Hur man bär off vita jeans

Hur man bär off vita jeans

För dig som gillar att klä dig på ett uppfriskande och naturligt sätt kommer det här blogginlägget mycket troligt att vara till nytta. Idag ska jag prata om hur man stylar de krämfärgade jeansen. Det är ingen tvekan om att de helt vita jeansen får dig att se uppfriskande ut. Men ibland sticker de bara ut för mycket från resten av din outfit. En krämfärgad version som elfenbenjeans eller ljusgula jeans gör att du ofta ser mer naturlig ut. För att visa dig hur du utformar dem har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för vita jeanskläder för dig. Låt oss dyka in.

Ivory Button Up Shirt med benvit jeans


källa

För att starta den här listan över snygga och uppfriskande outfitidéer, kommer jag att visa dig en enkel och ren business casual outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en vit nedskjortad skjorta och grädde skinny jeans. Koppla ihop dem med ett par svarta och vita spetsiga tåklackar för att sätta in kläderna snyggt och snyggt.

Röd och blå rutig pojkvänskjorta med benvita jeans

röd och blå rutig pojkvänskjorta med krämfärgade jeans
källa

För att få denna enkla och avslappnade outfit kan du börja med den röda, vita och blå rutiga pojkvänskjortan ovan. Kombinera det med ett par krämiga skinny jeans. Bär ett par rödrosa rundade tåklackar för skorna. Knyt en röd kofta runt midjan så att du ser lång och smal ut.

Svart tunikaskjorta med blå jeansjacka och gräddfärgade jeans med smal passform

svart tunikaskjorta med blå jeansjacka och gräddfärgade slim fit-jeans
källa

För att uppnå denna snygga och ungdomliga lagerlagring kan du bära en svart tunika-t-shirt med en slim fit blå jeansjacka till toppen. Kombinera dem med gräddfärgade jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par ljusrosa mockahögklackar med öppna tår för att se elegant och feminint ut.

Grå kavaj med vit blus och jeans med muddar

grå kavaj med vit blus och manschettjeans
källa

För att uppnå detta enkla, affärsavslappnade utseende i grått och vitt kan du bära en vit chiffongblus med V-ringning och gräddfärgade skinny jeans. Använd en grå casual blazer för att se snygg och elegant ut. Bär ett par grå mockasko stövlar för skorna för en feminin touch för att komplettera outfit.

Vit spetsblus & matchande smala jeans

vit spetsblus och matchande smala jeans
källa

För att forma denna attraktiva och uppfriskande helvit outfit kan du börja med den avslappnade vita långärmade blusen, avslutad med subtila spetsdetaljer i halsen. Koppla ihop det med ett par gräddfärgade skinny jeans. För skorna, ha ett par vita läderhöga klackar med spetsiga tår för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och elegant sätt.

Ljusrosa kavajjacka med gräddfärgade skinny jeans

Ljusrosa kavajjacka med gräddfärgade skinny jeans
källa

Att se uppfriskande och ladylike ut samtidigt är det ett bra beslut att använda den ljusrosa och vita färgkombinationen. Du kan till exempel ha på dig en vit tröja med en ljusrosa kavaj ovanpå. Kombinera dem med gräddfärgade skinny jeans och ljusrosa spetsiga klackar. Lägg till en handväska i brunt läder för att bara lägga till lite färg.

Ivory Chunky tröja med Blush Coat & Off White Jeans

tjock elfenbenströja med röd kappa och krämfärgade jeans
källa

För att få den mysiga och snygga vinterdräkten kan du ha på dig en elfenben, tjock kabelstickad tröja med en rodnande rosa ullrock. Kombinera dem med grädde skinny jeans för att se uppfriskande och smal ut. För skorna, ha ett par vita snörade ankelstövlar för att se unika och attraktiva ut.

Röd kavaj med randig T-shirt och ankeljeans

röd kavaj med randig t-shirt och ankeljeans
källa

För att se skarp och elegant ut är det ofta en bra tid att lägga till något rött i din outfit. Du kan till exempel ha på dig en svartvit randig långärmad t-shirt med en röd kavaj över. Koppla ihop dem med krämfärgade slim-fit ankeljeans. Använd grå mockaklackar för att göra utseendet komplett.

Blushrosa faux pälskrage Ull-lång kappa med utsvängda vita jeans

Blushing rosa kappa i ull med fuskpälskrage och fläckade vita jeans
källa

Det här är bara en fantastisk outfit som kan få dig att se väldigt mysig ut, särskilt på vintern. För att forma det här utseendet kan du bära en ljusgul ribbad, tjock stickad tröja med en rodnande lång pälskrage ullrock med en pälskrage. Bär den med benvita flared jeans och svarta öppna tåklackar för ett smart och uppfriskande utseende.

Svart t-shirt med halva ärmar och V-ringning och krämfärgade ankeljeans

svart t-shirt med halva ärmar och V-ringning och krämfärgade jeans
källa

Att se ren och konstnärlig ut är ofta en bra idé att använda svartvita färgkombinationer. Du kan till exempel ha på dig en svart V-ringad t-shirt med grädde skinny jeans. Kombinera dessa bitar mycket kreativt med svarta och vita randiga sandaler för att se smala och uppfriskande ut.

Vit långärmad T-shirt med snygga elfenbenjeans

vit, figurkramande långärmad T-shirt med elfenbenfärgade jeans
källa

Denna outfit visar fördelen med att ha vita jeans framför alla vita. I det här fallet är toppen en vit, långärmad, figur-kramande t-shirt. Det hade sett lite onaturligt ut att ha vita jeans. Använd istället vita beskurna jeans och vita klackar istället för att se naturliga och vackra ut.

Vit spetsblus med rippade slim fit-jeans och remmar med sandaler

vit spetsblus med rippade slim fit-jeans och strappy-klackar
källa

För att forma denna superchika vita outfit kan du börja med den vita halvklara blusen med klockärmar på toppen. Kombinera den med gräddfärgade jeans med smal passform. För skorna kan du bära ett par svarta remmar med öppen tå. Lägg till en svart läderhandväska i mixen för att se elegant och attraktiv ut.

Ljusrosa floppy hatt med benvita avskurna jeans

blekrosa floppy mössa med krämfärgade jeans med rak skärning
källa

För att forma den uppfriskande semesterutrustningen kan du bära en vit V-ringad T-shirt med avslappnad passform och krämiga jeans med raka ben. Koppla ihop dem med korta vita läderstövlar och en ljusrosa floppy hatt för att lägga till en liten konstnärlig touch till utseendet.

Hoppas att du gillade de idéer som jag fick prata med dig om. Prova dem och känn den subtila skillnaden mellan de rena vita jeansen och de gräddfärgade jeansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*