Hur man bär nyckelhålsklänning

En nyckelhålsklänning är en klänning med ett litet hål, vanligtvis litet och ibland större, runt bröstområdet. Medan några av klänningarna med de större nyckelhålen ser sexiga ut, ser de andra med de små nyckelhålen elegant och elegant ut. Det kan ses som en liten detalj i klänningen som gör att outfit ser lite mer märkbart ut. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för kläddräkter för nyckelhål åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Navy Keyhole Peplum Bodycon-klänning


källa

Detta är en väldigt typisk nyckelhålsklänning med ett väldigt litet nyckelhål strax under nacken. Du kan föreställa dig att den här figurkramande mörkblå peplumklänningen fortfarande hade sett vacker ut utan nyckelhålet, men inte alls lika intressant som med nyckelhålet. För att utforma den här klänningen kan du helt enkelt bära den med silverklackar med ett öppet tåband och klädseln är perfekt för en cocktailparty.

Svart Choker Neck Keyhole Skater Dress

svart nyckelhålsskridsklänning med chokerringning
källa

Här är en klänning med ett mycket större nyckelhål. Klänningen är nästan som en svart skaterklänning med en djup V-ringning och en svart krage. Ibland har jag en känsla av att nyckelhålsklänningen definitivt är lite för ombord. Oavsett, detta är en extremt vacker och sexig cocktailklänning. Bär bara den med svarta öppna klackar för att komplettera outfit med elegans.

Kortärmad nyckelhål bodycon miniklänning

Kortärmad Keycon bodycon miniklänning
källa

Här är en annan stor nyckelhålsklänning. Det är en kortärmad, figur-kramande miniklänning. Bara para ihop den med en silverfotsarmband med klackar med öppen tå och ett silverarmband för att komplettera denna sexiga och minimala outfit.

Svart nyckelhål. En linjeklänning

svart nyckelhål en linjeklänning
källa

Nu tillbaka till en typisk nyckelhålsklänning. Här är en mer avslappnad svart nyckelhål, linjeklänning som du kan bära för både arbete, hangouts eller till och med cocktailparty. Det är en så enkel och mångsidig svart klänning. För att bära den på kontoret, para ihop den med svarta klackar, medan silverklackade klackar är det bästa valet för cocktailparty.

Svart ärmlös spetsklänning

svart ärmlös spetsklänning
källa

En nyckelhålsdesign, om den görs korrekt, kan förbättra klippningen av en klänning. Till exempel, på denna svarta spetsärmlösa klänning kan nyckelhålsdetaljen få axlarna att se smalare ut. Som ett resultat kan den här klänningen få dig att se smalare och smalare ut. För att slutföra kläderna, para bara ihop klänningen med silverklackar med öppna tår.

Vit nyckelhålsklänning med halvtransparent spetsöverdrag

vit nyckelhålsklänning halvtransparent spetsdyna
källa

Detta är en vacker två lager klänning med vackra detaljer. Det inre skiktet är en vit halterneck nyckelhål mini-klänning medan det yttre lagret är en halvskinn knälång spetsklänning. Nyckelhålsskuren gör att den här klänningen ser extremt sexig ut. Bär klänningen med vita klackar med en öppen tårem för att ge utseendet en elegant touch.

Grön långärmad knälång A-linjeklänning

grön långärmad knälång klänning
källa

Här är en uppfriskande och minimalistisk grön och svart outfit. Du kan uppnå detta utseende genom att helt enkelt ha på dig en grön långärmad A-linjeklänning med nyckelhål och svarta mockaklackar. Detta kan vara både en arbetsdräkt och en festdräkt.

Röd nyckelhålsblomma mini-skiftklänning

röd nyckelhål blommig mini shift klänning
källa

Nyckelhålsdesignen passar mycket bra med blommiga klänningar. Till exempel, här är en röd blommig nyckelhål mini-klänning som ser snygg och luftig ut. Du kan enkelt para ihop den med ljusrosa klackar med öppen tå för att få ett minimalistiskt och elegant utseende.

Navy Keyhole Babydoll Dress

Marinblå nyckelhål babydollklänning
källa

För en ungdomlig och avslappnad look kan du bära denna mörkblå nyckelhål babydollklänning. Om du bär den här klänningen som en del av en avslappnad street outfit är de vita sneakers de perfekta skorna. Alternativt kan du bära nakna sandaler om du föredrar en mer damliknande look.

Marinblå midja knälång skiftklänning

Marinblå samlad midja knälång skiftklänning
källa

Här är en fantastisk, avslappnad outfit som är så mångsidig att du kan bära den i nästan alla scenarier. Dräkten består av en knälång, mörkblå klänning med rynkad midja och ett par rosa och svarta sandaler.

Vit halterneck nyckelhål bodycon spets klänning

vit halterneck nyckelhål, figur-kramande spets klänning
källa

För dig som har lagt mycket ansträngningar för att hålla dig i form är en bodycon-klänning perfekt för en cocktailparty för att visa upp dina kurvor lite. Om du tycker att inte ens en enkel figurklädningsklänning inte räcker, bör du prova den här sexiga och eleganta figurkramande nyckelhål-tåklänningen. Jag skulle rekommendera att du bär klänningen med antingen silver eller vita klackar.

Vit knälång klänning med passform i midjan

vit, knälång klänning med rynkad midja
källa

För en feminin och snygg look kan du bära den här knälångklänningen med vit midja och nyckelhål. För att lägga till en liten boho-stil till mixen kan du bära ett par ljusrosa sandaler. Denna outfit skulle vara väldigt unik och vacker som kan få dig att sticka ut på en cocktailparty eller formellt evenemang.

Vit korsfärgad nyckelfri bodycon-klänning

vit, kors-löpande, figur-kramar nyckelhål klänning
källa

Fram till denna punkt har alla de nämnda klänningarna nyckelhålen antingen strax under nacken eller i bröstområdet. Denna klänning är mer unik. Det är en vit, korsad, figurkramande klänning med nyckelhålet strax under bröstet. Lägg till ett par rosa klackar med öppen tå i denna outfit.

Svart knälång klänning med silverpälsbälte

svart knälång klänning silver paljett bälte
källa

För att få en svart klänning att se mer iögonfallande kan vissa silverfärgade paljettdetaljer verkligen hjälpa till. Här är till exempel en elegant och iögonfallande svart knälång klänning med ett silverbrett paljettbälte. Bär den med silverklackar med ett öppet tåband för ett elegant utseende.

Grön miniklänning med peplum i halterneck

grön miniklänning med peplum i halterneck
källa

För ett snyggt och ungdomligt utseende, kanske du vill ha den här gröna miniklänningen i nyckelhålet. Använd den med svarta klackar med öppen tå för ett minimalt utseende.

Hoppas att du tycker om de nyckelhålsdräktidéer jag just delade med dig. Även om en del av kläderna är extremt sexiga, vilket kan vara svårt för vissa människor, är resten av kläderna med små nyckelhål mycket lätta att bära och resultatet är fantastiskt. Prova alla och ha kul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*