Hur man bär olivgrön topp

Att se uppfriskande och avslappnad är att ha på sig en olivtröja ett mycket bra och logiskt steg. Om du vill klä dig ner på jorden kan du bara gå till en olivgrön t-shirt. Å andra sidan, om du vill se mer ladylike och elegant ut, kan en grön chiffongblus vara ett bättre val. Oavsett din smak bör det vara en bra idé att läsa detta blogginlägg. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanställt några riktigt fina olivgröna topp-outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Olivgrön kortärmad topp med V-ringning och svarta skinny jeans


källa

Detta är en lista med uppfriskande outfitidéer som i allmänhet är lätta att ta fram. Jag börjar med en superavslappnad outfit. För att skapa detta enkla och ungdomliga utseende kan du helt enkelt bära en olivgrön mini-t-shirt med v-ringning och svarta skinny jeans. Använd korta bruna läderstövlar för att göra din outfit stilfull.

Grön grafisk linne med vita skinny jeans

grön grafisk linne med vita skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en lite mer unik och kantig street outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en olivtryckt linne med vita skinny jeans som dras upp för att se fräsch och snygg ut samtidigt. Bär ett par bruna mockabandiga sandaler med öppen tå för att slutföra utseendet.

Grön chiffongtopp med V-ringning och V-ringning och höga jeans

grön spaghettitopp med chiffong med V-ringning och höga jeans
källa

Detta är en väldigt attraktiv business casual outfit som du kanske vill prova. Bär en olivgrön, tvåskikts, lätt beskuren ärmlös chiffongtopp för toppen. Kombinera det med ett par mörkblå skinny jeans med hög midja. För skorna, ha ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att slutföra kläderna.

Olivgrön linne med rippade svarta skinny jeans

Olivgrön linne med rippade svarta skinny jeans
källa

Detta är en väldigt ladylik men ändå avslappnad outfit som är perfekt för både arbete och möte med vänner. Till toppen kan du helt enkelt ha på dig en olivgrön linne med en avslappnad passform. Koppla ihop det med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta remmar med öppna tå-sandaler för att skorna ska klä upp klädseln i stil.

Olivgrön chiffongblus med elfenbensfärgade chinoshorts

Olivgrön chiffongblus med elfenbensfärgade chinoshorts
källa

För att se uppfriskande och ungdomlig ut, bör du bära shorts istället för byxor. Du kan till exempel ha på dig en grön långärmad chiffongblus med en elfenbensfärgad mini-chinoshorts. Koppla ihop dem med ett svart läderbälte och ett par klackar med leopardmönster för att ge stil till outfit.

Olivgrön långärmad topp med kall axel och ljusblå jeans

olivgrön långärmad topp med kall axel och ljusblå jeans
källa

För att få den uppfriskande och lågmälda sexiga klädseln kan du bära en olivgrön kall axeltröja som fokus för din outfit. Kombinera den med ljusblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta klackar med öppen tå för att se snygga och smala ut.

Olivgrön t-shirt med matchande kofta och vita skinny jeans

Olivgrön t-shirt med matchande kofta och vita skinny jeans
källa

För att se extra uppfriskande ut är det vanligtvis en bra idé att använda den olivgröna och vita färgkombinationen. Du kan till exempel ha på dig en olivgrön långärmad t-shirt med en matchande grön kofta. Kombinera dem med vita skinny jeans och bruna läderstövlar i läder för att avsluta ditt utseende i stil.

Vit V-ringad linne med olivgrön långfodrad väst och rippade jeans

vit linne med V-ringning, olivgrön longline-väst och rippade jeans
källa

Här är en annan outfit som använder den olivgröna och vita färgkombinationen. I det här fallet är en vit V-ringad t-shirt ihop med en olivgrön lång chiffongväst för att skapa några fina lager. Koppla ihop dem med rippade skinny jeans och svarta spetsiga klackar för att komplettera utseendet.

Green Button Up Utility-skjorta med svarta mini-lädershorts

grön utilityskjorta med knappar och svarta mini-lädershorts
källa

För att se extra elegant ut när du jobbar med lite seghet, överväga att bära en olivgrön knapptröja på toppen. Koppla ihop det med ett par svarta mini-lädershorts för att se extra långa och smala ut. För skorna kan du bara ha ett par svarta balettlägenheter för att avsluta utseendet i stil.

Grön halvärmad blus med blå skinny jeans och flats

grön halvärmad blus med blå skinny jeans och flats
källa

Detta är en ganska mysig outfit tack vare den olivgröna löst sittande halva ärmblusen på toppen. Du kan para ihop den med svarta skinny jeans för att se smal och smal ut. Kombinera dem med ett par bruna, rundade läderlägenheter. Lägg till en brun läderkoppling i mixen för att se extra elegant och vacker ut.

Olivgrön ärmlös topp med ljusblå pojkvänjeans

Olivgrön ärmlös topp med ljusblå pojkvänjeans
källa

Detta är en ganska pojkaktig look som är kul att umgås i avslappnade hangouts. För toppen kan du bära en olivgrön linne för att se mer avslappnad ut. Koppla ihop den med ljusblå manschettjeans med pojkvän. För skorna, bära ett par svarta och vita canvas sneakers med låg topp för att se rena och ungdomliga ut.

Långärmad topp med V-ringning och en avslappnad passform med rippade skinny jeans och en shoppingväska med zebra-tryck

Långärmad V-ringad topp med en avslappnad passform med rippade skinny jeans och en shoppingväska med zebra-tryck
källa

För att uppnå det minimalistiska men ändå attraktiva utseendet hjälper valet av väska verkligen. Bär i detalj en olivgrön långärmad blus med en avslappnad passform och mörkblå skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta balettlägenheter för att se snygga och smala ut. Slutligen bär en tote väska med zebra-tryck för att se djärv och söt ut.

Grön långärmad T-shirt med ljusblå mini-jeansshorts

grön långärmad T-shirt med ljusblå mini-jeansshorts
källa

För att forma det ungdomliga och uppfriskande utseendet kan du helt enkelt bära en grön långärmad t-shirt på toppen. Kombinera den med ett par ljusblå jeansshorts. Använd ett par vita låga sneakers för att skorna ska avslutas snyggt.

Här är de bästa olivgröna outfitidéerna jag vill presentera dig för. Se om de får dig att se uppfriskande och naturlig ut som de är designade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*