Hur man bär paljettopp

Om du ska gå till ett officiellt evenemang eller prom, är det troligt att du bär en lång klänning ett bra och säkert val. Men det är inte ditt enda val. Du kan också bära en kjol med paljettopp, det är vad jag ska prata om idag. Förutom att ha på sig en paljettopp för ett formellt evenemang, kan du också bära jeans för en extremt iögonfallande outfit. Det är bara kul att se glansigt då och då. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt en lista med toppidéer med paljetter. Låt mig visa dig nu

Silver kortärmad paljettopp med svarta lösa byxor


källa

För att starta den här listan med glänsande outfitidéer börjar jag med en liten överraskning. Jag ska visa dig en relativt lågmäld outfit som du kan bära för formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en silverfärgad kortärmad topp och para ihop den med svarta raka benbyxor. Koppla ihop dem med klackar i silver med öppen tå för att slutföra kläderna.

Väst i rosa guld med paljetter och blå jeans

roséguld paljett väst topp med blå jeans
källa

Här är ett mycket minimalt och uppfriskande utseende som du inte kan förvänta dig av en paljettoppdräkt. För att forma denna outfit kan du bära en roséguldvävtopp med paljetter över en ärmlös rosa chiffongtopp. Kombinera dem med ljusblå skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tår för att se extra feminina ut.

Kort topp i rosa guldfärgad paljettväst med vit minikjol

Kort västtopp av paljetter i rosaguld med vit minirater kjol
källa

Det här är en ungdomlig och lågmäld sexig outfit som gör att du sticker ut från mängden på ett cocktailparty. Det fungerar bäst när du har en smal midja. För att uppnå detta utseende, bära en ärmlös topp i roséguld med paljetter och en vit skridsko. Använd vita klackar med öppen tå för att se ännu mer uppfriskande ut.

Silver paljettopp med svart kavaj

silver paljettopp med svart kavaj
källa

För dig som vill se lite mysigare är det ett bra alternativ att ha en jacka över din topp. Till exempel kan du bära en kortärmad topp i silver med en svart kavaj. Använd den med svarta klänningbyxor och ett par öppna tåklackar och svarta fotledsremmar för att komplettera ditt utseende.

Silvertopp med paljetter i urringning och svarta skinny jeans

silverväst topp med paljetter hals och svarta skinny jeans
källa

För att se relativt avslappnad och försiktigt sexig ut för ditt företagsevenemang, antar vi att du inte vill klä dig elegant men ändå vill lysa. Du kan bära en silvervästtopp med paljetter och para ihop den med svarta skinny jeans. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå för att se feminina och eleganta ut.

Västtopp i silver med paljetter med vit skort

västtopp i silver med paljetter med vit skort
källa

Här är ett väldigt enkelt och coolt trick att sticka ut på en cocktailparty. Medan många bär kjolar eller klänningar kan du bära en liten vit skort. Koppla ihop den med en silverväst med paljettväst för att se sexig och vackert reserverad ut. Koppla ihop dem med klackar i silver med öppna tår för att få mer uppmärksamhet.

Silverförkortad grimtopp med svart minikjol

silver, kort klipptopp med svart minirater kjol
källa

Denna outfit får dig att se lång och smal ut tack vare skördetoppen och den utsvängda kjolkombinationen. I detalj kan du bära en silver, beskuren halterneck topp med paljetter och en svart, hög midja minirater kjol. Använd ljusrosa fotledsremmar med öppna tår för att se ännu mer feminin och attraktiv ut.

Silver Sequin Cropped Tee med Boyfriend Jeans

kort silver-t-shirt med paljetter och pojkvänjeans
källa

För de av er som gillar att se annorlunda ut på en semi-formell händelse, här är ett snyggt utseende som kan överraska alla. När alla andra klär sig kan du sticka ut från pojkvänens jeans med en silverskuren t-shirt med paljetter. Koppla ihop dem med silvermetalliska klackar med öppen tå för att ge en elegant touch till det snygga utseendet.

Silver paljettopp med ärmar och ljusrosa maxikjol

silver topp av paljetter med keps ärmar och ljusrosa maxikjol
källa

Detta är en mycket mysig och feminin outfit som kan få dig att se tilltalande ut. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en silver-t-shirt med paljettärmar som är något beskuren. Koppla ihop den med en ljusrosa maxikjol med hög midja. Använd rosa klackar med öppna tår för att se feminina och smala ut.

Silvertopp med halva ärmar och en vit, utsvängd midikjol

silver topp med halva ärmar och vit midikjol
källa

Detta är ett så coolt silver och vitt utseende att bära på en cocktailparty. Bär en topp med silverfärgade paljetter och halv ärmar. Kombinera den med en vit midikjol. För att ge glädje till denna outfit, använd citrongula balettlägenheter för att ta denna outfit till en annan nivå.

Silver paljettopp med djup V-ringning och golvlång kjol av rodnadrosa chiffong

silver paljettopp med djup V-ringning och golvlång veckad kjol av röd chiffong
källa

Detta är en mycket sexig outfit som också ser ganska naturlig ut tack vare den vackra färgkombinationen silver och rosa. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös silverärmad paljettopp med en djup V-ringning. Koppla ihop den med en rodnadrosa maxikiffongkjol och silverklackar för att komplettera utseendet.

Crepe-paljett-t-shirt med maxi-kjol i konstläder

Crepe-paljett-t-shirt med maxi-kjol i konstläder
källa

Vanligtvis kommer en paljettopp i form av en silvertopp. Den här gången är det en sällsynt crepe-paljett-t-shirt. Kombinera den med en svart faux läder mix kjol som är något utsvängd. Använd svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Silver paljettröja med svarta skinny jeans

silver paljettröja med svarta skinny jeans
källa

För en halvformell händelse är det okej att ha på sig jeans, särskilt om toppen är snygg för att kompensera jeansens avslappnade känsla. Du kan till exempel ha på dig en silvertröja med paljetter och en mock-hals med svarta skinny jeans. Bär svarta stövletter i läder för att komplettera detta snygga och iögonfallande utseende.

Västtopp i silver med paljetter och rosa hög maxikjol

vävtopp i silver med rosa hög-låg maxikjol
källa

För dig som vill visa upp dina kurvor, kan du bära en silver bodycon väst topp med paljetter och en ljusrosa hög midja hög-låg chiffong kjol. Använd ljusrosa öppen tå ankelband för att komplettera utseendet.

Grå topp med blå paljetter och mörkblå maxi-chiffongkjol

blå paljettopp med mörkblå maxi chiffong kjol
källa

För att se vackert och djupt ut är blå en fantastisk färg. Till exempel kan du bära en blå paljetterad halter-topp och para ihop den med en golvlång chiffongplisserad kjol i marinblå. Använd klackar i marinblå öppen tå för att komplettera denna fantastiska outfit.

Hoppas att du gillar ovanstående idéer för topp paljettkläder. För de av er som inte är vana vid att ha glänsande kläder finns det verkligen några lätta att ta av sig kläder i listan ovan. Prova och ha kul med att prova något nytt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*