombination. Det är inte så enkelt att kasta så många färger i och ändå se bra ut. Låt oss titta närmare på det. På toppen bär du en svart tröja med en crepe parkajacka och en röd linneshalsduk. För den nedre delen, använd ljusblå rippade pojkvänjeans med ett svart bälte och ett par gulbruna stridsstövlar för att lägga lite seghet på kläderna.

Grön parkajacka med en helt svart outfit

grön parkajacka helt svart outfit
källa

För att se smal och elegant ut kan du kombinera en parkjacka med en helt svart outfit. Till exempel kan du bära en grön parkjacka över en svart stickad tröja till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för ett enkelt och mörkt sätt att komplettera outfit.

Parkajacka med svart tröja och mamma-jeans

Parka jacka svart tröja mom jeans
källa

En parkajacka får dig inte bara att se tjock ut, men du kan också se lång och smal ut om du vet vad du ska ha på dig. Du kan till exempel para ihop en svart parkajacka med en svart tröja med mock-hals och mamma-jeans för ett snyggt utseende. Bär den med ett par ankelstövlar i kamelmocka för en snygg twist.

Grå jacka med vit kofta och silver kjol med paljetter

grå jacka vit kofta minikjol med paljetter
källa

För en feminin och vacker look kan du bära en vit kofta med en minikjol i silverpallett. Bär en grå parkjacka över den för några fina lager. Kombinera dem med svarta leggings och svarta stövlar med mocka i plattform för en feminin touch.

Kamel parka jacka med vit krage skjorta och svart tröja

Camel parka jacka vit krage skjorta svart tröja
källa

Du kan definitivt ha på dig en parkjacka som en del av din arbetsdräkt också. Här är en som ser både professionell och vacker ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit krage skjorta och en svart tröja för toppen. Bär en svart penna kjol med svarta leggings och svarta stövlar i läder. Lägg nu till en kamelparkjacka för att krydda den redan vackra outfit och hålla dig varm på vintern.

Parkajacka med grön bomberjacka

Parkajacka grön bomberjacka
källa

Detta är ett väldigt coolt och unikt sätt att skapa en snygg lagerlagring. Du kan också bära en grå t-shirtklänning med en grön bomberjacka. Lägg till ytterligare ett lager över bomberjackan genom att bära en grön parkajacka. Kombinera dessa eleganta bitar med svarta leggings, svarta mockaskor och en grå stickad hatt.

Grå parkajacka med stickad tröja klänning

grå parka jacka stickad tröja klänning
källa

Här är en väldigt cool grå och svart look. För att uppnå detta kan du bära en mörkgrå stickad tröja klänning. Bär en grå parkjacka med fuskpälskrage över. Lägg sedan till de svarta bitarna som inkluderar svarta leggings, svarta läderstövlar och svart stickad hatt.

Bär den med en vit knappskjorta och svarta jeans

vit skjorta med knappar svarta korta jeans
källa

Detta är en luftig och snygg outfit. Du kan uppnå detta genom att bära en vit skjorta med knappar och en grå parkajacka till toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans och silver och vita sneakers med låg topp. Bär en svartvitt tryckt choker-halsduk för att ta denna outfit till en annan nivå.

Använd den med en grön tröja och en röd och svart rutig kjol

grön tröja röd och svart rutig kjol
källa

För en snygg look intill kan du bära en grön tryckt tröja med en grön parkajacka till toppen. Kombinera dem med en svart och röd rutig minikjol, svarta leggings och en svart stickad hatt. För skorna kan du bära ett par svarta knähöga stövlar. Du kan till och med bära knähöga regnstövlar i regnet.

Parkajacka med en grå tryckt t-shirtklänning

Parka jacka grå tryckt t-shirt klänning
källa

För en avslappnad och vacker look kan du helt enkelt kombinera en grå parkajacka med en mörkgrå t-shirtklänning. Bär dem med grå leggings och svarta mockaskor för en feminin twist.

Här är idéerna till parkajackor som är helt enkelt snygga och enkla att titta på. Om du tycker att detta blogginlägg är användbart för dig, bör du också kolla in tusentals andra outfitidéer som du kan hitta på den här webbplatsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*