Hur man bär Paint Splatter Jeans

När du inte är på jobbet är det bara kul att klä dig pojkaktigt och med stil. Ett sätt att göra just det är att bära jeans med färgstänk. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt det är att faktiskt utforma och dra av dem. Du kan i princip behandla dem som vanliga jeans och resultatet blir vanligtvis snyggt och unikt. Jag vet att några av er fortfarande är mycket ovilliga att bära dem. För att hjälpa dig med detta har jag sammanställt en lista med idéer för jeans för färgstänk för jeans. Låt oss titta på dem nu.

Grå tröja med ljusblå färg splatter pojkvän jeans


källa

Låt oss börja den här listan med coola och pojkaktiga outfitidéer med ett enkelt och rent streetlook. För att uppnå det här coola utseendet kan du helt enkelt bära en grå stickad tröja på toppen med en avslappnad passform. Kombinera det med en ljusblå pojkvän med plaskade jeans med manschett. För skorna, ha på dig ett par silverläderskor för att slutföra kläderna på ett glänsande och coolt sätt.

Vit Mock Neck Ribbed Cropped Tröja med Blue High Rise Paint Splatter Jeans

vit, ribbad, beskuren tröja med mock hals och blå splatter jeans
källa

Detta är ett mycket kreativt och intressant försök att bära jeansen med färgstänk som en del av din affärs casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit, lite beskuren, stickad tröja med hög hals. Kombinera den med svarta jeans med hög midja, manschett och smal passform. Bär ett par vita spetsiga klackar för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Varmrosa mock Neck ribbad tjock tröja med färg splatter jeans

Varmrosa mock Neck ribbad tjock tröja med färg splatter jeans
källa

Här är vad du behöver göra för att få denna mysiga och iögonfallande outfit. Bär en chockerande rosa ribbad oversize stickad tröja för toppen. Kombinera den med färgglada skinny jeans med färgstänk. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att komplettera outfit med en snygg twist.

Vit långärmad T-shirt med ljusblå vinyljeans

vit långärmad t-shirt med ljusblå jeans
källa

För dig som vill se avslappnad och minimalistisk ut, här är en outfit du kanske vill prova. För toppen, använd bara en vit långärmad T-shirt med en avslappnad passform. Kombinera den med en ljusblå slim fit-färgstänkjeans. Bär ett par svarta och vita canvas sneakers med låg topp för att slutföra din outfit.

Grå överdimensionerad t-shirt med rippade färgstänkande jeans

grå överdimensionerad t-shirt med rippade färgstänkjeans
källa

För dig som arbetar i den kreativa industrin kanske du kan bära jeans med färgstänk som en del av din avslappnade street outfit. För att forma detta utseende, bär en grå överdimensionerad t-shirt med marinblå rippade knäfärgade jeans. Bär ett par höga svarta läderstövlar till skorna.

Svart beskuren sportjacka med splatter jeans med raka ben

svart sportjacka med rak benfärg och splatter jeans
källa

Det här är en annan pojkaktig street outfit Men den här gången kan du också se återhållen sexig ut tack vare den korta jackan. För att uppnå denna outfit, lag en vit beskuren t-shirt med en svart beskuren sportbomberjacka. Koppla ihop dem med pojkvänjeans med stänk av blått. Använd vita sneakers för att komplettera utseendet.

Vit t-shirt med en ljusrosa casual bomberjacka

vit t-shirt med ljusrosa casual bomberjacka
källa

Det här är en uppfriskande streetoutfit som du kanske vill se både feminin och kreativ ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit, smal t-shirt med scoop-hals och en ljusrosa bomberjacka. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Använd ett par pärlvit spetsiga klackar för skorna.

Vit knappskjorta med ljusblå jeans

vit skjorta med knappar och ljusblå jeans
källa

För att se snygg och elegant ut på jobbet är här en affärsavslappnad outfit som du definitivt ska ha på dig. För toppen är det bara att bära en vit, slim-fit linneskjorta med knappar. Koppla ihop den med en ljusblå rippad skinny paint splatter jeans. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för en uppfriskande touch.

Blå jeansjacka med en mörkblå, förkortad tröja

blå jeansjacka med en mörkblå, förkortad tröja
källa

Gillar du att ha på dig denim-on-denim-outfit? Om du inte har provat detta tidigare, här är en outfit du kanske vill hänvisa till. Bär en svart crop topp med en blå jeansjacka för toppen. Koppla ihop dem med jeans med blå färg. Bär ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Grå vidärmad t-shirt med jeans med låg färg

grå t-shirt med vida ärmar och låga jeans med färgstänk
källa

Vad kan vara trevligare än att ha en avslappnad t-shirt för att se enkel och avslappnad ut. Till exempel kan du bära en grå kortärmad t-shirt med breda ben över en vit tunika-t-shirt för några snygga lager. Koppla ihop dem med lågmjuka blå jeans med färgstänk och bruna sandaler för att se snygga och unika ut.

Rippad skinny jeans med knähöga stövlar i svart skinn

Smala jeans med rippad färg och knähöga stövlar i svart läder
källa

För att uppnå detta coola och pojkaktiga utseende kan du helt enkelt ha på dig en grå överdimensionerad t-shirt med ett långt halsband för toppen. Team dem med blå, kraftigt rippade skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar med knähöga för att se snygga och snygga ut.

Vit knapp-up skjorta med blå smala jeans med muddar

vit skjorta med knappar och blå skinny jeans med manschetter
källa

För att se snygg och uppfriskande kan du börja på toppen med en smal passform vit linneskjorta. Kombinera den med ett par blå skinny jeans med färgstänk. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita låg-topp Converse för att slutföra utseendet.

Blå blank bomberjacka med vit kort t-shirt

blå blank bomberjacka med vit kort t-shirt
källa

För att få den iögonfallande street outfit kan du bära en vit beskuren t-shirt med en kungsblå blank bomberjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta löparskor för en sportig twist.

Här är idéerna för färgstänk jeans outfit som jag vill dela med dig. Prova dem och känn spänningen som följer med att ha på sig pojkiga kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*