Hur man bär orange handväska

Hur man bär orange handväska

Innan det pratade jag i ett annat blogginlägg om hur ditt val eller dina skor dramatiskt kan förbättra ditt övergripande utseende. Idag ska jag prata om hur man utformar den orange handväskan, vilket kan vara ännu mer dramatiskt för din outfit. Färgen orange är inte bara väldigt glad och attraktiv, den ser också bra ut när den visas i form av en läderhandväska. Vad jag ska visa dig är några superchica orange handväskoutfitidéer som jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Elfenben kofta med vit topp och orange läderhandväska


källa

För att skapa det mysiga och glada skiktade utseendet kan du bära en vit t-shirt med en elfenbenslång kofta över. Lägg till en elfenbensstickad halsduk för ett annat härligt lager på outfit. Kombinera dem med gråa skinny jeans och ett brunt läderbälte. Bär en orange läderhandväska och svarta ballerina-lägenheter för att göra ditt utseende komplett.

Vit tröja med rund hals, blå pojkvänjeans och en orange handväska

vit tröja med rund halsringning, blå pojkvänjeans och en orange handväska
källa

För att uppnå detta mycket enklare utseende som är väldigt lätt att ta av, kan du helt enkelt ha på dig en vit ribbad tröja med rund hals i toppen. Team toppen med ljusblå, kraftigt rippade pojkvän jeans. Använd ett par vita sneakers för detta. Lägg till en orange läderväska i mixen för att göra detta mysiga utseende ännu mer tilltalande.

Vit casual blazer med en grå rutig halsduk och en orange läderhandväska

vit casual blazer med grå rutig halsduk och orange läderhandväska
källa

För att bilda denna affärsavslappnade outfit kan du bära en vit skjorta med knappar, en vit casual blazerjacka och en grå och vit rutig halsduk till toppen. Kombinera dessa bitar med ljusblå slim-fit jeans. Bär ett par rosa klackar med öppen tå och en orange läderhandväska för att ge extra känsla till denna outfit.

Vit mini-mantelsklänning med trekvartärmar och orange läderhandväska

vit mini-klänning med tre fjärdedelar och orange läderhandväska
källa

Här är en minimalistisk och underbar orange och vit outfit. För att slutföra denna outfit, överväga att bära en vit mini-shift-klänning med tre fjärdedelar och en orange och svart läderhandväska. Istället för att ha svarta klackar för att se elegant ut, bär skorna ett par orange höga klackar för att se djärva och glada ut.

Svart ärmlös mini-slida klänning med orange läderhandväska

svart ärmlös mini-slida klänning med orange läderhandväska
källa

Här är ytterligare en super enkel tvåfärgad outfit som ser förvånansvärt bra ut. För att slutföra denna outfit, lag en svart ärmlös miniklänning med rund hals. Kombinera den med en orange läderhandväska. Bär ett par svarta mocka öppna tå höga klackar med dina skor för en elegant touch.

Marinblå kavaj med svarta flytande shorts och läderhandväska

Navy blazer med svarta, flytande shorts och läderhandväska
källa

Här är en mycket attraktiv business casual outfit. Huvudtricket i denna outfit är att kombinera orange med marinblå. För detaljer, använd en mörkblå kavaj med en vit blus och svarta, flytande shorts. Koppla ihop den med en orange läderhandväska för att se ljus och attraktiv ut. Ett par svarta klackar är ett utmärkt sätt att avsluta din outfit.

Svart ullrock med vita skinny jeans och ballerinor

svart ullrock med vita skinny jeans och ballerinor
källa

Denna svartvita outfit är ett utmärkt alternativ för att se lite mer balanserad och mogen ut. Bär en vit skjorta med en svart ullrock på toppen. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och svarta ballerinor. Slutligen bär en orange läderhandväska för att krydda kläderna lite.

Vit ärmlös crop topp över svart lång tank och tryckta byxor med vida ben

vit ärmlös crop top över svart lång tank och tryckta vidbenbyxor
källa

Här är ett mycket trevligt och kreativt sätt att forma en lagerlagd outfit. Tricket är att bära en vit ärmlös crop top över en längre svart linne för att skapa de snygga lagren. Koppla ihop dem med svarta och vita tryckta vidbyxor och vita ballerinor. Den orange läderhandväskan är pricken över i.

Grå ullrock med svarta leggings och orange läderhandväska

grå ullrock med svarta leggings och orange läderhandväska
källa

För att forma denna enkla och mysiga outfit kan du bära en vit blus med en lång grå ullrock. Kombinera dem med svarta, beskurna leggings eller svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par vita och ljusgrå sneakers för att se avslappnad och jordnära ut. Lägg till en orange läderhandväska i mixen för att avsluta outfit glatt.

Svart spets kortärmad topp med V-ringning och orange plånbok

svart spets kortärmad topp med V-ringning och orange handväska
källa

En orange handväska är särskilt användbar när du vill krydda en helt svart outfit. Till exempel består denna outfit av en svart kortärmad V-ringad blus av spets, svarta skinny jeans och ett par svarta och vita leopardtryckklackar. Att lägga till en orange plånbok i kläderna kan göra kläderna mindre allvarliga och mörka.

Vit t-shirt med olivgrön väst och jeansshorts

vit tryckt T-shirt med olivgrön väst och jeansshorts
källa

Detta är en mycket snygg lagerlagring som kan få dig att se lång och smal ut också. Bär en vit t-shirt med en olivgrön militärväst på toppen. Kombinera dem med blå jeansshorts och svarta mockaskor med öppet tå. Använd en orange läderhandväska med minimal design för att göra utseendet komplett.

Grå lång ullrock med blå jeans & canvasskor

grå lång ullrock med blå jeans och canvasskor
källa

Bär bara en ljusblå chambrayblus med en ljusgrå långfodrad ullrock för att skapa det mysiga affärsavslappnade utseendet. Koppla ihop dem med ljusblå skinny jeans och vita sneakers. Komplettera outfit med en orange läderhandväska.

Vit lång ullrock med vidgade byxor

vit ullrock med utsvängda byxor
källa

För att uppnå detta unika och lite konstnärliga utseende kan du bära en vit ullrock med lång krage med kricka turtleneck. Bär den med vita utsvängda byxor och vita spetsiga klackar för att göra din outfit komplett.

Vit blus utan axel med en kantad crepeväst och en orange handväska

Vit off-the-shoulder blus med en crepe fransad väst och en orange handväska
källa

Denna outfit är en super chic och snygg outfit som är fylld med lager. För att forma det här utseendet, använd en vit blus från axeln och en crepe fransväst. Bär en matchande crepe fransad mini kjol och svarta gladiator sandaler. Vik upp denna fantastiska outfit med en elegant orange läderhandväska.

Hoppas du tycker om de orange handväskans outfitidéer som jag just delade med dig. För dig som letar efter ett enda föremål som passar din outfit och kan göra att du sticker ut från mängden är den orange handväskan ett ganska bra alternativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*