Hur man bär Oxfordskor

Oxfordskor är den klassiska typen av skor som är lågklippta, gjorda av läder och har den ikoniska snörningsdesignen. Det är den typ av ikoniska objekt som du inte har en tydlig definition för, men du vet exakt vad det heter när du ser det. Numera bär de nästan som en nedtonad version av fotkängor. De lägger lite seghet på din outfit, men ser inte lika vintriga ut som fotkängorna. Låt mig nu dela med dig några av mina favoritidéer för oxfordsko.

Grå knapp-upp skjorta med silver oxford skor

silver oxford skor grå skjorta med knappar

källa

Jag börjar listan med en sällsyntare färg. Oroa dig inte, jag kommer snart tillbaka till de klassiska bruna eller svarta oxford skorna. Bär helt enkelt en grå skjorta med knäppning och jeans med manschetter med glänsande oxfordskor i silver. Utan silver oxford skor hade denna outfit sett supertråkig ut.

Använd den med en svart tröja och rippade jeans

svart tröja rippade denim oxford skor

källa

För en annan bekväm, casual affärsdräkt, använd bara en svart tröja med rippade jeans. Koppla ihop dem med beige oxfordskor.

Bär med en vit skjorta och svart kavaj

svart blazer oxford skor outfit

källa

I andra blogginlägg har jag nämnt hur mångsidiga fotkängor är att det nästan alltid fungerar att sätta ihop dem med dina formella kläder. Du kan tala samma sak om oxford skor. Till exempel är denna outfit bara en typisk formell arbetsdräkt med den vita skjortan, den svarta kavajen och den svarta klänningbyxan. Du kan se längre och tyngre ut när det gäller humör med fotkängorna och mer jordnära med oxfordkängorna. Det är också en bra idé för dem som gillar den grova, mörka känslan av läderskor, men deras partners är mindre än dem.

Svart lång ullrock och bruna oxfordskor

brun läder oxford skor ullrock

källa

För ett icke tjockt vinterutseende kan du bära bruna oxfordskor med en grå tröja och en lång svart ullkänga.

Av axelklänning

off shoulder tröja klänning svarta oxford skor

källa

Hittills har jag delat med dig några outfitidéer för oxfordskor. Det är förmodligen en bra tid att titta in i en liten detalj eller ett trick som gör att dessa kläder ser så bra ut. Jag ger dig en ledtråd. Det handlar om strumporna. Ser du det? Tricket är att oxfordskor vanligtvis bärs utan strumpor. Missförstå mig inte. De ser bra ut även med strumpor. Men vanligtvis ser de bäst ut i utebliven strumpor eftersom sådana strumpor gör att benen ser längre ut. Tillbaka till den idén består klädseln helt enkelt av tröja klänning och oxford skor. Du kan se att inga strumpor visas och att fler delar av benen får dem att se längre ut.

Bruna oxfordskor med svarta jeansshorts

Oxford skor svart jeansshorts vit skjorta

källa

För ett konstnärligt och kreativt sätt att klä dig avslappnat, bära en vit skjorta med knappar, svart kavaj och svarta jeansshorts. Använd mörkbruna oxfordskor med fotledsstrumpor.

Använd den med en vit stickad tröja

vita stickade tröja jeans oxford skor

källa

Om du letar efter en outfit som är så lätt att ta av och fortfarande ser anständig ut, är den här outfit för dig. Först och främst behöver du en vit, bekväm stickad tröja. Du kan bara bära en långärmad vit t-shirt inuti din tröja. Bär rippade korta jeans med bruna oxfordskor. Detta kan vara en bra outfit för avslappnade hangouts. BTW, om du gillar kabelstickade tröjor kanske du gillar mitt andra blogginlägg om att ha på mig kabelstickade tröjor.

Bär med en vit tröja med svarta ränder

vit tröja svarta ränder brun oxford skor

källa

Oxford skor är två färger är också mycket populära. Du kan till exempel ha på dig blå och bruna oxfordskor med krage skjorta, en tunn vit tröja med svarta ränder och svarta skinny jeans.

Använd den med svarta skinny jeans och en jeansjacka

svart skinny jeans denim jacka oxford skor

källa

Bär en vit t-shirt med svarta skinny jeans för en elegant street outfit speciellt för hösten. Kombinera dem med oxfordskor och framför allt en snygg jeansjacka.

Vit krage skjorta och svart ärmlös stickad tröja klänning

vit skjorta svart ärmlös stickad tröja klänning oxford skor

källa

Detta är en vacker och studentliknande outfit som kan göra att du sticker ut från mängden. Bär en vit krage skjorta och en svart ärmlös stickad tröja klänning över den. Svarta strumpor och svarta oxfordskor är ett trevligt komplement till denna outfit.

Grå t-shirt, svart bomberjacka och shorts

Oxford skor svarta bomberjacka shorts

källa

Som nämnts tidigare kommer du att ha oxfordskor med utebliven strumpor så att dina ben ser längre ut. När du bär dem med shorts ser dina ben ut 10x långa. (Okej, kan vara 5 procent längre). Bär bara en grå t-shirt med en svart bomberjacka och shorts.

Oxfordskor med skjorta & kofta

Oxfordskor skjortkofta

källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av att använda lager för att ge karaktär till ditt utseende. Bär en skjorta med knappar med den långa grå koftan. Bär sedan svarta jeans med manschetter och silver oxford skor. Denna outfit med kreativ användning av färger och lager resulterar i en snygg arbetsdräkt som är perfekt för designers och konstnärer.

Använd den med blå tröja och magra jeans

blå tröja skinny jeans oxford skor

källa

Bär en blå tröja över en knäppt skjorta för ett introvert men ändå elegant och vackert utseende. Ett par skinny jeans och bruna oxfordskor är ett bra komplement till det här utseendet.

Svart och vit tröja & skjorta Vit plädad kjol

svart tröja vit plädad skjorta oxford skor

källa

Bär en vit tröja med slumpmässiga svarta mönster och en vit kjol som ett kreativt sätt att klä på sig. Lägg till ett lager genom att bära svarta leggings. Bär de eleganta vita oxford skor så att de passar perfekt med alla delar.

Använd den med en krämstickad tröja och en grå bomullskjol

grädde stickad tröja grå bomulls kjol oxford skor

källa

För att klä dig som en minimalist, använd bara en krämfärgad stickad tröja och grå bomullskjol med svarta oxfordskor.

Det finns mina favoritidéer för oxfordskor. Hoppas du tycker att listan jag har sammanställt är användbar. Du behöver inte prova exakt vad jag sa till dig. Jag vill bara inspirera dig att hitta dina egna vackra kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*