Hur man bär nylonjacka

Hur man bär nylonjacka

När det gäller att bära en avslappnad jacka för löpning och fritidsplatser finns det i princip tre alternativ att välja mellan: bomberjackan, vindjackan och nylonjackan. Idag ska jag prata om det senare, vilket vanligtvis kan få dig att se väldigt atletisk och energisk ut. Ett av de bästa sätten att klä på dig för din löpning eller träning är att para ihop en skjorta med en nylonjacka och korta shorts. För att visa dig ännu fler sätt att utforma, har jag sammanställt några riktigt bra idéer i nylonjacka. Låt oss titta på dem nu.

Rosa och svart färgblock nylon sportjacka med mini-shorts


källa

En av de främsta anledningarna till att nylonjackan är så bra för promenader är dess förmåga att inte bli våt och smutsig lättare. En annan fördel är att den ser skarp ut och ger dig en extra boost av energi. För att få ett färgstarkt utseende kan du bära en rosa och svart nylonjacka med en grå västtopp. Koppla ihop dem med svarta löparshorts och svarta sneakers.

Svart nylonjacka med grå löpbyxa

svart nylonjacka med grå löpbyxa
källa

Här är en mycket mer diskret outfit som du kan bära för att jogga eller gå. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit t-shirt och para ihop den med en svart nylonjacka med huva. Dragkedja i jackan och kombination med grå löpbyxor och sneakers.

Svart och vit nylonjacka med beskuren linne och jeansshorts

svart och vit nylonjacka med förkortad linne och jeansshorts
källa

För att skapa en snygg och ungdomlig street outfit istället för en running outfit, här är en mycket bra referens som du kan använda. Bär en svartvit randig beskärningströja med blå denimshorts med hög midja för att se tunn ut. Komplettera mixen med en svartvit nylon sportjacka och vita sneakers för att se sportig och vacker ut.

Svart nylon bomberjacka med crop top och mini skater chiffong kjol

svart bomullsjacka i nylon med crop top och mini-skater chiffong kjol
källa

Här är en annan trevlig och avslappnad street outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart beskuren t-shirt med en svart midjekjolsklänning med hög midja. Lägg till en svart bomullsjacka i nylon till mixen för att se snyggare ut. För skorna skulle ett par svarta sneakers vara perfekt för att komplettera det här helt svarta utseendet.

Svart och röd randig nylon sportjacka med matchande joggbyxor

svart och röd randig nylon sportjacka med matchande joggbyxor
källa

För dig som älskar att behandla dina löpkläder som en uniform för att uppmuntra till mer motion, här är en outfit som kan vara ett ganska bra alternativ. Bär bara en svart nylon sportjacka med röda ränder och kombinera jackan med matchande nylonbyxor. Använd vita sneakers för att komplettera utseendet.

Grå quiltad nylonjacka med lila träningsbyxor

grå vadderad nylonjacka med lila träningsbyxor
källa

Denna löpkläder har en mer unik och snygg användning av färger. Bär en ljusblå linne med en grå quiltad, blank nylonjacka för toppen. Kombinera dessa bitar med lila mini-byxor. Använd vita sneakers för att se ungdomliga och sportiga ut för skorna.

Grå och ljusgul jacka med mini-shorts

grå och ljusgul jacka med mini-shorts
källa

För att se mer glad ut, lägg till ett gult element i blandningen, vilket du behöver göra. I detta fall väljs en grå och ljusgul färg nylonjacka för att lägga till den glada touchen. Du kan kombinera jackan med en vit t-shirt och små blå jeansshorts. Använd vita sneakers för att se ännu mer ungdomlig ut.

Kungsblå jacka med svarta nylonbyxor

kungsblå jacka med svarta nylonbyxor
källa

För att se skarp ut utan att visa kurvor för att springa, här är en löpardräkt som du kanske vill prova. Bär en vit t-shirt med en kungsblå nylon sportjacka för toppen. Kombinera den med svarta nylonbyxor med raka, breda ben. Använd gråa sneakers för att hålla det påfallande temat konsekvent.

Blågrön, halvtransparent jacka med svart sport-bh-topp och beskurna joggebyxor

blågrön, halvgenomskinlig jacka med svart sport-BH och beskurna joggebyxor
källa

Du kan till och med se sexig ut medan du springer. Under vägen, bär en halvskinnig kricka sportjacka över en svart sport-bh-topp. För resten av kläderna kan du bära svarta korta byxor. Använd svarta och grå sneakers för att se snygga och sportiga ut.

Rosa färgad jacka med svarta skinny jeans

rosa jacka med svarta skinny jeans
källa

För att skapa det enkla och avslappnade gatutseendet kan du bära en vit t-shirt med en rosa nylonjacka till toppen. Koppla ihop jackan med svarta skinny jeans och vita sneakers. Det här är den typ av street profile som du vill ha på dig när du går en promenad eller shoppar.

Neonrosa nylonjacka med huva och grå minikjol

Neonrosa jacka med huva i nylon med grå minikjol
källa

Här är en mycket prickig street outfit som är perfekt för avslappnade hangouts. För att uppnå detta utseende kan du bära en neonrosa nylonjacka med huva. Kombinera den med en kraftigt tvättad minikjol i grå denim. För skorna, ha ett par svarta och vita Converse eller vita sneakers för att se mer ungdomlig ut.

Blå och grå färgblockjacka med smala jeans

blå och grå jacka med smala jeans
källa

Här är en väldigt färgstark jacka som verkligen kan krydda ditt avslappnade utseende. I detalj är jackan en nylonjacka i blå, grå och rosa färg. Du kan para ihop den med mörkblå tvättade skinny jeans och vita sneakers för att komplettera det här avslappnade utseendet.

Svart och gul nylonjacka med matchande joggbyxor

svart och gul nylonjacka med matchande joggbyxor
källa

För att få en nästan helt svart löparoutfit kan du bära en svart nylon sportjacka med gul dragkedja. Kombinera jackan med matchande svarta byxor med raka ben. Använd vita sneakers för skorna för att hålla kläderna enkla och rena.

Röd och svart färgblock nylonjacka med mini-shorts

röd och svart blockblock nylonjacka med mini-shorts
källa

För att se skarp och sportig ut, här är en mycket attraktiv löpardräkt som du bör prova. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en röd och svart nylon sportjacka. Koppla ihop den med svarta och rosa mini-shorts. Använd vita sneakers för att komplettera det här sportiga utseendet.

Hoppas du gillar de nylonjacka-outfitidéer som vi just nämnde. Som du kan se från dessa kläder kan nylonjackan vara en mycket trevlig och användbar del för din fritids- eller löpkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*