Hur man bär olivgrön kjol

Jag vet att många människor gillar färgen grön eftersom den kan få dig att se väldigt förlåtande och attraktiv ut. Grön är dock en mycket sofistikerad färg. En ljusgrön kjol och ser väldigt annorlunda ut än en olivgrön kjol. Idag ska jag prata om hur man utformar det senare. Det finns så mycket utrymme att spela på detta tema. Du kan uppnå stil från mycket minimal och uppfriskande till återhållen sexig och hisnande. Hur som helst, vad du håller på att se är några riktigt fina olivrock outfit idéer jag samlade åt dig. Låt oss komma in direkt.

Ljusrosa långdragen kofta med olivgrön mockakjol i mocka


källa

Låt oss börja den här listan över uppfriskande outfitidéer med en outfit som har en damliknande touch. För att uppnå detta utseende kan du bära en rodnande rosa blus med knappar och en olivgrön mockakjol med mocka och knappar. Bär en ljusrosa longline-kofta över dessa bitar. Gör det här härliga och damliknande utseendet med ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå.

Ärmlös, figur-kramande topp med svart mock-halsringning och olivgrön minikjol

ärmlös, figur-kramad topp med svart ståkrage och olivgrön minikjol
källa

För att se smal och lång ut kan du prova det här formade svart och gröna utseendet. För toppen kan du helt enkelt bära en svart, ärmlös topp med en mock hals. Kombinera den med en olivgrön bodycon-minikjol. Bär ett par grå gladiator sandaler för att se super chic ut.

Svart, figur-kramad stickad tröja med olivgrön, figur-kramande minikjol i siden

svart figur-kramar stickad tröja med olivgrön, figurkramande minikjol i siden
källa

Detta är en annan smal, tät outfit att visa upp dina kurvor med. Till toppen kan du bära en svart stickad tröja. Kombinera toppen med en olivgrön, halvblank sidenkjol. Koppla ihop dessa bitar med ett par olivgröna remmar med öppen tå för att perfekt matcha resten av klädseln.

Vit ärmlös topp med olivgrön minikjol med knappknäppning

vit ärmlös topp med olivgrön minikjol med knappfäste
källa

För att se ännu mer uppfriskande ut, bär en vit och olivgrön outfit istället för en svart och grön. Du kan till exempel ha en vit ärmlös bodycon-topp med en olivgrön mockakjol med mocka och knappar. Mycket kreativt, ha på dig ett par vita stövlar i läder för att se mer iögonfallande och snygg ut.

Vit kavaj med en olivgrön pennkjol

vit kavaj med en olivgrön pennkjol
källa

För dig som letar efter en uppfriskande business casual outfit har du kommit till rätt ställe. För att få ett sådant utseende kan du bära en vit blus med en vit kavaj för toppen. Koppla ihop dem med en olivgrön pennkjol. En handväska i brunt läder och ett par ljusrosa klackar är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Grön longline-ullrock med minikjol i olivgrönt läder

grön ullrock med olivgrönt läder och minikjol
källa

Här är en super chic och unik street outfit som är perfekt för att träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå t-shirt med en minikjol i olivgrönt läder. Lägg en lång grön ullrock över dessa delar. Bär ett par svarta stövletter i läder med öppen tå till skorna för en särskilt snygg touch.

Mönstrad svartvitt tröja med grön minikjol

svart och vit mönstrad tröja med en grön mini midjekjol
källa

Här är ett mer sofistikerat och konstnärligt utseende. Till toppen kan du bära en svart och vit mönstrad stickad tröja med en svart ullkavaj. Kombinera den med en olivgrön minikjol med slips i midjan. Använd svarta strumpor och ett par svarta oxfordskor. Slutligen ha en grå filthatt för att se mer konstnärlig ut.

Vit tröja med en urringning och avslappnad passform och midikjol med hög midja

vit, löst sittande tröja med scoop-urringning och midikjol med hög midja och slips
källa

Här är en väldigt snygg och luftig streetoutfit som är perfekt för en tjejkväll. För att uppnå detta utseende, bär en vit kortärmad tröja med kort ärm och en olivgrön midikjol. Den intressanta och iögonfallande delen är de orange läderstövlarna.

Svart camojacka med olivgrön knälång kjol

svart kamouflagejacka med olivgrön knälång kjol
källa

Här är en annan snygg street look, men den här har mer seghet. Till toppen kan du bära en svart V-ringad t-shirt och en jacka med svart kamouflagefärg. Koppla ihop dem med en olivgrön knälång kjol. Bär ett par grå mocka snörning ankel stövlar att se underskattad och snygg.

Svart knapp-up skjorta med en grön minikjol

svart skjorta med knappar och grön minikjol
källa

Det här är en väldigt elegant och snygg outfit. Till toppen kan du bära en svart skinntröja med knappar. Kläm upp den i en olivgrön rak minikjol. Lägg till ett smalt brunt läderbälte för att göra midjan mer framträdande. Använd svarta läderskor för att avsluta din outfit.

Svart moto läderjacka med olivgrön maxikjol

svart moto läderjacka med olivgrön maxikjol
källa

För att se mer ungdomlig och luftig ut, ta fram den ikoniska svartvita randiga långa t-skjortan och bära den med en svart skinnjacka. För resten av klädseln, använd en olivgrön maxikjol och ett par vita sneakers för att komplettera utseendet.

Orange form matchande halvärmad spets topp med grön knälång kjol

Orange, figur-kramande spets topp med halva ärmar och en grön knälång kjol
källa

Färgkombinationen orange och olivgrön är skarp och kontrastrik. För att applicera detta på din outfit kan du bära en orange spets topp med halva ärmar och en olivgrön knälång kjol med en avslappnad passform. Koppla ihop det med svarta tryckta höga klackar för att klara outfit

Svartvit randig t-shirt med knälång kjol med hög midja i olivgrön

svartvitt randig T-shirt med hög midjeband olivgrön knälång kjol
källa

För att se ungdomlig och avslappnad ut kan du bära en svartvit randig kortärmad T-shirt och para ihop den med en olivgrön knälång kjol fram. Lägg till ett brunt läderbälte och ett par bruna läderstövlar för att se extra snygg ut.

Svart axelbandslös crop top med olivgrön minikjol och gladiatorskor

Svart axelbandslös crop top med olivgrön minikjol och gladiatorskor
källa

För att uppnå detta superchika utseende kan du bära en svart off shoulder-topp med halva ärmar och en olivgrön mockakjol. Koppla ihop dem med ett par knähöga gladiator sandaler och en svart choker för att komplettera detta fantastiska utseende.

Här är olivstenens idéer som i allmänhet är mycket lätta att ta av. Prova och var beredd att se uppfriskande och vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*