Hur man bär mössa klänning

Mellan den korta ärmklänningen och den ärmlösa klänningen finns faktiskt en vacker typ av klänning, nämligen kepsärmklänningen. I själva verket dyker upp kepsärmklänningar vanligtvis överallt på en cocktailparty. Många människor tar bara inte tillräckligt med uppmärksamhet och tror att de var kortärmade klänningar. Dessa klänningar är perfekta för dig som vill se bra ut på en prom eller cocktailparty, men ändå vill vara underskattad och inte se sexig ut. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa idéerna för mössor. Låt oss titta på dem nu.

Vit kepsärm Peplum Bodycon knälång klänning


källa

Jag börjar listan med att visa en formell och vacker klänning som du kan ha på kontoret för formella evenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit bodycon peplum-klänning med kepsärmar och rosa klackar. Om du ska bära den här klädseln till fester eller formella tillfällen skulle det vara mer märkbart att bära guldklackar.

Svart bodycon-miniklänning med kepsärmar

svart figur-kramar miniklänning med kepsärmar
källa

Låt oss nu titta på en till synes super enkel, men ändå ikonisk svart klänning. Det är en bodycon-miniklänning med svart mössa som ser enkel och fantastisk ut. En stor del av det är att det gör att dina kroppsproportioner ser så bra ut. Den andra är att den ser bra ut utan att behöva visa någon hud. Viktigast är att du kan bära den här enkla klänningen för alla typer av tillfällen, från arbete till cocktailparty till formella evenemang. För skorna passar antingen svarta ankelbandsklackar eller silverklackar perfekt med klänningen.

Svart, kramig klänning med halsringning

svart cut bodycon klänning
källa

Här är en svart mössa klänning som ser ganska sexig ut. Samtidigt är det inte sexigt på ett sätt som har de djupa v-halsarna som förmodligen skulle vara för mycket för vissa av er. Kombinationen med klackar med öppen tå med ankelband i silver skulle göra denna outfit till en elegant och feminin outfit.

Bodycon wrap-klänning med senapsgula kepsärmar

Bodycon wrap-klänning med senapsgula ärmar
källa

Om du vill sticka ut på en cocktailparty utan att visa din hud kan du fånga uppmärksamheten genom att bära den senapsgula färgen. Du kan enkelt bära denna figurkramande omlottklänning med kepsärmar och ljusrosa klackar med öppna tå för att få ett ungdomligt och lyckligt utseende.

Marinblå och röd stamtryckt Breezy kepsärmad klänning

luftig klänning med mörkblå och röda stamtryckta kepsärmar
källa

Att klippa kepsärmarna fungerar också mycket bra med en babydollklänning. Här är till exempel en mörkblå och röd tribal babydollklänning med kepsärmar. För att bygga en luftig och konstnärlig klädsel runt klänningen kan du bära svarta gladiator sandaler och en svart filthatt för att komplettera kläderna.

Blå bodycon miniklänning med kepsärmar

blå figurklädda miniklänning med kepsärmar
källa

Precis som den snygga svarta kepsärmklänningen som nämnts lite tidigare, kommer denna kungsblå boydcon kepsärmklänning att få dina proportioner att se bra ut också. För att slutföra denna outfit kan du bära den med ljusrosa fotledsremmar med öppna tår för en elegant touch.

Svart midiklänning med passform och flare

svart passform och flared midiklänning
källa

För ett elegant och prinsessliknande utseende kan du ha på dig en svart passform med kepsärmar och en utsvängd midisammetsklänning. Inte bara gör sammet att klänningen ser djupare ut, passformen och flare har gjort att klänningen ser så vacker och elegant ut. Du kan helt enkelt bära klänningen med svarta klackar med öppen tå och ankelband.

Mörkblå bodycon-klänning i sammet med kepsärmar

mörkblå figurkramande sammetsklänning med kepsärmar
källa

Från den tidigare klänningen kan du se att sammet och svart passar perfekt. En annan färg som fungerar bra med sammet är mörkblå. Du kan bära den här mörkblå sammetsklänningen för att se elegant och mogen ut. Koppla ihop den med svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Grå tvåfärgad maxiklänning i spets och chiffong

grå tvåfärgad spets maxiklänning i chiffong
källa

För ett absolut feminint utseende kan du bära en tvåfärgad klänning som kombinerar spetsens och chiffongens magi. Detta är en grå tvåfärgad maxiklänning med den övre delen av spets och den nedre delen av chiffong. Bär bara ett silveröppnat ankelband för att komplettera det här drömmande utseendet.

Svart paljett tulle skater klänning

svart paljett tulle skater klänning
källa

Den här klänningen är också en tvåfärgad klänning, med den övre delen en paljettopp och den nedre delen är en tyllplisserad miniklänning. Klänningen kombineras mycket kreativt med svarta gladiator sandaler.

Burgundy spets maxiklänning med rynkad midja

burgundy spets rynkad midiklänning
källa

För att se snyggt och elegant ut på ett prom- eller cocktailparty är en golvlång klänning ofta ett bra val. Som ett exempel på en klassisk golvlång klänning, här är en vinröd röd klänning med spetsärmar och en samlad midja. Du kan bära klackar i silver med öppna tår och ett armband i silver manschett för att ge extra elegans till kläderna.

Miniklänning i svart och silver med paljetter

miniklänning i svart och silver med ärmar i paljetter
källa

En av anledningarna till att klä sig snyggt till en cocktailparty är att respektera värden och festen. Den andra anledningen är att ha kul och njuta av livet. Ett sätt att ha kul med din klänning är att bära en klänning med intressanta mönster. Till exempel kan du bära den här miniklänningen med svart ärm och kommer med det intressanta stammönstret av silverpalletter. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta eller silverklackar.

Svart randig, halvtransparent klänning med kepsärmar

svart randig, halvtransparent klänning med kepsärmar
källa

För en snygg, skiktad look kan du bära en randig halvklänning med svarta kepsar över en vit slipklänning. Koppla ihop den med svarta sandaler för en feminin touch för att komplettera outfit.

Senapsgula kepsärmar från den axelformade klänningen utan axel

Senapsgula kepsärmar gjorda av en axellös, figur-kramande klänning
källa

Tekniskt kan skärning utanför axeln och kapning av hylsan inte samexistera. I själva verket justeras axelbandslös snitt lite för att möjliggöra kombinationen. Som ett exempel på en sådan unik klänning, här är en axellös, senapsgul, figur-kramande klänning med kepsärmar och snygga och sexiga små utklipp. Du kan helt enkelt bära den med ljusrosa klackar för att slutföra kläderna.

Vit blommig kepsärmad passform och flare miniklänning

vita blommiga kepsärmar med passform och utsvängd miniklänning
källa

För en uppfriskande och damliknande look kan du helt enkelt bära en vit blommig miniklänning med kepsärmar. Den här har en passform och en flare som gör att outfit ser väldigt luftigt ut. Du kan bära rosa klackar med öppna tå för att komplettera denna bedårande och minimala outfit.

Som du kan se ser kepsärmklänningar enkla och rena ut. Ännu viktigare är att de är vackra och mycket lätta att ta bort. Jag rekommenderar starkt att du testar de nämnda outfitidéerna och utökar ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*