Hur man bär Moto Jeans

Hur man bär Moto Jeans

Jag är säker på att de flesta av er vet vad en motorjacka är. Det är i grunden en läderjacka som är fylld med snygga detaljer som de extra sömmarna som lägger till några randiga detaljer i läderjackan. Om du lägger till de extra randiga sömmarna på en smal jeans har du så kallade moto-jeans. Det är inte svårt att utforma dem alls, du kan bara behandla dem som vanliga skinny jeans och resultatet fylls vanligtvis med stil och seghet. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för motojeans outfit för dig. Låt oss dyka in.

Svart läderväst med grå motojeans


källa

Eftersom motojeans har en viss seghet är det vettigt att kombinera dem med ett annat snyggt och robust objekt som den svarta lädervästen. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit figur-kramande nedskuren linne med svart läderväst. Koppla ihop dem med grå motojeans och svarta spetsiga klackar för att se både snygga och reserverade sexiga ut.

Läderjacka med halsduk och svarta motojeans

Läderjacka med halsduk och svarta motojeans
källa

Detta är en balanserad och snygg outfit som du definitivt kan ha på dig som en casual casual outfit på kontoret. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart linne med svart skinnjacka och en svart och grå randig halsduk för toppen. Koppla ihop dem med svarta motojeans och svarta läderstövlar för att komplettera det här supercoola helt svarta utseendet.

Grå t-shirt med matchande mager jeans

grå t-shirt med matchande smala jeans
källa

Här är en mycket mer avslappnad outfit att bära för avslappnade hangouts. Till toppen kan du bara bära en ljusgrå t-shirt. Koppla ihop den med mörkare grå skinny moto-jeans. För dessa kan du bära ett par ljusgrå mockasko stövlar för att lägga till en extra feminin touch till detta minimalistiska utseende.

Blå motojeans med vit och svart prickblus och rosa klackar

blå motojeans med vit och svart prickblus och rosa klackar
källa

Detta är en mycket intressant outfit som ser lite vintage ut. För toppen bör du ha en vit och svart prickig skjorta med en vit kavaj för att se snygg och kreativ ut. För resten av kläderna kan du bära blå skinniga motojeans och ett par ljusrosa höga klackar för att se både snygga och ladylike ut.

Svartvit randig långärmad T-shirt med mörkblå motojeans

svartvitt randig långärmad t-shirt med mörkblå motojeans
källa

Detta är en avslappnad och snygg street outfit som är lätt att ta av. Du kan bara bära en svartvit randig långärmad T-shirt med ett par mörkblå moto-jeans. Lägg till ett par svarta läderstövlar i mixen för ett ännu mer elegant utseende.

Vit randig tröja med blå jeans och sandaler

vit randig tröja med blå jeans och sandaler
källa

Detta är en mycket kreativt designad outfit som ser både mysig och snygg ut. Till toppen kan du bära en vit och ljusgrå bred randig tröja. Kombinera den med blå mager jeans. För skorna kan du bära ett par vita sandaler för att ge en uppfriskande touch till det övergripande utseendet.

Svart huva med huva med fuskpälskrage och blå motojeans

svart huva med huva med fuskpälskrage och blå motojeans
källa

Låt oss nu titta på en vacker och snygg outfit som du kanske vill prova när vädret blir kallare. På toppen bör du ha en svart stickad tröja med en svart fuskpälsjacka med huva. Team dem med blå mager jeans. För att göra outfiten mer snygg och avslappnad kan du bära grå sneakers för att komplettera utseendet.

Vit, kort halstopp med blåttvättade smala motojeans

vit, kort halter topp med blå-tvättade smala moto jeans
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt, speciellt gjord för de av er som har lagt ner mycket arbete på att få en smal midja. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit beskuren bodycon-linne med rodande motojeans. Använd ljusrosa klackar med öppna tår för att få dig att se mer damaktig och smalare ut.

Vit t-shirt med grå skinny jeans och svarta klackar

vit t-shirt med grå skinny jeans och svarta klackar
källa

Detta är en väldigt snygg och professionell look grå och vit business casual outfit. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en vit skinnjacka. Team dem med grå mager jeans. För skorna kan du bära högklackat svart läder med rundade tår för att hålla kläderna smarta och rena.

Vit och svart prickig skjorta med grå skinny jeans

vit och svart prickig skjorta med grå skinny jeans
källa

Här är ett underbart utseende som har lite vintage-känsla. För att forma detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en vit och svart skjorta med prickade knappar. Kombinera den med grå skinny moto-jeans. För skorna, ha ett par ljusrosa läderskor mycket kreativt för att se både snygga och damliknande ut.

Svart sammetblazer med grå motojeans

svart sammet blazer med grå moto jeans
källa

Om du vill ha på dig något som är snyggt, elegant och lite unisex, är det här en outfit att tänka på. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en svart sammetblazer. Koppla ihop dem med gråa skinniga motojeans och svarta läderstövlar för att ge stil och robusthet till denna outfit.

Vit tröja med knäppning i formad hals med blå jeans i hög midja

vit, beskuren, figur-kramad tröja med en blå topp och blå, hög midja jeans
källa

Det här är en bodycon-outfit som ser sexig ut. Det är en av få kläder på den här listan som är svåra att ta av. För att uppnå det här utseendet kan du bära en vit figur-kramar beskuren långärmad tröja. Bär den med blå motojeans med hög midja och svarta mockaskor för att göra utseendet komplett.

Grå avslappnad tröja med en axel och smala jeans

grå tröja med en avslappnad passform och smala jeans
källa

Det här är en sexig outfit med låg vikt som ser ganska naturlig ut. För toppen, använd bara den ljusgrå tröjan med en axel och avslappnad passform. Koppla ihop den med grå skinny moto-jeans och ljusrosa klackar med öppna tår för en damliknande twist.

Svart skinnjacka med mörkblå motojeans och stövlar

svart skinnjacka med mörkblå motojeans och stövlar
källa

För ett elegant och elegant utseende kan du bära en svart V-ringad t-shirt och en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med marina skinny moto-jeans och svarta läderstövlar för en snygg finish.

Hoppas att du gillade moto jeans outfit idéerna jag just delade med dig. Som du kan se är det bara skinny jeans med en touch av seghet och stil. Prova dessa kläder och utöka ditt outfit-spel lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*