Hur man bär överdimensionerad vit tröja

Hur man bär överdimensionerad vit tröja

För att se extra luftig och mysig ut är det en bra idé att bära en stor tröja. Om du vill lägga till en särskilt uppfriskande touch till din outfit, gå till en extra stor vit tröja specifikt. Det är något som är väldigt lätt att utforma och ta bort. Om du vill se smartare ut kan du lägga till ett extra lager genom att bära ett vitt under. Å andra sidan, bär det bara på din skjorta när du vill se minimal ut. För att visa dig mer vackra sätt att utforma har jag sammanställt några av de bästa överdimensionerade vita tröjorna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Överdimensionerad vit tröja med svarta, beskurna smala jeans


källa

För att starta den här fantastiska listan med mysiga outfitidéer ska jag visa dig en mycket enkel outfit som du enkelt kan ta av. För toppen, använd bara en vit överdimensionerad v-ringad tröja. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att komplettera klädseln i stil.

Blushing hatt med vit överdimensionerad tröja och kamel mocka ankel stövlar

Rouge hatt med vit överdimensionerad tröja och kamel mocka ankel stövlar
källa

Här är en mycket konstnärlig och attraktiv outfit som du kanske vill prova. Bär en överdimensionerad vit tröja och svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par ankelstövlar av kamelmocka för att se snygga och eleganta ut. Koppla ihop dem med en rodnande rosa filthatt för att göra outfit mer stilfullt.

Vit tjock överdimensionerad tröja med en ljusblå chambrayskjorta med knappar

vit, tjock, överdimensionerad tröja med ljusblå chambrayskjorta med knappar
källa

Denna outfit visar hur du kan se smartare och mer attraktiv ut med några skiktningstrick. Bär en överdimensionerad vit tröja över en ljusblå knappad chambray-skjorta för toppen för några eleganta lager. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par korta kängor av kamelmocka för att slutföra kläderna.

Vit tröja klänning med strumpor och svarta stövlar i knä

vit tröja klänning med strumpor och knä höga svarta stövlar
källa

Ibland kan du bära en grovt stor tröja som en tröja klänning. Till exempel, här är en vit turtleneck-turtleneck-klänning som kan få dig att se mysig och vacker ut. Koppla ihop det med ett par svarta strumpor. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att göra det coola utseendet.

Överdimensionerad tröja med vit stickad mössa och leggings

överdimensionerad tröja med vit stickad mössa och leggings
källa

Det här är den typ av outfit som får dig att se väldigt mysig ut och naturligt sticker ut från mängden. För att uppnå detta utseende, slå ihop en överdimensionerad vit tröja med svarta leggings. Koppla ihop dem med ett par svarta kilstövlar. Lägg till en vit stickad mössa i mixen för att komplettera outfit i stil.

Överdimensionerad vit tröja med en grå halsduk och svarta skinny jeans

Överdimensionerad vit tröja med en grå halsduk och svarta skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på denna snygga och mysiga outfit som innehåller några lager. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit stor tröja med en grå halsduk för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med svarta supermagera jeans för att se smala ut. Bär ett par svarta läderstridsstövlar för dina skor för att göra utseendet komplett.

V-ringad tröja, rodnande rosa hatt och svarta jeans

V-ringad tröja, rodnande rosa hatt och svarta jeans
källa

För att uppnå detta lite konstnärliga utseende, här är vad du vill göra. Använd en vit stickad V-ringad tröja. Kombinera den med ett par svarta, korta skinny jeans. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Använd en rodnadrosa hatt och en brun läderhandväska för att avsluta din outfit i stil.

Vit tunikatröja med svart minirater kjol

vit tunika tröja med svart minirater kjol
källa

Detta är en mycket attraktiv svartvit outfit som får dig att se lite mer konstnärlig ut. För att forma denna outfit kan du bära en svart krage skjorta med en vit stor tröja ovanpå. Kombinera dem med en svart veckad kjol för mini-åkare. Använd svarta leggings för skorna och ett par vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Tröja klänning med svarta lår stövlar

Tröja klänning med svarta, lårhöga läderstövlar
källa

Detta är en annan minimalistisk svartvit outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Du kan bara bära en överdimensionerad vit tröja som en minitröja klänning. Kombinera den med ett par svarta läderhöga stövlar. Lägg till en miniliten hatt i svart läder för en extra snygg och konstnärlig touch.

Vit stickad tröja med ribbade och bundna jeans

vit kabelstickad tröja med sönderrivna och bundna blå jeans
källa

Om du vill ha mer detaljer och textur i din outfit är det en väldigt bra idé att bära en kabelstickad tröja. Till exempel kan du bära en vit tjock stickad tröja över en grå stor t-shirt för att se snygg och luftig ut. Koppla ihop dem med förstörda jeans med blå manschetter. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Chunky stickad tröja med grå skinny jeans

grovstickad tröja med grå skinny jeans
källa

Här är en annan kabelstickad tröja att bära som en del av ett mycket mysigt utseende. Du kan kombinera den här överdimensionerade vita tröjan med en gråblå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se mer ladylike ut eller ett par vita sneakers för att se mer ungdomlig ut.

Stor vit tröja med en ljusblå chambrayskjorta

stor vit tröja med ljusblå chambrayskjorta
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du bära en ljusblå chambray-pojkvänströja och toppa den med en vit, överdimensionerad kabelstickad tröja. Koppla ihop dem med svarta muddade jeans. Bär ett par ankelkängor i kamelläder för att skorna ska klara kläderna i stil.

Krämfärgad överdimensionerad stickad tröja med svart läderjacka

Krämfärgad överdimensionerad stickad tröja med svart läderjacka
källa

För att se mer damlik ut kan du ha en krämfärgad tjock tröja som den här superblekrosa här. Bär den över en överdimensionerad vit t-shirt för att se luftigare ut. Koppla ihop dessa bitar med leggings i svart läder och svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Hoppas att du gillar de överdimensionerade vita tröja-idéerna jag delade med dig ovan. Prova dem och se om du gillar den uppfriskande känslan som följer med kläderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*