Hur man bär nyckelhålstopp

Hur man bär nyckelhålstopp

Trenden med att bära utklippta häftklamrar är inte ny. Det var här hela tiden. Det ansågs dock vara provocerande och olämpligt för arbete eller för några formella tillfällen. Om vi ​​tittar på bilder från förra årets baneshower kan vi se att huden är tillbaka i trend. Den här gången är den väldigt elegant, snygg och definitivt inte provocerande. Om du har undrat hur du införlivar din nyckelhålstopp i vardagliga kombinationer, är jag här för att hjälpa dig!

Nyckelhålstoppen är en fantastisk häftklammer som du kan bära för både avslappnade och eleganta tillfällen. Det är vackert och enkelt att forma med kjolar, byxor och jeans. Det som är bra med denna topp är att du kan bära den på både kalla och varma dagar.
Stanna hos mig, för i det här inlägget kommer du att se många fina outfitidéer om hur du utformar en nyckelhålstopp med andra häftklamrar du kanske redan äger.

Uptown Black

Nyckelhåls topp svartgrå jeans
källa
Den kombinationen är allt! Den är lämplig för både eleganta och avslappnade tillfällen. Grå skinny jeans passar perfekt med svarta, spetsiga klackar. Denna outfit avrundas av en vacker, stor shoppingväska gjord av tvåfärgat material och en kombination av ormskinn.

Jeans glam

Nyckelhålsrosa rosa jeans
källa
Även de mest eleganta jeansbitarna ser eleganta och snygga ut. Jeans är en av mina favoritkläder och jag bär dem nästan alltid.
Denna rodnadstopp är imponerande och redo för arbete, lunch eller affärsmöten. Du kan utforma den med nakenpumpar och en axelväska.

Nyckelhåls topp elegans

Nyckelhålsrosa rosa arbetskläder
källa
Jag visste inte att rosa och svart kunde se så bra ut när de parades ihop. Denna outfit är mycket lämplig för arbetstid. Den rodnande rosa mock Neck-toppen med ett mycket känsligt nyckelhål är allt annat än provocerande. Tvärtom ser det så sofistikerat ut i kombination med svarta byxor med hög midja.
När det gäller skor, gå på några snygga spetsiga klackar och komplettera allt med den grå väskan.

Svart och vit kombination

Nyckelhålet ovanför den vita kjolen
källa
Du vet hur mycket jag älskar svartvita kombinationer. De är eviga, alltid snygga och aldrig tråkiga. Denna kombination är supersöt. Du kan bära den vid många olika tillfällen eftersom det är poängen med svartvitt utseende. De är perfekta för vardagskläder och för eleganta och formella tillfällen.

Olivias stil

Nyckelhålet ovanför Olivia Palermo
källa
Olivia Palermo blev snabbt en av modeikonerna. Varför? På grund av hennes perfekta stil och hennes perfekta sätt att klä på sig. Hon är alltid elegant, bär moderna häftklamrar, men med sin signatur. Hon lägger till detaljer som smycken, solglasögon eller intressanta skor.
Denna kombination av culottes, en vit nyckelhålstopp och spetsiga tofflor är perfekt för sommardagar.

Remsa på remsa

Nyckelhåls övre remsa på remsa
källa
Blå och vita ränder påminner om sommar, sol och hav. Denna härliga linnebyxdräkt är perfekt för varma dagar. Utskärningarna ger lite ventilation samtidigt som du håller dig elegant och mycket snygg.
Du kommer att älska den här kombinationen av matchande kavaj och shorts. Koppla ihop den med snörade sandaler och lägg till några smycken silver.

Sexig men ändå avslappnad

randig kjol med nyckelhålstopp
källa
Det är inte lätt att se sexig ut men ändå elegant och avslappnad. Men med det här svarta nyckelhålet är det mer än möjligt. Det ger dig precis tillräckligt med den stora klyvningssexualiteten. Du kan dock lugna den här looken med en enkel randig kjol. Använd spetsiga tår med den här kombinationen och var inte rädd för att visa hud.

Blommor är för alltid

Nyckelhåls toppblommor
källa
Åh blommor. Jag älskar blommigtrycket. Både den här säsongen och förra säsongen kunde du se blommor överallt. Gucci började och alla följde efter. Denna topp är ganska enkel men avslappnad och snygg. Du kan para ihop den med vita shorts på sommaren eller med jeans för tidig höst eller vår.

Gigis grunge-stil

Nyckelhåls topp Gigi Grunge
källa
Flip jeans som Gigi bär upptäcktes också på många andra modeflickor. I kombination med den här svarta avskurna axelhalsen är den här kombinationen ett ultimat grungeutseende som du kommer att älska att bära. Snörstövlar är ett mode måste.

Street style slitage

Nyckelhåls topp randig blus kamelbyxor
källa
Kamel är en av mina favoritfärger. Vid ett tillfälle hade jag mest beige och kamel. Så här kan du se min besatthet. Dessa byxor ser underbara ut. När du parar ihop den med den svartvita randiga toppen får du en fantastisk street style combo som du kommer att älska att bära. Och titta på dessa nyckelhål!
Röda detaljer är ett måste. Röda skor är perfekt integrerade i kamelen.

Du måste prova gult

Nyckelhålet ovanför gult
källa
Den här gula toppen med en mock-hals, delikat nyckelhål och spetsdetaljer på ärmarna är allt du behöver för en uttalad outfit. Kombinera den med lätta skinny jeans och oroa dig inte för någonting! När det gäller detaljer, se till att du bär ett svart bälte (Gucci var ett måste) och fyll på allt med den vita vita väskan.

Neckline Neckline Keyhole Top

Nyckelhålet ovanför den kalla axeln
källa
Det finns många trender här. Kalla axlar, nyckelhål och halterringning var några av de största trenderna förra sommaren. Denna topp är allt. Det är super smickrande, bekvämt och väldigt elegant. Koppla ihop den med olivgröna jeans som Erica Hoida och du är redo att gå! Lägg till ett par snygga spetsiga stilettos.

Korsad nyckelhålstopp

Nyckelhål på de övre korsade remmarna
källa
Denna look är väldigt ung och avslappnad. Den randiga rosa blusen har korsade remmar som praktiskt taget bildar nyckelhålet. Det gör denna topp super unik och smickrande att bära.
Koppla ihop den med smala jeans och vita Converse-skor. Denna look är perfekt för vardagskläder och du kan vara säker på att du kommer att vara väldigt bekväm.

Korall chic

Korallrött nyckelhål överst
källa
Korall är min favoritröd. Jag måste erkänna att jag började bära rött för kanske ett år sedan. Varför? Jag vet inte. Jag trodde att det inte passade mig, men faktiskt hade jag så fel.
Den här blusen ser väldigt fin ut och passar bra för arbete. Kombinera den med skräddarsydda jeans och remmar med sandaler för en superchik och elegant look för vardagliga tillfällen.

Delikat nyckelhålslinne

Nyckelhålets topp rodnar blått
källa
Den mjuka blå linnen är kombinerad med vita jeans. Denna kombination ser så känslig och sofistikerad ut. Även om denna outfit består av ganska avslappnade häftklamrar, är den perfekt för eleganta tillfällen som födelsedagar, gå ut eller en avslappnad lunch med dina vänner.

Hoppas du gillade den här artikeln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*