Hur man bär Oxford klädskor

Hur man bär Oxford klädskor

Idag ska jag prata om något som får dig att se väldigt snygg ut på ett något unisex sätt, det vill säga oxford klädskor. För dig som aldrig har använt ett par Oxford-klädskor, saknar du jättekul. Varför är det så? För det är bara kul att klä unisex då och då för att visa din kantiga och snygga sida. Alla har en nervös sida. Det handlar också om att uttrycka ditt sanna jag med mode. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt bra idéer för oxford-klädskor till dig. Låt oss komma in direkt.

Svart skinnjacka med vit scoop neck t-shirt och Oxford klädskor


källa

Låt mig börja med ett väldigt coolt svartvitt läderlook för att börja med den här coola listan med outfitidéer. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt med rund hals och en svart lädermotojacka på toppen. Kombinera dem med en svart skinnläder. Bär ett par mörkbruna oxfordskor för att avsluta din outfit i stil.

Grå knäppt linneskjorta, svarta blommiga leggings och oxford-klädskor i silver

grå linne knapp upp skjorta med svarta blommiga leggings och silver oxford klädskor
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna snygga och färgstarka outfit. Använd en ljusgrå linneskjorta med knappar på toppen. Kombinera den med svarta blommiga leggings. Bär ett par oxfordskor av silvermetall till skorna. Lägg till en silver läder kopplingsväska till mixen för att se ännu mer märkbar ut.

Mörkblå skinny jeans med muddar och svarta oxfordläderskor

Mörkblå skinny jeans med manschetter och svarta oxfordskor i läder
källa

Detta är en väldigt enkel och pojkaktig outfit som du enkelt kan ta av. För toppen, bara bära en vit överdimensionerad linne pojkvän skjorta utan en knapp. Koppla ihop den med blå muddade jeans. För skorna, ha ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra klädseln i stil.

Ljusgrå kavaj med beskurna chinos och oxfordskor med låg metallic

Ljusgrå kavaj med beskurna chinos och oxfordskor i metall
källa

För att forma denna ljusgrå och vita härliga unisexdräkt kan du bära en vit linne med öppen hals och en ljusgrå, lätt överdimensionerad kavaj för toppen. Kombinera det med korta, ljusgrå slim fit-chinos. För skorna, ha på dig ett par ljusgrå och vita oxford-klädskor för att slutföra utseendet.

Svart Mock Neck Mini Shift klänning med vita och grå Oxford klänningar

svart miniklänning med stand-up krage och vita och grå Oxford klädskor
källa

Detta är en väldigt enkel och ren svartvit outfit som du kanske vill ha på dig. Bär bara en svart ärmlös miniklänning med en mock halsringning som fokus för outfit. Koppla ihop den med ett par grå och vita oxford-klädskor. Du kommer att bli förvånad över hur bra dessa två enkla delar kan få dig att se ut.

Blå jeansjacka med vit skjorta med knappar och ljusblå maxikjol i tyll

blå jeansjacka med vit skjorta och ljusblå maxikjol i tyll
källa

För att bilda denna super luftiga och uppfriskande outfit kan du bära en vit nedskjortad skjorta och en blå jeansjacka på toppen. Koppla ihop dem med en ljusblå maxiklänning i tyll för att se väldigt attraktiv ut. För skorna, ha på dig ett par bruna oxfrodskinnskor för att slutföra kläderna i stil.

Marinblå kavaj med vit chiffongblus och grå oxford-klädskor

Marinblå kavaj med vit chiffongblus och grå oxford-klädskor
källa

Här är vad du behöver göra för att forma denna attraktiva och snygga outfit. Använd en marinblå kavaj med en vit chiffongblus med scoop-hals. Kombinera dem med en mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. För skorna, ha på dig ett par bruna oxfordläderskor för att se snygga och unika ut.

Vit kortärmad skjorta med knappar och mörkblå skinny jeans och svarta skor

vit kortärmad skjorta med knappar, mörkblå skinny jeans och svarta skor
källa

Detta är en mycket enkel och unisex outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För toppen, använd bara en vit, löst klippt kortärmad skjorta med en lös passform. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra utseendet.

Mörkgrå jeans med raka ben, ärmslut och svarta och vita Oxford-klädskor

Mörkgrå jeans med raka ben, muddar och svarta och vita Oxford-klädskor
källa

Här är en mycket pojkaktig outfit som du kanske vill ha på dig för att vänner ska samlas för att se snygga, unika men ändå avslappnade. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha en svart grafisk t-shirt på toppen. Kombinera den med mörkgrå jeans med raka ben och ärmslut. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita oxfordskor för att slutföra kläderna.

Vit ullrock med svart tryckt midi-skiftklänning och silverkvällskor

vit ullrock med svart tryckt midi shift klänning och silver kvällskor
källa

Detta är en mycket elegant outfit som du vill ha på dig för en semi-formell eller formell händelse. För att forma denna outfit, bär en svartvitt tryckt midiklänning med skift som kärnan i outfit. Bär en vit faux päls långfodrad kappa över den. Använd oxfordskor i silvermetall för att få skorna att komplettera utseendet med en blank touch.

Ljusrosa oxford-klädskor med blå slim fit-jeans med manschetter

Ljusrosa Oxford-klädskor med blåklippta jeans i smal passform
källa

Låt oss titta på hur du kan se superavslappnad ut med ett par oxfordskor. Först och främst vill du välja ett par ljusrosa oxfordskor istället för svarta eller vita. Koppla ihop den med slim fit jeans med blå manschetter. För toppen, använd bara en vit överdimensionerad pojkvänskjorta med knappar för att se ungdomlig och luftig ut.

Mörkblå skinny jeans med manschetter och sneakers i oxfordstil i rodnadrosa

Mörkblå skinny jeans med muddar och rodnande sneakers i oxfordstil
källa

Här är en mycket intressant outfitidé. För att se superavslappnad ut kan du bära ett par träningsskor som ser ut som ett par oxfordskor. Här är till exempel ett par halvformella, rodnande rosa snörskor. Koppla ihop den med en vit t-shirt och mörkblå skinny jeans med manschetter för att se ungdomlig och attraktiv ut.

Här är oxford klädskor idéer som hjälper dig att se snygg och unisex ut. Prova dem och upptäck en helt ny stil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*