Hur man bär orange jacka

Hur man bär orange jacka

Det finns några färger som är mer populära i jacka design. Om du bara tittar på gatan är de flesta jackor du håller på att se i svart, vitt, rosa och blått. Det finns dock andra vackra färger som kan få dig att se bra ut också. Att veta hur man använder de mindre populära färgerna är ett mycket enkelt sätt att sticka ut från mängden. Idag ska jag prata om en mindre populär produkt, och det är den orange jackan, inklusive läderjacka, bomberjacka och kavaj etc. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag satt ihop en riktigt bra orange jackaoutfit idéer för henne. Låt oss hoppa direkt in.

Orange läderjacka med grå t-shirt och svarta skinny jeans


källa

Orange är en färg som du kan markera naturligt. Styling är inte så svårt som det låter. Du kan faktiskt bära den som en svart jacka och du får vanligtvis några bra resultat. För att uppnå detta utseende kan du till exempel ha på dig en grå t-shirt med en orange skinnjacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta läderstövlar för att se supercool ut.

Orange lång kavaj med vit och svart tryckt knapp-up skjorta

Orange lång kavaj med vit och svart tryckt skjorta med knappar
källa

För att få ett snyggt och unikt affärsavslappnat utseende kan du bära en svartvitt tryckt skjorta med knappar och en orange lång kavaj. Kombinera dem med svarta chinos med hög midja. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se eleganta och enkla ut.

Orange lång kavaj med vit västtopp och mammas jeans med vid snitt

Orange lång kavaj med vit västtopp och mammas jeans med bred snitt
källa

För att uppnå denna affärsavslappnade outfit som lutar en hel del mot den avslappnade sidan kan du bära en orange longline-kavaj med vit västtopp. Bär ett mycket intressant par blå, beskurna mamma jeans med vida ben. Bär silverlägenheter för att slutföra utseendet.

Orange kavaj med blå chambrayskjorta och svart minikjol

orange kavaj med blå chambray-skjorta och svart minikjol
källa

Detta är en väldigt färgstark affärsavslappnad outfit som ser tillräckligt glad ut för att ge dig en boost av energi. Bär en orange blazer med en chambrayskjorta med blå knapp på toppen. Koppla ihop dem med en svart, figurkramande minikjol. Bär orange mockaskor med öppet tå och en kungblå läderväska för en super blickfångare.

Orange skinnjacka med rutig blus och silverveckad kjol

orange läderjacka med rutig blus och silver veckad kjol
källa

Detta är ett super chic utseende som är perfekt för både arbete och hangouts. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en svart och vit rutig topp med en orange skinnjacka för toppen. Kombinera den med en silverveckad midikjol. Använd svarta läderstövlar för att ge din outfit en snygg touch.

Orange bomberjacka med pojkvänjeans

orange bomberjacka med pojkvänjeans
källa

Detta är en mycket avslappnad outfit som du kanske vill ha på dig när du bara vill gå till en nära väns hus eller shoppa. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit t-shirt med en orange bomberjacka. Koppla ihop dem med blå pojkvänjeans och vita loafers.

Quiltad kort jacka med svart turtleneck och löpshorts

Quiltad kort jacka med svart turtleneck och löpshorts
källa

För att uppnå detta smala och långa utseende måste du ha en mycket kort jacka för att visuellt flytta midjan uppåt. Till exempel kan du bära den här orange quiltade korta jackan över en svart turtleneck. Koppla ihop dem med svarta löparshorts och grå låga sneakers för att se sportigare och mer ungdomlig ut.

Orange Blazer med Blush Oversized Button Up Shirt

Orange kavaj med en röd, överdimensionerad skjorta med knappar
källa

Orange och rodnadrosa är färger som kanske inte fungerar bra tillsammans på papper, men bilden ovan borde vara tillräcklig för att bevisa något annat. För att forma denna kreativt designade och vackra outfit kan du bära en rosa skjorta med knappar och en orange kavaj. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och vita höga klackar för att se enkla och eleganta ut.

Orange halvärmad kavaj med vit topp och mörkblå utsvängda jeans

Orange halvärmad kavaj med vit topp och mörkblå utsvängda jeans
källa

Denna outfit ser lite annorlunda ut än de ovan. Det unika är faktiskt jeansen som visas. För att forma denna snygga outfit kan du bära en orange kavaj med halv ärm och en vit t-shirt. Kombinera dem med mörkblå flared jeans och rosa spetsiga klackar.

Blazer med vit chiffongblus med V-ringning och pojkvänjeans med manschett

Blazer med vit chiffongblus med V-ringning och pojkvänjeans med manschett
källa

Låt oss nu titta på vad som händer när du parar ihop en damliknande bit som chiffongblusen med ett snyggt föremål som rippade pojkvänjeans. Som du kan se på bilden är resultatet vackert och snyggt. Koppla ihop dem med en orange kavaj och ljusrosa sandaler för att se glada och uppfriskande ut.

Orange kavaj med vit väst med djup V-ringning och pojkvänjeans

Orange kavaj med vit västtopp med djup V-ringning och pojkvänjeans
källa

Mycket lik den tidigare outfit, men den här gången tar denna outfit den till en annan nivå när det gäller nivå av sexualitet. För att se sexig och elegant ut samtidigt kan du bära en vit västtopp med en djup V-ringning och en orange kavaj. Koppla ihop dem med blå bundna och rippade pojkvänjeans och svarta klackar för att se snygga ut.

Blazer med en grå och svart stickad tröja med prickar

Blazer med en grå och svart stickad tröja
källa

Utan den orange kavajen är detta faktiskt en ganska lågmäld outfit som består av kol och svart prickig tröja och svarta shorts. Med den orange blazern och de svarta ballerinorna är outfit mycket iögonfallande och attraktivt.

Använd den med en vit chiffongblus och mörkblå skinny jeans

vit chiffongblus och mörkblå skinny jeans
källa

Det här är en mycket intressant outfit speciellt utformad för dig som inte behöver följa en strikt klädkod. Bär en vit chiffongblus med en orange kavaj för toppen. Använd dem med marina skinny jeans och svarta mockaskor för att göra utseendet mer.

Orange kavajjacka med vit frillad blus och svart minikjol

orange kavajjacka med vit krageblus och minikjol i svart läder
källa

För att uppnå detta snygga och vackra affärsavslappnade utseende kan du bära en orange kavaj med en vit volangblus för toppen. Koppla ihop dessa bitar med en svart minikjol i läder och svarta tåklackar för att komplettera detta unika och attraktiva utseende.

Hoppas du gillar de orange jacka-outfitidéerna jag just delade med dig. För de av er som brukade tveka att bära orange föremål, förhoppningsvis kan den här listan ovan komma igång och utöka outfit-spelet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*