Hur man bär överdimensionerad blazer

Hur man bär överdimensionerad blazer

Låt mig idag prata om något som kan lägga till lite unisex och pojkaktigt till din affärsavslappnade eller till och med halvformella arbetsdräkt. Det magiska föremålet är helt enkelt den överdimensionerade blazern. Medan en monterad kavaj kan få dig att se riktigt smal och elegant ut, underskatta inte brisen och stilen som en överdimensionerad version kan erbjuda dig. Ännu viktigare är att det är ganska lätt att ta av sig en snygg överdimensionerad blazer-outfit. För att visa dig några smarta och smidiga sätt att utforma det på, har jag sammanfattat några riktigt fina överdimensionerade blazer-outfitidéer till dig. Låt oss titta på dem nu.

Tweed Grey Oversized Blazer med Blue Cuffed Skinny Jeans


källa

Låt mig börja med en lista över attraktiva och eleganta affärsavslappnade kläder som ser ganska eleganta och naturliga ut. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en överdimensionerad blazerjacka med tweedgrå pläd och en vit skjorta. Kombinera dem med blå muddade jeans och grå mocka stövlar för att se snygga och attraktiva ut.

Grå överdimensionerad blazer med en ljusrosa blus och smala svarta jeans

grå överdimensionerad blazer med ljusrosa blus och smala svarta jeans
källa

Här är en väldigt luftig och unisex casual casual outfit som kan få dig att se väldigt elegant och balanserad ut på jobbet. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en ljusrosa tunikablus med en grå överdimensionerad tweed-kavaj. Koppla ihop dem med svarta smala jeans för att se långa och smala ut. Avsluta med ett par svarta stövletter i läder för ett snyggt utseende.

Svart överdimensionerad kavajjacka med vit t-shirt och V-ringade stövlar

svart överdimensionerad kavajjacka med vit V-ringad t-shirt och stövlar
källa

Här är en nästan helt svart look som ser väldigt cool och mörk ut. Det enda icke-svarta elementet i denna outfit är den vita V-tröjan. För resten av kläderna, använd en svart överdimensionerad blazer, svarta skinny jeans och ett par svarta läderstövlar för att komplettera det här fantastiska utseendet.

Ljusrosa chiffong överdimensionerad kavaj med svarta läderjackor

Ljusrosa chiffong oversize blazer med svart läder gamacher
källa

Om du vill se snygg och damlik ut samtidigt är det en bra idé att ha ett läderelement och ett rosa element i mixen. Du kan till exempel ha på dig en svart t-shirt med rund hals och en ljusrosa överdimensionerad blazerjacka. Koppla ihop dem med svarta läder leggings och ett par rosa läderklackar med spetsiga tår för att se dama ut och coola.

Svart filthatt med kavaj och belagda skinny jeans

svart filthatt med kavaj och belagda skinny jeans
källa

För att uppnå ett lite konstnärligt utseende är här en kreativt designad outfit som du kanske vill prova. Bär en vit tunika-T-shirt med rund hals och en svart, överdimensionerad kavaj som topp. Kombinera dem med svartbelagda skinny jeans. Avsluta med att ha på sig ett par svarta ankelstövlar med mockaklack och en svart filthatt för att se konstnärlig och unik ut.

Longline-kavaj med vit v-ringad linne

Longline-kavaj med vit linne med djup V-ringning
källa

Detta är en ganska ren och snygg business casual outfit som får dig att se bra ut och naturlig. För toppen, använd bara en vit linne med en svart överdimensionerad långkavaj. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par bruna klackar med öppna tår för att göra utseendet komplett.

Ljusgrå överdimensionerad kavaj med grön tröja med mock-hals

Ljusgrå överdimensionerad kavaj med en grön tröja med en uppstående krage
källa

För att uppnå det mysiga och snygga utseendet visar denna outfit en ganska smart färganvändning. Till toppen kan du bära en grön tröja med en mock-hals och en ljusgrå pojkvänjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans. Bär ett par bruna sandaler med öppen tå och en ljusrosa läderhandväska för att se mer elegant och feminin ut.

Stor kavaj i svart och grått med rak midikjol

svart och grå stor kavajjacka med rak midikjol
källa

Här är en mycket snygg och unik outfit som kombinerar en midikjol med en överdimensionerad kavaj. I detalj, för toppen, kan du bära en vit blus med en svart och grå vertikal randig longline blazerjacka. Kombinera den med en grå, rak midi slits kjol. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar i läder för att slutföra kläderna.

Svart och grå rutig överdimensionerad dubbelknäppt kavaj med mini läder kjol

svart och grå rutig överdimensionerad dubbelknäppt kostym med mini läder kjol
källa

De använder också en överdimensionerad kavaj för att se tunn och lång ut, även om det kanske inte låter intuitivt. Du kan också bära en stor och lång grå rutig tweed-kavaj över en vit T-shirt och en svart minikjol. Kombinera dessa bitar med svarta läderstövlar för att packa klädseln i stil.

Tweedjacka med blå skinny jeans och stövlar med hög mockaklack

Tweedjacka med blå skinny jeans och mocka stövlar över knäna
källa

Detta är en annan cool och elegant outfit som gör att du sticker ut från mängden på jobbet. Till toppen kan du bära en svart, figur-kramad stickad tröja med en mock hals och en överdimensionerad grå tweed kavajjacka. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett par svarta mockaskor med hög klack för att se extremt attraktiva ut.

Svart överdimensionerad longline-kavaj med tröja med mock-hals och rippade jeans

svart, överdimensionerad kavaj med lång koppel, falsk tröja och rippade jeans
källa

Detta är ett ganska coolt och pojkaktigt affärsavslappnat utseende som lutar ner till den avslappnade sidan. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja med en mock-hals och en svart, överdimensionerad kavaj. Kombinera dem med ljusblå, kraftigt rippade jeans med smal passform. Bär ett par svarta mockasko stövlar för skorna för en ren och snygg finish.

Tweed grå rutig överdimensionerad blazer med svart mini läder kjol

Tweedgrå rutig överdimensionerad blazer med svart mini-läder kjol
källa

För att uppnå detta konstnärliga utseende kan du bära en rutig överdimensionerad jacka över en rodnande tröja med mock Neck. Bär dem med en minikjol i svart läder och svarta stövlar i läder för en snygg twist. Avsluta med en grå målarhatt för att lägga till den sofistikerade konstnärliga touchen.

Lång kavaj med vit T-shirt och minikjol i blå denim

lång kavaj med vit T-shirt och blå minikjol i denim
källa

Om du vill se lite mer ungdomlig ut kan du bära en minikjol i blå denim för att ersätta dina jeans. Kombinera kjolen med en vit t-shirt och en överdimensionerad grå kavajjacka. Bär rodna rosa klackar med spetsiga tår för att skorna ska komplettera detta attraktiva utseende.

Här är de överdimensionerade blazer-outfitidéerna som jag gärna vill visa dig. Testa dem och se om de kan ge dig en ny och uppfriskande look för pojkvänstil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*