Hur man bär Orange Blazer

Hur man bär Orange Blazer

Om du redan är ett stort fan av blazers, kommer du troligtvis att älska det här blogginlägget. Jag ska prata om den orange blazern, en mycket speciell och unik typ av blazer som verkligen gör att du sticker ut från mängden. Jag förstår att de flesta av er älskar det diskreta men eleganta utseendet på en typisk svart eller mörkblå kavaj. Det finns dock dagar då du bara känner dig lycklig och vill dela den energin med andra genom att uttrycka den energin genom din outfit. För att visa dig hur du gör just det kommer jag att dela med dig några riktigt fina orange blazer outfit idéer som jag har samlat. Låt oss titta på dem.

Orange kavaj med vit knapp-up skjorta och pojkvän jeans


källa

Låt mig visa dig en skarp och snygg outfit för att starta den här spännande listan med outfitidéer. För att skapa detta unika och attraktiva affärsavslappnade utseende kan du bära en orange kavaj med en vit chiffongskjorta med knappar på toppen. Koppla ihop dem med ljusblå rippade jeans med pojkvän och ljusrosa remmar med sandaler för en lätt damliknande touch för att göra outfit mer komplett.

Orange kavaj med ljusblå chambray-skjorta med knappar och pennkjol

bästa orange kavaj med ljusblå chambrayskjorta och pennkjol
källa

Här är en väldigt iögonfallande men naturligt snygg outfit som använder den blå och orange färgkombinationen bra. Bär en ljusblå chambray-skjorta med en orange kavaj för toppen. Koppla ihop dem med en svart penskjol och ett par orange mockaklackar med öppna tår. Lägg till en kungsblå kopplingsväska för att se skarp och elegant ut.

Orange kavaj med vit t-shirt med djup V-ringning och rippade jeans

bästa orange blazer med vit djup V-ringad t-shirt och rippade jeans
källa

För att uppnå detta snygga och sexiga utseende kan du ha på dig en vit blus med en nedkastad V-ringning och en orange kavaj. Kombinera dessa bitar med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. Lägg till ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera denna unika outfit som kan göra att du sticker ut vid ett halvformellt evenemang.

Blazer med en grå t-shirt med scoop hals och gröna lastbyxor

bästa kavaj med grå t-shirt med scoop hals och gröna lastbyxor
källa

Här är en väldigt avslappnad och luftig outfit. För att forma detta utseende, använd helt enkelt en grå, löst sittande t-shirt med rund hals och en orange kavajjacka. Koppla ihop dem med olivgröna raka benbyxor. Bär vita sneakers och en vit läderhandväska för att ge en uppfriskande och elegant touch till utseendet.

Orange jacka med vit krusad blus och minikjol i svart läder

bästa orange jacka med vit frillad blus och svart läder minikjol
källa

För att forma den här unika och professionella affärsavslappningsdräkten kan du ha på dig en vit blus med chiffongfluffar och en orange kavaj till toppen. Kombinera dem med en minikjol i svart läder och svarta höga klackar med spetsiga tår.

Överdimensionerad kavaj med svartvitt tryckt knapp-up skjorta och chinos

bästa överdimensionerade kavaj med svartvitt tryckt skjorta och chinos
källa

Här är en mycket intressant stil för att utforma en orange kavaj. I detalj är detta en överdimensionerad, lång kavaj som kombineras med en vit och svart tryckt skjorta med knappar. Koppla ihop dessa bitar med svarta chinos och svarta ballerina-lägenheter för ett rent och elegant utseende.

Orange överdimensionerad dubbelknäppt kavaj med tryckt t-shirt och grå jeans

bästa orange överdimensionerade dubbelknäppta kostym med tryckt t-shirt och grå jeans
källa

För att se kreativ och lite konstnärlig ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. För toppen bör du ha en vit tryckt T-shirt med en orange, lätt överdimensionerad dubbelknäppt kavajjacka. Bär dem med grå skinny jeans och svarta ankelstövlar i mocka för ett snyggt utseende.

Blazer med svartvitt randig långärmad T-shirt och vida byxor

bästa kavaj med svartvitt randig långärmad T-shirt och vida byxor
källa

För att se elegant och avslappnad ut är det vettigt att ta fram den svartvita randiga långärmade T-skjortan, en ikon för avslappnade kläder. Använd den med en orange kavaj och svarta byxor med vida ben. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att se snygga och rena ut.

Orange kavajjacka med chambray-skjorta och mörka jeans

Bästa orange kavajjacka med chambray-skjorta och mörka jeans
källa

Om det finns en annan färg än svart som passar bra med orange, måste den färgen vara blå. För att använda denna färgkombination på din outfit kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och en orange kavajjacka. Bär dem med mörka manschettmager jeans och grå fotkängor för att komplettera utseendet.

Orange kavaj med en vit knapp-up skjorta och smala jeans

bästa orange kavaj med vit skjorta med knappar och långa skinny jeans
källa

Här är en utrustad outfit som kan få dig att se smal och elegant ut. Bär en vit smal skjorta med knappar och en passande orange kavaj. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Slutligen lägg till ett par svarta mockaskor för en extra snygg touch.

Orange bomullsjacka med ljusrosa midiklänning i midjan

Bästa orange bomullsjacka med blekrosa miniklänning med rynkad midja
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på en mer ladylike och glad outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en beskuren orange bomullsblazerjacka med en ljusrosa rynkad miniklänning. För skorna kan du bära ett par röda läderstövlar med öppna tå för att se både snygga och feminina ut.

Använd den med Pink Infinity Scarf & Blue Jeans

bästa rosa infinity halsduk och blå jeans
källa

Ett bra sätt att se mer ladylike ut och lägga till lite rosa tillbehör till din outfit. Du kan till exempel kombinera den vita t-skjortan och den orange blazern med en rosa infinity-halsduk. Använd den med ljusblå, smala jeans i manschetten och svarta klackar med öppen tå för att komplettera utseendet.

Orange kavaj med vit V-ringad t-shirt och mörkblå mini-shorts

bästa orange blazer med vit V-ringad t-shirt och mörkblå mini-shorts
källa

För att se ännu större och smalare ut kan du byta ut dina jeans med mini-shorts. Använd till exempel en vit V-ringad T-shirt, en orange kavaj och mörkblå minishorts. Använd svarta ballerinor för att komplettera detta enkla men ändå attraktiva utseende.

Orange överdimensionerad jacka med blå jeans för vida ben

bästa orange överdimensionerade jacka med blå vida jeans
källa

För att uppnå detta eleganta och luftiga utseende kan du bära en vit löst sittande linne med en lite överdimensionerad orange kavaj. Kombinera dem med blå mamma-jeans och silverklackar för en särskilt snygg touch.

Hoppas att du gillar de orange blazer-outfitidéerna som jag just delade med dig. För dig som letar efter en skarp snygg outfit för att uttrycka din energi, prova dessa kläder och se om du gillar dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*