Hur man bär North Face Pullover

Hur man bär North Face Pullover

Mycket sällan skulle jag blogga om ett visst varumärke eftersom jag älskar vintergrönt innehåll. Det finns dock några speciella märken som är undantag eftersom de har produkter som är så klassiska att de har blivit en egen kategori. Några exempelmärken är Converse och North Face. Medan jag har pratat om hur man utformar Converse sneakers tidigare, ska jag prata om hur man bär North Pace-tröjan i det här blogginlägget. För mig är dessa märken som Coca Cola i modevärlden. För att prata om hur man utformar det har jag sammanställt en lista med de bästa idéerna för North Face-tröja för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart North Face huvtröja med smal jeans


källa

North Face-tröjan kan delas upp i två huvudkategorier. Den ena är tröjan eller huvtröjan. Den andra är halv- eller kvartsfleece-tröjan. För att starta listan vill jag visa dig en avslappnad outfit byggd runt en huvtröja. Du kan bara ha en svart huvtröja med svarta skinny jeans. Använd vita sneakers för att avsluta det avslappnade utseendet.

Vit och svart fleece-tröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans

vit och svart fleecetröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans
källa

Här kommer den mer klassiska signaturtröjan. Det är en vit fleece-tröja med halv dragkedja och en svart rand i midjan. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans för att se smal och avslappnad ut. För skorna skulle antingen vita sneakers eller svarta fotkängor fungera mycket bra.

Blågrön grafisk tröja med svarta skinny jeans

krickblå grafisk tröja med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå det lite mer glada utseendet kan du bära en krickröja med några grå detaljer i vitt och orange. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära vita sneakers eller ett par svarta och vita klassiker med låg topp för att komplettera utseendet.

Himmelblå tröja North Face huvtröja med mörka skinny jeans

Himmelblå tröja North Face huvtröja med mörka skinny jeans
källa

För att forma detta uppfriskande utseende är det ganska trevligt att ha på sig något i färgen himmelblå. Du kan till exempel ha på dig en himmelsblå North Face pullover-hoodie som kärnan i din streetoutfit. Kombinera den med ett par mörkblå skinny jeans. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Blågrön och ljusgul tryckt tröja med ljusblå slim fit-jeans

blågrön och ljusgul tryckt tröja med ljusblå slim fit-jeans
källa

För att forma detta enkla och ungdomliga utseende är det viktigt att hålla allt ljust. Till toppen kanske du vill ha en ljusblågrön och ljusgul tryckt tröja. Kombinera den med en ljusblå tvättad slim fit-jeans. Använd vita sneakers för att göra utseendet avslappnad.

Pink North Face tröja med svarta skinny jeans

rosa nordväggströja med svarta skinny jeans
källa

För att se mer ladylike ut är det enklaste sättet att bara ta på lite rosa som en del av din outfit. Du kan till exempel ha på dig en rosa huvtröja med svarta skinny jeans för att se ung och ung ut på samma gång. För skorna kan du bära ett par Converse med låg topp för att passa det ungdomliga temat.

Hot Pink North Face Pullover Hoodie med svarta sportbyxor i nylon

North Face pullover-luvtröja i rosa färg med svarta sportnylonbyxor
källa

Om du tror att den tidigare klädseln inte var tjej nog, använd en rosa North Face-huvtröja för toppen för att överdriva den flickaktiga känslan ännu mer. Istället för jeans, bära svarta sportbyxor av svart nylon. Använd svarta och vita sneakers för att komplettera det här sportiga utseendet.

Royal Blue Quarter Zip Mock Neck North Face tröja med svarta skinny jeans

Royal Blue Quarter Zip Mock Neck North Face tröja med svarta skinny jeans
källa

Här är en väldigt klassisk North Face-tröja av fleece som verkar vara ett vintergrönt objekt som inte ser inaktuellt över tiden. För att forma det här avslappnade utseendet kan du helt enkelt ha på dig den kungsblå tröjan med kvarts dragkedja och svarta skinny jeans. Använd svarta sneakers för att hålla denna outfit snygg och ren.

Ljusgrå figurkramande tröja med svarta jeans

ljunggrå, figurkramande tröja med svarta jeans
källa

Här är en annan mycket klassisk artikel som aldrig blir gammal. Vanligtvis ser du dessa typer av klassiska föremål när de har en mycket minimal design. Hur som helst kan du ha den här gråmelerade bodycon-tröjan med svarta skinny jeans. Använd vita sneakers för att prydligt se ut.

Svart långärmad tröja med mock halsringning och matchande jeans

svart långärmad tröja med mock hals och matchande jeans
källa

För att se enkelt och coolt ut, vad sägs om denna helt svarta street outfit? För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en svart halvblank höghalsad tröja och svarta skinny jeans för att se smal och lång ut. För skorna, ha ett par svarta och vita sneakers med låg topp som passar resten av kläderna.

Burgundy hoodie med mörkblå skinny jeans

Burgundy hoodie med mörkblå skinny jeans
källa

Här är en väldigt avslappnad street outfit som kan få dig att se väldigt trevlig ut. Det är också väldigt enkelt att ta av, eftersom det inte finns något anpassningsbart objekt för denna outfit. Ta bara på en burgundy färgad tröja med mörkblå skinny jeans. Bär vita sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och enkelt sätt.

Ljusrosa fleecetröja med halv dragkedja och mörkblå skinny jeans

Ljusrosa fleecetröja med dragkedja och mörkblå skinny jeans
källa

För att se vackert ut och ladylike är det dags att titta på en rosa fleecetröja. I detalj är det en ljusrosa fleecetröja med halv dragkedja och en avslappnad passform. Du kan bara para ihop den med mörka skinny jeans för att se enkel och tunn ut. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att lägga till extra stil i ditt utseende.

Grå huvtröja med jeans i smal passform

grå huvtröja med jeans i smal passform
källa

För att få ett väldigt platt streetlook kan du helt enkelt ha på dig en grå pullover-hoodie med gråblå slim fit-jeans. För skorna gör det inte ont att bära grå sneakers för att bokstavligen göra det här grått så att du kan se väldigt avslappnad och lättillgänglig ut.

Hoppas att du tyckte om North Face tröja outfit idéer som jag undersökte ovan. Det finns inget fantastiskt här, men listan ovan är en bra referens om du gillar att se naturlig och avslappnad ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*