Hur man bär olivgrön jeans

Hur man bär olivgrön jeans

Jag tror att det är säkert att säga att de flesta av er gillar att bära jeans. Medan de blå jeansen är de ikoniska som du sannolikt kommer att bära mest, följt av de svarta eller kanske till och med vita, får de olivgröna jeansna mer och mer uppmärksamhet i modevärlden. Vad de kan göra är att få dig att se lite mer formell och uppfriskande ut än dina typiska tvättade blå jeans. Liksom jeans i andra färger är olivgröna jeans så lätta att forma. Låt mig nu visa dig några riktigt fina idéer för olivjeans outfit som jag har samlat.

Svartvit randig t-shirt med olivgröna skinny jeans

svartvit randig t-shirt med olivgröna skinny jeans
källa

Här är en väldigt avslappnad, snygg och enkel street outfit som jag ska börja denna spännande lista med. För att forma denna outfit kan du bära en vit och svart randig t-shirt med olivgröna jeans. Bär blushrosa läderlägenheter för att komplettera utseendet på ett rent och avslappnat sätt.

Olivgröna jeans med vit chiffongkofta


källa

Låt oss nu titta på en mer damliknande outfit som använder några snygga lagringstekniker. För toppen kan du bära en vit västtopp med en lång vit chiffongkofta och en silverkedja i silver. Kombinera dessa bitar med smala jeans i oliv och ljusrosa klackar med remmar med öppen tå för en feminin touch.

Vit t-shirt med denimväst och gröna skinny jeans

vit tryckt T-shirt med jeansväst och gröna skinny jeans
källa

För att se avslappnad och snygg ut kan du bära några jeans för att matcha toppen med jeansen. Till exempel kan du bära en vit tryckt t-shirt med en blå denimväst för toppen. Använd den med olivgrön skinny jeans och ljusrosa klackar med öppna tår för att göra utseendet komplett.

Ljusrosa rippad långärmad topp med olivgrön skinny jeans

Ljusrosa, trasig långärmad skjorta med olivgröna skinny jeans
källa

Du bör vara väldigt van att se nödställda byxor eller jeans. Här är en mycket sällsynt outfit som är en nödställda topp. Toppen här är en blekrosa rippad långärmad t-shirt. Kombinera det med smala jeans i oliv och bruna läderstövlar med stamtryck för att lägga till en elegant och unik touch till det övergripande utseendet.

Olivgrön skinny jeans med vit stickad tröja


källa

Detta är en mycket uppfriskande outfit som också har en konstnärlig känsla. För att forma denna outfit, ha på dig en vit, tätt passande stickad tröja till toppen och para ihop den med korta, olivsmala jeans. Använd ett par grå mockaskor och en svart filthatt för att komplettera din outfit med en konstnärlig twist.

Använd den med en grå t-shirt och en blå jeansjacka

grå kort t-shirt med blå jeansjacka
källa

För att se både snyggt och reserverat sexigt ut, kan du bära en grå beskuren t-shirt för att visa bara lite hud på midjan. Du kan göra det mindre märkbart genom att bära en blå jeansjacka över den. Koppla ihop alla dessa med smala jeans i oliv och svarta ballerinaskor för en avslappnad look.

Bär den med en svartvit randig långärmad t-shirt och en läderjacka


källa

För att uppnå ett affärsmässigt avslappnat utseende som lutar sig mot den avslappnade sidan använder vi en av de mest ikoniska elementen i den avslappnade outfitvärlden, nämligen den svarta och vita randiga långärmade T-shirten. Koppla ihop den med en svart skinnjacka och smala jeans i oliv. Bär ballerinalägenheter med leopardtryck för att ge utseendet en sofistikerad touch.

Vit knuten T-shirt med smala jeans i olivgrön

vit knuten T-shirt med olivgröna, förkortade skinny jeans
källa

För att se enkelt, uppfriskande och sexig ut samtidigt, kan denna minimalistiska casual outfit hjälpa dig med det. Bär en vit knuten t-shirt till toppen. Koppla ihop den med smala jeans i oliv. Om du inte vet hur du ska avsluta, använd vita sneakers med låg topp.

Vit linneskjorta med knappar och gröna jeans och kamelstövlar

vit linneskjorta med knappar, gröna jeans och kamelstövlar
källa

Ibland kan valet av tyg ha stor inverkan på ditt övergripande utseende. Till exempel gör den här vita linneskjortan outfit mer luftigt och uppfriskande. Para ihop den med smala jeans i oliv och ett par ankelstövlar i kamelmocka för att se mogna och ladylike ut.

Vit spets-t-shirt med gröna skinny jeans

vit spets t-shirt med gröna skinny jeans
källa

Vid första anblicken ser denna outfit ut som en genomsnittlig look. Det är faktiskt den typ av outfit som lockar dig mer och mer på grund av dess subtila och sofistikerade detaljer. Skalet här är en vit topp-t-shirt. Du kan para ihop den med smala jeans i oliv och bruna läderskor för att se snygg och avslappnad ut.

Vit chiffongknapp upp skjorta med olivgröna smala jeans

vit chiffongskjorta med knappar och olivgröna skinny jeans
källa

Här är en mycket attraktiv och minimalistisk casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit halvskinnig chiffongskjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med smala jeans i oliv och ett par klackar med leopardtryck för att se mogna och ladylike ut.

Bär den med en grå chiffongskjorta och himmelblå jeansjacka

grå chiffongskjorta och himmelblå jeansjacka
källa

Här är en mer ungdomlig outfit att bära för både arbete och avslappnade hangouts. Bär en grå chiffongblus med en himmelsblå jeansjacka för toppen för att se vacker och unik ut. Koppla ihop dessa bitar med smala jeans i oliv med muddar och balettläppar med leopardtryck för ett ännu mer unikt utseende.

Grå kort linne med svart lång kofta och gröna lastjeans

grå kort linne med svart lång kofta och gröna lastjeans
källa

För en reserverad sexig och lite unisex look kan du bära en grå, figur-kramande, kort linne med en svart longline kofta. Använd gröna skinny cargo jeans och ett par svarta och vita löparskor för en sportig och avslappnad twist på utseendet.

Vit knuten T-shirt med olivgröna smala jeans och en halsduk i fuskpäls

vit knuten t-shirt med olivgrön skinny jeans och halsduk i fuskpäls
källa

Detta är en så unik outfit som försöker sätta ihop feminina och snygga föremål. Bär en vit knuten T-shirt och olivgröna skinny jeans. Koppla ihop dem med en halsduk i fuskpäls och ett par stövlar i brunt läder för att se både snygga och feminina ut.

Här är några riktigt coola oliv jeans outfit idéer som jag delade med er ovan. Testa dem för att utöka ditt jeans-outfit-spel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*