Hur man bär olivjacka

För er som letar efter en mångsidig jacka som passar nästan alla outfits, särskilt street outfits, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om hur man stylar olivjackan. Även om den kanske inte är lika mångsidig som en svart skinnjacka eller en blå jeansjacka, är den verkligen mycket nära. Även om du kanske gillar militärjackan eller olivfärgad kavaj, är den väldigt lätt att forma och ta av. För att visa dig ännu fler stylingsalternativ har jag sammanställt några av de bästa idéerna för olivjacka för dig. Låt oss nu dyka in.

Olivgrön jacka med vit tröja med rund hals och rippade jeans


källa

För att starta den här listan över snygga och uppfriskande outfitidéer kommer jag att visa dig en som du kan bära som en street outfit eller som en riktigt snygg business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en vit tröja med olivfärgad mockajacka. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och vita träningsskor för en ungdomlig finish.

Olivgrön trenchjacka med chambray-skjorta och leggings

olivgrön trenchcoat med chambray-skjorta och leggings
källa

Låt oss nu titta på en ännu mer snygg lagerlagring. Bär en vit t-shirt med en ljusblå knäppt chambray-skjorta och en olivtrenchcoat för toppen för att skapa de snygga och vackra lagren. Använd svarta leggings och bruna läderstövlar i läder för att ge en snygg twist på din outfit.

Oliv pojkvän jacka med ljusblå chambray knapp upp skjorta & läder stövlar

Olivgrön pojkvänjacka med en ljusblå chambrayskjorta med knappar och läderstövlar
källa

Det finns inte bara pojkvänjeans, utan också pojkvänjackor. Det är i grunden en överdimensionerad och avslappnad jacka som den här olivgröna jackan här. Du kan para ihop den med en ljusblå chambray-skjorta med knappar och svarta skinny jeans. Bär ett par bruna läderstövlar i läder för att se ännu snyggare ut.

Olivgrön jacka med grå tröja och mörkblå skinny jeans med muddar

Olivgrön jacka med grå tröja och mörkblå skinny jeans med muddar
källa

För en enkel och attraktiv look kan du bara bära en grå tröja med en oliv militärjacka för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Använd bruna stövletter i öppen tå läder och en handväska i brunt läder för att se snygg och elegant ut.

Olivgrön jacka med vit stickad tröja och läderstövlar

Olivgrön jacka med vit stickad tröja och läderstövlar
källa

För att forma detta mysiga och attraktiva utseende kan du bära en vit tjock kabeltröja med en olivfärgad jacka till toppen. Kombinera dem med smala jeans med blå manschetter, bruna läderstövlar och en brun läderhandväska. Slutligen ha en grå stickad hatt för att se ännu vackrare och mysigare ut.

Olivgrön casual jacka med grön V-ringning och vita skinny jeans

Olivfärgad fritidsjacka med grön V-ringning och vita skinny jeans
källa

Om du inte behöver följa en mycket strikt klädkod på din arbetsplats kan en affärsavslappnad outfit fylld med utskärningar och rippade föremål se väldigt cool ut. Du kan till exempel ha på dig en grön t-shirt med en militärjacka i olivolja. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Kortklädd kavaj med svart läderjacka

kort skräddarsydd kavaj med svart läder gamacher
källa

För att se lite mörkare ut bör du kombinera din olivgröna jacka med svarta delar. Du kan till exempel välja en passande olivgrön kavaj och para ihop den med en svart linne och svart leggings. Bär ett par silverbalettlägenheter och en svart läderhandväska för att se extra snygg ut.

Olivgrön bomberjacka med vit t-shirt och svarta jeans

olivgrön bomberjacka med vit t-shirt och svarta jeans
källa

För en affärsavslappnad outfit som verkligen lutar sig mot den avslappnade sidan, överväga att bära en bomberjacka. Bär till exempel bara en oliv bomberjacka med en vit t-shirt för att se uppfriskande och avslappnad ut. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ankelstövlar i mocka för en snygg twist.

Grön bomberjacka med rodnadströja och löpshorts

grön bomberjacka med rodnande rosa tröja och löpshorts
källa

Här är en annan casual casual outfit med den olivgröna bomberjackan. Men den här gången är det en mycket sportig outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en rodnadströja i rosa med den gröna bomberjackan. Koppla ihop dem med svarta löpbyxor och ett par svarta och vita löparskor för att se sportiga ut.

Blazer med vit lång linne och svarta jeans

Blazer med vit lång linne och svarta jeans
källa

För att se lång och smal ut kan du para ihop den med en passande olivgrön kavaj med en längre vit linne för att skapa de svala lagren. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att hålla kläderna smala och snygga. Använd svarta spetsiga mockaklackar och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Olivgrön militärjacka med ljusblå chambrayskjorta

olivgrön militärjacka med ljusblå chambrayskjorta
källa

För en elegant och luftig streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts, kan du bära en vit v-ringad t-shirt med en ljusblå chambray-skjorta och en militärjacka med olivolja. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskydd för lite robusthet och stil.

Svartvit randig t-shirt med militärjacka och jeans

svartvit randig t-shirt med militärjacka och jeans
källa

För att se mer tillmötesgående och avslappnad fram tar vi fram den ikoniska svartvita randiga t-skjortan. Koppla ihop den med en militärjacka i oliv och gråblå skinny jeans med revben och manschetter. Bär kamel chelsea stövlar för att komplettera ett enkelt och snyggt utseende.

Grön lång jacka med röd och svart rutig halsduk

grön lång jacka med röd och svart rutig halsduk
källa

Här är ett mycket unikt och coolt utseende. Till toppen kan du bära en svart t-shirt med en svart och röd rutig halsduk och en olivgrön nylonjacka. Koppla ihop dem med svarta nylonbyxor med raka ben. Ha på dig ett par vita ankelstövlar i läder för att komplettera din outfit.

Olivgrön jacka med vit tribal tryckt mini shift-klänning

Olivgrön jacka med vit tribal miniklänning
källa

För att få ett luftigt och flickaktigt utseende kan du bära en vit tribal-tryckt mini-skiftklänning med en olivgrön bomberjacka. Kombinera dem med ett par vita sneakers för att göra outfit mer ungdomligt och uppfriskande.

Hoppas att du tyckte om olivjacka-idéerna jag bara pratade om. Om du letar efter sätt att se snygg, vacker men underskattad är listan ovan definitivt ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*