Hur man bär paljettminikjol

Hur man bär paljettminikjol

Det är en väldigt bra idé att bära en minikjol med paljetter för att se djärv och glänsande, men inte för överst. Vanligtvis kommer den i form av en figur som kramar minikjol som får dig att se lång och tunn ut och låta dig visa upp några kurvor. Vid första anblicken kan det tyckas väldigt svårt att forma och skala av, men du kan göra det så länge du kombinerar det med några enkla bitar. Inte bara kommer jag att visa dig hur du utformar det genom att visa dig några idéer för en sequined mini kjol outfit, men jag ska också visa dig några midi versioner för jämförelse. Låt oss titta på dem nu.

Svart tröja med paljettminikjol och motojacka


källa

För att få den snygga outfit som också är subtilt mysig att ta på, här är vad du vill göra. Bär en svart tröja med en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med en svart mini-paljett kjol. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar för att komplettera utseendet.

Svart chiffongknappblus med mörk kjol i paljetter

svart chiffongblus med knappar och mörk kjol
källa

Detta är en väldigt naturlig look som definitivt ser bra ut för att kunna bäras på en cocktailparty. För att uppnå denna outfit kan du bära en svart chiffongknappskärning och para ihop den med en svart minikjol i paljetter. För skorna kan du bära ett par svarta ankelstövlar i mocka för att komplettera outfit i stil.

Svart kavaj med minikjol i paljetter i roséguld

svart kavaj med miniraterad kjol i roséguld
källa

För att uppnå denna enkla och snygga cocktailparty-outfit kan du bära en vit slim fit-skjorta och en svart, något lång och smal blazerjacka. Koppla ihop dem med en rosaguld miniskridskor veckad kjol med paljetter. För skorna kan du bära ett par svarta klackar med ett öppet tåband för att komplettera klädseln i stil.

Svart axelblus med en minikjol i paljetter i guld

svart axelbandslös blus med guld kjol i paljetter
källa

För att uppnå denna sexiga och blanka outfit med låg vikt som naturligt gör att du sticker ut från mängden, här är vad du vill göra. Bär en svart axelblus på toppen för att avslöja huden på dina axlar och krageben. Team toppen med en minikjol i guld med paljetter och en svart quiltad koppling. Bär svart över knästövlarna för att slutföra detta fantastiska utseende.

Svart skinnjacka med knäppt skjorta och midi brons paljett kjol

svart läderjacka med knappskjorta och paljett kjol i midi brons
källa

Detta är en väldigt intressant outfit som har ett inslag av denim. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå denimskjorta och en svart skinnjacka. Kombinera den med en figur-kramande midi paljett kjol av brons. Bär ett par svarta öppna tå ankelband med dina skor för att göra din outfit komplett.

Svart skinnjacka med vit V-ringad t-shirt och minikjol

svart skinnjacka med vit V-ringad T-shirt och minikjol
källa

För att forma denna snygga och snygga outfit kan du bära en vit bodycon-t-shirt med halsringning och en svart skinnbikerjacka på toppen. Kombinera dem med en svart midikjol med hög midja och siffra. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettskor med paljetter för att se rena och eleganta ut.

Chiffong-v-ringad blus med kall axel och svart mini-kjol med paljetter

Chiffong-v-ringad blus med kall axel och svart mini-kjol med paljetter
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln där du inte behöver visa mycket hud kan du bära en svart chiffongblus med kall axel för att bara visa lite hud på dina axlar. Kombinera toppen med en svart, figur-kramande minikjol med paljetter. Bär ett par svarta mockafotade stövlar för skorna för att göra det coola utseendet.

Svart tröja med minikjol och balettklack

svart tröja med minikjol och ballerinor
källa

Detta är ett attraktivt och minimalt cocktailparty speciellt utformat för dig som vill se vacker ut men ändå inte vill ha en fin cocktailklänning. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en svart tröja med en avslappnad passform och en svart mini-paljett kjol. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta ballerinor för att komplettera utseendet.

Svart kavaj med vit t-shirt med scoop-halsringning och rosa guldfärgad minikjol av paljetter

svart kavaj med vit t-shirt med scoop halsringning och rosa guldfärgad minikjol av paljetter
källa

För att uppnå detta snygga och eleganta utseende kan du helt enkelt bära en vit t-shirt med scoop-hals och en svart slim fit-kavaj på toppen. Lägg dem ihop med en minikjol i guld i paljetter för att visa upp kurvor och se långa och smala ut. Använd ett par svarta högklackade remmar för att se extra elegant och smal ut.

Svart blus med djup V-ringning och hög minikjol

svart blus med djup V-ringning och hög minikjol
källa

Att ha på sig en kjol med paljetter betyder inte att du måste se superblank ut. I själva verket kan du välja en svart matt paljett kjol för en lågmäld, vacker look. För att uppnå denna outfit kan du ha på dig en svart, djup v-ringad blus och en svart bodycon-midja med hög midja. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå och ankelband för att packa kläderna snyggt.

Svart skinnjacka med minikjol i bodycon-paljetter

svart skinnjacka med figurkramande minikjol
källa

För att se enkelt och elegant ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en slim fit vit knapp med en svart skinnjacka. Kombinera dem med en svart, figur-kramande mini paljett kjol. För resten av klädseln kan du bära svarta leggings och ett par svarta balettlägenheter för att komplettera klädseln.

Svart linne med scoop-halsringning och minikjol i silver

svart linne med scoop-halsringning och minikjol i silver
källa

För att uppnå denna sexiga och damaktiga cocktailparty-outfit kan du bära en svart halvblank bodycon-linne med en djup urringning. Koppla ihop den med en minikjol i silverpallett. För skorna kan du bära antingen svarta eller vita klackar med öppna tåband.

Svart långärmad t-shirt med djup V-ringning och mini bodycon kjol

svart, långärmad t-shirt med djup V-ringning och figurkramande minikjol
källa

För att uppnå det här coola helt svarta utseendet kan du bära en svart bodycon långärmad topp med en djup v-ringning och en svart minikjol med paljetter. Koppla ihop dem med ett par silverklackar för att komplettera utseendet med elegans.

Hoppas att du gillade mini-kjol outfit idéer som jag just delade med dig i listan ovan. Testa dem så får du se hur fantastiska de kan få dig att se ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*