Hur man bär pälsjacka

Hur man bär pälsjacka

Det finns tillfällen när du bara ser mysigare och trevligare ut, när du vill se mer tillmötesgående bland dina vänner, eller när du bara vill ge dig själv lite extra energi på en tuff dag, en pälsjacka med huva är något som är perfekt i dessa dagar bär också. Det är något som inte får dig att se så seriös och tråkig ut när vädret blir kallare. Den goda nyheten är att styling är väldigt enkelt. Bär bara den med en blus eller t-shirt, och smala jeans ger vanligtvis några riktigt fina resultat. För att visa dig fler sätt att utforma det vackert har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för pälshuvtröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grön pälsjacka med huva med grå tröja och blå skinny jeans


källa

Vad du kommer att se är en lista med outfitidéer som ser både snygga och mysiga ut. För att starta denna outfit vill jag visa dig ett väldigt coolt business casual look som är väldigt lätt att ta av. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en bomberjacka med huva i grön päls och en grå tröja med en avslappnad passform. Bär dem med blå skinny jeans och svarta läderstövlar för ett snyggt utseende.

Grå pälsjacka med huva och minikjol med paljetter

grå parkajacka med huva med minikjol i paljetter
källa

För att se mer ladylike och iögonfallande på jobbet, här är en elegant outfit med en subtilt glänsande touch. För att forma denna outfit kan du bära en vit väst med en silver mini-paljett kjol som kärnan i outfit. Kombinera dem med en grå pälsjacka med huva, svarta leggings och svarta mockafotstövlar för att se snygg och elegant ut samtidigt.

Grå pälsjacka med huva med blå chambray-skjorta med knappar

grå pälsjacka med huva med blå chambray-skjorta med knappar
källa

Med en mysig jacka som den här lite överdimensionerade parkajackan med grå päls och huva är det nu vackert och roligt att ta med en liten pojkvänstil i mixen. Du kan också bära en ljusblå chambray-skjorta och pojkvänjeans. För skorna kan du bara bära ett par vita sneakers för att hålla sakerna enkla och rena.

Mörkgrå jacka med huva i päls med en vit V-ringad T-shirt och smala jeans

Svart päls med huva med vit V-ringad t-shirt och smala jeans
källa

För att se ännu mer pojkig ut, finns det ett svart, vitt och grått utseende här som kan ta fram den hårdare sidan i dig. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en lite överdimensionerad vit V-ringad t-shirt och en mörkgrå huvajacka i parkapäls. Kombinera dem med svarta skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och snygg finish.

Svart huva med jacka med grå stickad hatt och höga stövlar

svart huva med grå stickad mössa och overknee stövlar
källa

På en vinterdag finns det inget som kan få dig att se snyggare ut än ett par lårhöga stövlar. För att utforma dem kan du bära en svart tröja med en svart huva med lång päls till toppen. Team dem med mörkblå skinny jeans och svart mocka över knästövlarna för att se elegant och smal ut.

Grön pälsbomberjacka med huva med vit linne och svart krage

Bomberjacka med grön pälsskydd, vit linne och svart krage
källa

För att fortsätta den superchika stilen, här är en som är ganska lätt att dra av sig. Till toppen kan du bära en vit passformig linne och en bomullsjacka med huva av grön päls. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar. Lägg till en svart choker i blandningen för ett ännu mer snyggt utseende.

Olive Longline Fur Hooded dunjacka med vit tryckt t-shirt och svarta minishorts

Huvjacka i olivfärgad långfodrad päls med vitt tryck och svarta minishorts
källa

Så här kan du få dina ben att se långa och smala ut med en långjacka. Först och främst vill du välja en olivgrön pufferjacka med huva med lång päls och en smal passform. Kombinera den med en vit t-shirt med passform och svarta minishorts. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta läderstövlar för att slutföra kläderna.

Grön överdimensionerad jacka med grå crop top och pojkvänjeans

grön överdimensionerad jacka med grå crop topp och pojkvänjeans
källa

Det här är en av de kläderna som kan få dig att se tillbaka sexig och visa upp midjan på ett sportigt och hälsosamt sätt. För att forma det här utseendet kan du bära en grå crop topp med en lång parkajacka med grön päls och huva. Koppla ihop dem med pojkvänjeans och vita sneakers för att komplettera detta attraktiva utseende.

Parkajacka med grön pälshuv, grå tröja och svart stickad halsduk

Parkajacka med grön päls och huva, grå tröja och svart stickad halsduk
källa

Här är en mycket mysig business casual outfit som ser diskret men ändå attraktiv. Som topp kan du bära en ljunggrå, löst passande tröja med en parkjacka med grön päls och en svart stickad halsduk. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockasko stövlar för att se snygga och eleganta ut.

Bomberjacka med kort vit T-shirt och svart läderjacka

Bomberjacka med kort vit T-shirt och svart läderjacka
källa

För att se smal och snygg ut är det mycket viktigt att klippa byxorna från leggings som du bär. Här finns till exempel ett par svarta leggings med hög midja som kan hjälpa dig att se lång och smal ut. Du kan enkelt kombinera den med en vit snitt och en lätt beskuren T-shirt och en bomberjacka med huva i grön päls. Använd svarta läderstövlar för att komplettera din outfit med lite mer stil.

Grå parkajacka med lång linje med randig t-shirt och mini-shorts i denim

grå lång parkajacka med randig T-shirt och blå jeansshorts
källa

Detta är en annan mycket ungdomlig och uppfriskande outfit som kan få dig att se extra lång och smal ut. Använd den med en grå parkajacka med lång päls och huva, en svartvit randig T-shirt och blå mini-jeanshorts. Bär bara vita sneakers för skorna eller ett par klassiska svartvita Converse för att ge outfit en särskilt snygg touch.

Svart långlinnad pälsjacka med huva och vit tunikaklänning

svart långlinnad pälsjacka med huva och vit tunikaklänning
källa

För att se ännu mer mysigt och damigt ut, kanske du vill ha en klänning istället för jeans eller shorts. Du kan till exempel ha på dig en vit tunikaklänning med en svart pufferjacka med lång päls och en huva för att se vacker och snygg ut. För resten av klädseln, använd bara ett par grå mocka högklackade stövlar för att slutföra utseendet.

Svart dunjacka med blå skinny jeans och crepe stickad mössa

svart dunjacka med blå skinny jeans och crepe stickad hatt
källa

För ett snyggt och tillgängligt utseende kan du bära en vit t-shirt med en svart quiltad pälsjacka med huva som topp. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och ljusgrå mockaskor med klackar. Använd en stickad crepe hatt för att avsluta din outfit med en fin touch.

Hoppas du tyckte om päls-hoodie-outfitidéerna som jag sammanställde åt dig. Se om dessa kläder kan göra dig vackrare och mer tillgänglig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*