Hur man bär öppna tåskor

Öppna tåskor kan verkligen krydda din vår-, höst- och vinterdräkt. Låt oss nu prata om några av mina favoritoutfitidéer:

Bär den med en jeansskjorta, jeansshorts och trenchcoat

svart trenchcoat med denimdräkt och stövlar med öppen tå
källa

Om du inte är rädd för förkylningen är det bra att ha denimshorts på hösten för att få mycket uppmärksamhet. Du kan kombinera denimshortsen med en denimskjorta, en lång trenchcoat och svarta stövlar med öppna tår.

Använd med militärjacka

Öppen tå militärjacka
källa

För en mer typisk men vacker höstdräkt kan du bära en militärjacka med smala jeans med muddar och bruna tår. Lägg till mer karaktär med ett snyggt långt halsband och en brun plånbok som matchar dina tossor.

Bär med boho klänning

svart boho klänning med öppna tå stövlar
källa

En boho-klänning och ankelstövlar med öppen tå passar bra tillsammans. Välj en svart boho-klänning för att para ihop den med mattbruna stövlar. Komplettera outfit med ett boho-stil halsband. Detta är en uppfriskande outfit för våren som är lätt att sticka ut från mängden.

Använd den med en svart stickad tröja och jeans

svart stickad tröja med stövlar med öppen tå
källa

Detta är en annan subtilt vacker outfit för hösten. Använd bruna eller röda ankelstövlar med öppen tå, en horisontellt randig svartvitt T-shirt och en svart tröja. Kombinationen av lager och färg gör denna outfit så bekväm.

Använd den med en skinnjacka och vit tröja

vit tröja läderjacka öppna tå stövlar
källa

Ett snyggt och roligt sätt att bära skinnjackan är att bära en grå eller brun jacka med ett par matchande stövlar med öppen tå. Du bör också ha en vit tröja och ljusblå jeans för att komplettera denna enkla men ändå fantastiska outfit. Jag vet att svarta läderjackor är så mörka och coola, men det är kul att prova en annan färg ibland och se glad och ljus ut.

Använd den med en grön klänning och en svart skinnjacka

grön klänning svart läderjacka öppna tå stövlar
källa

Låt oss nu prata om den klassiska svarta skinnjackan. Du kan prova en klänning med en skarpare färg som grön eller brun. För skorna, kombinera den svarta skinnjackan med svarta läderstövlar med öppna tår.

Tåskor med vit skjorta och jacka

vit skjorta och jacka med kikfotstövlar
källa

Denna outfitidé ger ett bra affärsavslappnat utseende. Du kan bara bära en vit skjorta och vit kavaj för att para ihop med smala jeans och stövlarna. Detta är ett mycket enkelt och lågmäldt sätt att utforma stövlar med öppna tå. Det är en outfit som ser både avslappnad och elegant ut.

Bär med svart läderväst och kjol

Läderväst rock peep toe booties
källa

Denna outfit är en mycket konstnärlig outfit som passar dig som gör kreativt arbete som designers och artister. Bär en svart läderväst och en svart kjol med svarta stövlar med öppen tå för att komplettera det mörka och konstnärliga helt svarta utseendet. Du ser inte lädervästen varje dag på gatan och det är därför outfit är så unikt.

Använd den med en lång tröjajacka och pojkvänjeans

Pojkvän jeans lång tröja jacka öppen tå stövlar
källa

Om du är ett fan av pojkvänens modetrend är den här outfitidén säkerligen tillfredsställande för dig. Toppen är en lång vit jeans med ripade jeans på undersidan. Bär sedan en lång svart tröjajacka och ankelstövlar med öppen tå. Du kanske också vill lägga till en twist och konstnärliga element i utseendet genom att bära en svart hatt.

Använd den med en vit skinnjacka och svarta läderbyxor

vit skinnjacka med stövlar med öppen tå
källa

Stövlarna ser inte bara bra ut med den svarta skinnjackan, en vit skinnjacka kan också fungera underbart. Du kan till exempel ha på dig en vit t-shirt, svarta läderbyxor, svarta stövlar med öppen tå och en vit skinnjacka för ett mycket snyggt utseende. Det är lika häftigt som den svarta läderjackans outfit, men inte lika mörk. Båda är fantastiska. Det är bara en fråga om vilken färg som passar din karaktär bättre.

Använd den med en horisontell randig tee och manschettjeans

horisontellt randig t-shirt med öppna tår
källa

Detta är ett minimalt vår- eller sommarutseende som får dig att se underbar ut speciellt på en solig dag. Det är mycket troligt att du redan har alla föremål som behövs för denna outfit i din garderob. Välj en mörkblå eller svart randig långärmad t-shirt och ljusblå jeans med muddar. För skorna väljer du ljusrosa, ljusbruna eller ljusgrå fotkängor med öppna tår. Du kanske vill lägga till prickarna med ett tjockt bälte i skarp färg.

Bär med lång kofta och kjol

långa kardinkjol öppna tå stövlar
källa

Lång kofta är en magisk artikel som kan läggas till i din vanliga outfit och omedelbart får den att se dubbelt så bra ut. I det här fallet är det bara en enkel vit topp och svart kjolkombination. De svarta fotkängorna och koftan gör helhetsintrycket så mycket mer feminint och elegant.

Bär med gul kjol och svart skinnjacka

gul kjol öppen tå stövlar
källa

Det är inte vanligt att bära gula kjolar eller klänningar varje dag, men då och då bör du försöka för att du bara ser ljus och elegant ut om du utformar den rätt. Ett bra sätt att bära det är att para ihop en gul utsvängd kjol med en svart tröja och svart skinnjacka. Använd svarta fotkängor för att matcha läderjackan.

Använd den med kakishorts och en vit tröja

vit tröja khaki shorts öppen tå stövlar
källa

Här är en som du kanske vill prova på våren, speciellt om du har fina långa ben. Bär en vit långärmad tröja med kakishorts och svarta stövlar. Den stickade mössan är valfri men den lägger till något söt och lekfullt i ditt övergripande utseende.

Använd med trenchvest och blå skjorta

Slipväst med öppna tå
källa

Trenchvästen kan vara en väldigt intressant bit så länge du vet hur du stylar den. För ett professionellt men ändå konstnärligt utseende kan du bära en blå skjorta, svarta skinny jeans och svarta fotkängor med diken. Med denna outfit ser du unik ut.

Jag hoppas att du gillar de outfitidéer jag just delat. Som du kan se kan skor lägga mycket på ditt övergripande utseende. Så vi ses nästa gång när du spelar mix och matcha med dina kläder och skor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*