Hur man bär ner kjol

Hur man bär ner kjol

När vintern kommer är det en stor chans att du kan se dunjackor överallt. Det är en tid då människor bryr sig mer om att vara varma än att se bra ut. Den goda tanken är att dunjackedesignen har blivit bättre och bättre genom åren, så nu kan du se bäst ut och känna dig varm samtidigt. Men idag ska jag prata om något liknande men annorlunda, nämligen ner kjolen. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för dunklädsel. Låt oss nu kolla in det.

Svart dun kjol med mörkgrå långärmad T-shirt

svart dun kjol med mörkgrå långärmad T-shirt
källa

Du bör inte förvänta dig kläder som ser underbara ut i listan nedan, eftersom det är viktigt att hitta en balans mellan att känna dig varm och se bra ut. Men dessa kläder som du ska se bör se åtminstone över genomsnittet. Här är en trevlig casual outfit. Använd en kol långärmad t-shirt med en svart dun kjol. Koppla ihop dem med grå korta vandringsskor för att göra utseendet komplett.

Blå blus med svart maxi dun kjol


källa

Det här är en snygg och unik outfit som du kan bära som en street outfit eller som en business casual outfit som lutar mot den avslappnade sidan. För toppen bör du ha en ljusblå chambray-skjorta och stoppa den i en svart maxi-nedkjol. Bär ett par snörade crepe mocka stövlar för att komplettera outfit vackert och kreativt.

Vit tröja med en ljusgrå minikjol

vit tröja med ljusgrå dun kjol
källa

För att se smal och smal ut kan du bära en vit stickad tröja med siffra och stoppa den i en grå dunklänning. Det faktum att nedkjolen är tjock gör att överkroppen ser smalare ut. Använd vita stridsstövlar för att skorna ska se både snygga och uppfriskande ut.

Svart minidun kjol med leggings och vita sneakers

svart minidun kjol med leggings och vita sneakers
källa

Låt oss nu göra en 180 graders vridning och titta på ett sportigt utseende. För att forma denna snygga och avslappnade outfit kan du bära en vit bodycon långärmad t-shirt med en svart dun kjol. Använd svarta beskurna leggings och ett par vita sneakers för att hålla det minimalistiska och avslappnade temat konsekvent.

Svart stickad tröja med mörkgrå dun minikjol

svart stickad tröja med mörkgrå dun minikjol
källa

För att känna dig varmare och se mysigare ut är denna outfit ett ganska bra alternativ, speciellt om du letar efter något att ha på dig på kontoret. På toppen bär du en svart stickad tröja med en krämstickad halsduk. Kombinera dem med en svart minidun kjol, svarta strumpor och svarta mockafotstövlar för en feminin touch.

Vit långärmad t-shirt med röd dun kjol och svarta leggings

vit långärmad t-shirt med röd dun kjol och svarta leggings
källa

För att se mer märkbar ut, överväga att prova en röd dun kjol istället för en typisk svart kjol. För att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad t-shirt och en röd minikjol. Kombinera dem med svarta leggings och korta bruna läderstövlar och grå besättningsstrumpor för att göra det här fantastiska utseendet.

Svart dunväst med huva och matchande minikjol

svart dunväst med huva och matchande minikjol
källa

Vad sägs om att kombinera en dun topp med en dun kjol? Skulle inte vara roligt och unikt. Låt oss ha en vit långärmad T-shirt med svart dunväst med huva för toppen. Bär en svart dunkjol, strumpor och ett par mörkbrun mocka över knästövlarna. Det visar sig att resultatet är attraktivt och fantastiskt.

Grå långärmad T-shirt med röd minikjol

grå långärmad T-shirt med röd minikjol
källa

Här är en annan glad och iögonfallande outfit med en ljusröd minikjol. För resten av kläderna kan du bära en grå långärmad t-shirt och svarta leggings. Använd svarta faux päls knä höga stövlar för skorna för att komplettera denna outfit med en damliknande touch.

Svartvitt randig långärmad T-shirt med minikjol och tribal leggings

svartvit randig långärmad T-shirt med minikjol och tribal leggings
källa

Detta är en outfit som är fylld med sofistikerade mönster här och där. Det börjar med den svartvita randiga långärmade T-shirten. Sedan fortsätter det med de blåtryckta leggingsna. För resten av kläderna, ha en svart dun-kjol och grå mockakläder för mocka för att se snygga och avslappnade ut.

Hot Pink Down Kjol med gråblå manschettjeans

Rosa färgad dun kjol med gråblå jeans med manschetter
källa

Detta är tänkt att vara ett mycket genomsnittligt utseende, med bara en vit långärmad t-shirt, gråblå jeans med raka ben och ett par vita sneakers. Lägg nu till en rosa minikjol i mixen genom att lägga den över dina jeans. Du kan ta denna outfit till en helt ny nivå.

Himmelsblå knälång kjol med svarta leggings

himmelblå knälång dun kjol med svarta leggings
källa

För att få fram din vassa kjol bättre kan du bära en färgstark dunkjol med svarta delar. Du kan till exempel välja en himmelsblå mini-kjol. Kombinera den med en svart långärmad t-shirt, svarta leggings och svarta snöskor för att komplettera detta enkla men coola utseende.

Blågrön minikjol med slits

blågrön minikjol med slits
källa

Ibland är det användningen av färg som kan göra stor skillnad i hur du känner och ser ut. För att till exempel se mer attraktiv och lättillgänglig ut istället för att bära en svart dunkjol, försök att bära en kricka. Till toppen kan du bära en lila långärmad t-shirt. Slutligen ha på dig ett par ljusrosa och orange korta stövlar för att se mer glada ut.

Svart tröja med matchande minikjol och fotkängor

svart tröja med matchande minikjol och fotkängor
källa

Låt oss nu titta på en cool och mörk outfit som är särskilt lämplig för dig som älskar att ha helt svart. För att forma det här utseendet kan du bära en svart tröja med tröja för toppen. Kombinera den med en svart minikjol och svarta leggings. Använd svarta läder ankelstövlar för skorna för extra stil.

Jag hoppas att du gillar dessa idéer för dunkläder som jag just nämnde. Jag tror att nedkjolarna inte nämns eller används tillräckligt. Och det är bra. Åtminstone för tillfället kan du bära den och förvänta dig att se bra ut och unik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*