Hur man bär omslagskofta

Innan dess pratade jag om hur magisk koftan är när det gäller dess förmåga att omvandla en mycket typisk casual outfit till en snygg och damliknande på några sekunder. Idag ska jag prata om en mycket speciell version av den, nämligen omslagsjackan. På ett sätt ser det mer ut som en tröja än en kofta. Oavsett är det något som är väldigt enkelt att utforma. För att göra det ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista med några riktigt bra idéer om wrap-cardigan-outfit. Låt oss nu kolla in det.

Mörkgrå omslagsjacka över blå och vit randig T-shirt


källa

Som tidigare nämnts ser en omslagsjacka ut som en tröja, så du kan utforma den precis som du skulle göra för en tröja. Du kan till exempel ha på dig en mörkgrå omslagsjacka över en blå och vit randig t-shirt. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta klackar. Du kan till och med ha en leopardtryckskoppling för en feminin touch.

Grå omslagsjacka med vit pennkjol

grå wrap cardigan svart blyerts kjol
källa

Det är väldigt intressant att se att du faktiskt kan bära en omslagsjacka som en del av din arbetsdräkt. För att göra detta kan du bara bära en grå omslagsjacka som om det var en blus och stoppa den i en vit pennkjol. Koppla ihop dem med ljusrosa spetsiga tåklackar för att komplettera den här snygga affärsutrustningen.

Svart och vit tryckt omslagsjacka med smala jeans

svarta och vita tryckta wrap-around cardigan skinny jeans
källa

För ett lekfullt och kreativt utseende, här är en galet snygg svartvit omslagjacka som du kan prova. Använd den med svarta skinny jeans och svarta läder snörstövlar för att ge stil till din outfit. För att se ännu mer kreativ och konstnärlig ut kan du bära en liten svart filthatt.

Vit omslagsjacka med grå veckad midikjol

grå veckad minikjol med vit omslagsjacka
källa

Det här är en härlig look som kan få dig att se ut som flickan bredvid. För att uppnå detta bedårande utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit omslagsjacka och stoppa den i en grå veckad midikjol. För att se mer flickaktigt ut, kan du bära vita strumpor med röda skor för att komplettera denna underbara outfit.

Grå kofta med beskurna pojkvänjeans

grå kofta beskuren pojkvän jeans
källa

Vid första anblicken ser det ut som en ganska avslappnad och lös outfit. Men det tar inte lång tid innan det blir klart att det här är en extremt sexig outfit. För att uppnå detta kan du bära en grå kofta utan att ha på dig en västtopp eller skjorta under. Koppla ihop med beskurna och rippade blå pojkvänjeans och svarta klackar med ankelband.

Grå hög kofta med låg omslag och svart tröja med mock-hals

grå hög låg omslag kofta svart mock hals tröja
källa

Denna outfit ser så vacker och luftig ut att den lätt är min favorit på den här listan. För att uppnå detta uppfriskande utseende kan du bära en grå kofta med hög omslag över en svart tröja med hög hals. Kombinera dem med blå skinny jeans och särskilt svarta mockaskor över knäna för att se både feminina och snygga ut.

Grå omlottströja med bälte med rippade jeans

grå omslagsjacka med bälte
källa

För en look som är både snygg och subtil sexig, kan du bära en grå omslagsjacka som en axelbandslös tröja. Koppla ihop den med grå skinny jeans. För skorna kan du helt enkelt bära ett par ljusrosa spetsiga klackar för att komplettera kläderna på ett enkelt och damligt sätt.

Svart omslagsjacka med blå t-shirt och korta leggings

svart omslagsjacka med blå t-shirt och beskurna jeans
källa

Låt oss nu titta på hur du utformar en överdimensionerad omslagsjacka. Du kan faktiskt bygga en mycket avslappnad och snygg outfit runt den. Du kan till exempel ha på dig en svart överdimensionerad omslagsjacka över en blå t-shirt. Kombinera dem med korta, gråtryckta leggings. För skorna kan du bära antingen svarta ballerinor eller nakna sandaler.

Grå kofta över svart spetsvästtopp

grå kofta över svart spetsvästtopp
källa

Ett sätt att bygga en sexig outfit runt en omslagsjacka är att bära den över en spetsvästtopp. I det här fallet väljs en grå kofta som kombineras med en svart spetsvästtopp. Kombinera bara dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta ballerinor för en feminin och lågmäld sexig look.

Tvådelad uppsättning med en grå omslagsjacka och matchande joggbyxor

tvådelad grå omslagsjacka med matchande joggbyxor
källa

Fram till denna punkt har jag visat dig ett antal avslappnade och snygga kläder. Låt oss nu titta på en atletisk som du kan bära för jogging eller andra övningar. Detta är en outfit som består av en grå omslagsjacka och matchande träningsbyxor. Bär bara dem med en vit t-shirt och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Röd kofta med bälte och ljusblå skinny jeans

röd kofta med bälte, ljusblå skinny jeans
källa

För en sexig och iögonfallande look kan du välja en röd bälte kofta och bära den som en nedkastad V-ringad topp. Kombinera den med ljusblå rippade skinny jeans och ett par rosa tåklackar med ankelband för att komplettera detta fantastiska utseende.

Ljusgrå omslagjacka med knappar

ljusgrå omslagjacka med knappar
källa

För ett mer unikt utseende kan du välja en knappomslagjacka som du kan ha på dig som en cape. Här är till exempel en snygg ljusgrå omslagsjacka med knappar. Du kan bygga en mycket avslappnad outfit på den genom att bära grå skinny jeans och vita sneakers. För extra stil kan du byta ut de vita sneakersna med ett par hög-topp svartvita Converse.

Grå kofta med fransar och svarta skinny jeans

grå kofta med fransar, svarta skinny jeans
källa

Här är en unik outfit som kan få dig att se smalare och längre ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå fransad lång omslagsjacka över en svart västtopp. Svarta skinny jeans och svarta ballerinaskor är ett bra komplement till denna outfit.

Tvåfärgad omslagsjacka med bälte

tvåfärgad omslagsjacka med bälte
källa

För att se snyggt och mysigt ut kan du välja en omslagsjacka med ett tjockt bälte. Ett bra exempel är denna mycket kreativt designade tvåfärgade kofta som använder färgerna mörkgrå och ljusgrå. Med en så speciell topp är allt du behöver göra att para ihop den med ljusblå skinny jeans och ljusrosa spetsiga tåklackar för att se feminin och vacker ut.

Här är idéerna för wrap-cardigan-outfit jag vill dela med dig. Precis som den vanliga koftan är omslagsjackan ett magiskt föremål som du enkelt kan ta av dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*