Hur man bär nödställda mammas jeans

Idag ska jag prata om hur man bär en desperat mamma-jeans för att se snygg, smal och till och med lite kantig ut samtidigt. Se inte ordet ”nervös” som en väska. När det är under kontroll är det en liten dos nervositet som får dig att se annorlunda ut och mer överlägsen än resten av oss. För att hålla saker intressanta ska jag visa dig alla möjliga stilar inklusive business casual och street. Låt mig nu visa dig några av de bästa desperata mamma jeans-idéerna jag har samlat åt dig. Låt oss nu kolla in saker.

Grå, knuten linne med spagettiremmar och nödställda mammajeans


källa

Till att börja med den här fantastiska och attraktiva listan med outfitidéer, låt mig först visa dig en sexig street outfit med låg vikt som är perfekt för avslappnade sommarhäng. För att forma det här utseendet kan du ha på dig en grå knytad linne med ljusblå mamma jeans. Bär ett par vita låga sneakers för att göra din outfit stilfull.

Svart crop topp med ljusblå nödställda mammajeans

svart crop topp med ljusblå, desperata mamma jeans
källa

Jeansens rippade detaljer kan visas inte bara på knäna utan också på baksidan av låren så att du ser återhållen sexig ut på andra sätt. Till exempel kan du bära dessa rippade mamma jeans med en svart crop topp. Koppla ihop dem igen med vita sneakers för att se uppfriskande och attraktiva ut.

Svart kort t-shirt med blå bekymrade mammas jeans

svart kort t-shirt med blå jeans i begagnat utseende
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende här är vad du vill göra. Bär en svart beskuren t-shirt med blå jeans för en desperat mamma. Denna kombination räcker för att du ska se cool, smal och attraktiv ut. Du kan enkelt avsluta kläderna snyggt genom att bära ett par svarta ankelremmar med öppen tå.

Svart beskuren tröja med blå nödställda jeans

svart förkortad tröja med blå jeans i begagnat utseende
källa

För att uppnå det attraktiva, mysiga och lågmälda sexiga gatutseendet, här är vad du vill göra. Bär en svart kortstickad tröja för toppen. Kombinera det med ett par ljusblå rippade mamma-jeans. Knyt en grå kofta runt midjan för att se mer elegant och elegant ut. Avsluta med att ha på sig ett par gråa fotkängor för lite seghet.

Ljusrosa grafisk långärmad t-shirt med nödställda mamma-jeans

Ljusrosa grafisk långärmad T-shirt med jeans i begagnat utseende
källa

Det här är den typ av outfit som låter dig se väldigt luftig och avslappnad ut på ett helt naturligt sätt. För toppen, använd bara en ljusrosa grafisk långärmad t-shirt. Kombinera det med ljusblå jeans med knämanschett. För skorna, ha ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra klädseln i stil.

Tweedgrå kavaj med ljusblå jeans

grå tweed-kavaj med ljusblå jeans
källa

För att forma denna snygga och lite unisex outfit här är vad du vill göra. Bär en vit tröja med en lite överdimensionerad kavaj i grå rutig tweed. Koppla ihop dem med ljusblå rippade mamma-jeans. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra klädseln i stil.

Form-passande linne med vit manschettförstörd jeans

Figurkramande linne med förstörda mammas jeans bundna i vitt
källa

Här är en helt vit strand casual outfit som kan få dig att se pojkig och uppfriskande ut samtidigt. För toppen är det bara att bära en vit monterad linne för att visa upp några kurvor. Koppla ihop den med vita rippade mamma-jeans för att se snygg och kantig ut. För skorna, använd bara vita sandaler för att komplettera utseendet.

Vit Off The Shoulder Cropped blus med rippade knä mamma jeans

vit axelbandslös beskuren blus med rippade knä mamma jeans
källa

Detta är en väldigt ladylik och lågmäld sexig outfit som du kan bära till en semi-formell gränshändelse. För toppen bör du ha en chiffongblus från axeln för att visa upp axlarna och midjan. Koppla ihop det med ett par uppdragna blå mammajeans. Bär ett par grå sandaler med öppen tå och remmar för skorna för en uppfriskande touch för att slutföra kläderna.

Grå linne med trasiga mamma-jeans och bomberjacka

grå linne med trasiga mamma-jeans och bomberjacka
källa

För att uppnå det avslappnade och lite kantiga gatutseendet kan du bära en grå v-ringad linne och en svart bomberjacka. Koppla ihop den med ett par blå rippade mamma-jeans. För skorna, ha ett par svarta stövletter i läder för att se snygga och smala ut. Du kanske till och med vill ha en svart choker för att se snyggare ut.

Svart blus med blommönster och blå rippade jeans

svart blus med blommönster och blå rippade jeans
källa

Detta är en färgstark och lekfull outfit som du vill ha på dig då och då för skojs skull och sticka ut från mängden. För att uppnå detta utseende, bära en svart och gul slim fit blommönstrad skjorta. Koppla ihop den med blå jeans. Använd svarta glidande sandaler med dina skor för ett mer avslappnat utseende.

Bred randig svartvit tröja med fotkängor

bred randig svartvit tröja med fotkängor
källa

Det här är en ganska mysig och snygg casual casual outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit och svart randig tröja med en ljusrosa lång ullrock. Koppla ihop dem med blå jeans för desperata mödrar. Bär ett par mörkbruna läderstövlar i läder för att skorna ska fylla på det coola utseendet.

Grön ärmlös tröja med mock halsringning och ribbade jeans

ärmlös tröja med grön ribbad mock-hals och rippade jeans
källa

Detta är ett enkelt men fantastiskt grönt och blått utseende. Bär en ärmlös tröja med en grön ståkrage på toppen. Koppla ihop den med ljusblå mamma-jeans. Bär ett par gröna sandaler för skorna för en uppfriskande touch.

Blå jeanspojkvänjacka med grå, beskuren t-shirt

blå jeansjacka med grå, beskuren T-shirt
källa

För att uppnå det snygga, ungdomliga och lågmälda sexiga utseendet, använd bara en grå beskuren t-shirt med en blå jeansjacka. Bär dem med manschettmamma jeans och svarta läderstövlar.

Här är de desperata mamma jeans outfit idéerna som kan hjälpa dig att se uppfriskande och snygg ut samtidigt. Testa dem och se hur du ser ut när din kantiga sida kommer ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*