Hur man bär mönstrade tights

Hur man bär mönstrade tights

För att se ladylike ut, attraktiv och reserverad sexig behöver du inte alltid visa hud. Ett mycket subtilt sätt att uppnå ditt syfte är att bära mönstrade tights. Ibland kommer de i form av prickiga strumpbyxor, och ibland kommer de i form av randiga strumpbyxor, blommiga strumpbyxor och andra. Oavsett, dessa halvhåriga strumpbyxor kräver inte att du visar mycket hud, och de kan lätt få dig att se uthållen sexig med dem. För att bättre visa dig hur du utformar dem har jag sammanställt några riktigt fina mönstrade tightsdräktidéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Grå långfärgad ullrock med gul minikjol och mönstrade tights


källa

Denna lista med outfitidéer är mestadels väldigt naturlig och mysig. Ändå kommer jag att överraska dig med en iögonfallande outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en grå lång ullrock med en svart tröja och en ljus citrongul minikjol. Bär prickiga strumpbyxor och vita höga klackar för att komplettera outfit på ett snyggt och snyggt sätt.

Grå och mörkblå tröja med bruna shorts och tights med prickmönster

grå och mörkblå tröja med bruna shorts och tights med prickmönster
källa

För att skapa det mysiga och snygga attraktiva utseendet kan du bära en tjock grå och marinblå rutig stickad tröja över en vit knappad skjorta för toppen. Kombinera dem med en grå minirater kjol. Bär svarta, prickiga, halvklara strumpbyxor och svarta stövlar i läder för att avsluta din outfit på ett snyggt och snyggt sätt.

Flared blazer med ett vitt bälte, en skatekjol och strumpbyxor med blommönster

Flared blazer med ett vitt bälte, en skatekjol och tights med blommönster
källa

För att se elegant och elegant ut på jobbet är här en härlig outfit som du kanske vill prova. Bär en svart, passformig t-shirt med en lätt utsvängd vit kavaj med bälte för toppen. Kombinera dem med en svart minirater kjol. För resten av kläderna, ha på dig ett par svarta blommiga strumpor och svarta mockafotstövlar för att göra utseendet komplett.

Ljusgrå longline kashmir kofta med svart minikjol

ljusgrå longline kashmir kofta med svart mini läder kjol
källa

För att skapa detta mysiga och relativt ungdomliga utseende, låt oss glömma de streckade strumporna ett tag och ha på oss några coola, slumpmässigt mönstrade svarta leggings istället. För resten av utseendet kan du kombinera en rodnadströja med en grå lång kofta och en svart minikjol i läder. Använd svarta oxfordläderskor för extra stil.

Elfenben ribbad avslappnad tröja med ljusorange mini shorts och mönstrade tights

Elfenben ribbad tröja med en avslappnad passform, ljusorange mini-shorts och mönstrade tights
källa

För att se dammigt och mysigt ut kan du bära en tröja av elfenben med ribbstickning så att toppen ser avslappnad och uppfriskande ut. Koppla ihop den med en ljusorange eller rodnadrosa minikort. Använd svarta, halvklara, prickiga strumpbyxor och svarta mockakilklackar för att se elegant och vacker ut.

Grå tunika klänning med vit kofta och mönstrade tights

grå tunikaklänning med vit kofta och mönstrade tights
källa

För att se luftig och konstnärlig ut kan du bära en grå tunikaklänning som kärnan i kläderna. Bär en vit longline kofta över den för att skapa några fina lager. Kombinera dem med slumpmässigt mönstrade, halvgenomskinliga tights och bruna läderskor. Lägg till en svart filthatt för att lägga till den coola konstnärliga touchen.

Svart läderklänning med fotkängor och randiga tights

svart läderklänning med fotkängor och randiga tights
källa

När du bär en läderklänning ser du vanligtvis ganska mörk och cool ut. Men inte i det här fallet, eftersom de mönstrade strumporna gör att outfit ser mer damligt ut och varmare. För att forma denna outfit kan du bära en svart tröja med en svart läderklänning. Bär dem med svarta randiga mönstrade tights och svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Svart floppy hatt med lång yllekappa och tights med spetsmönster

svart floppy hatt med lång ullrock och strumpbyxor med spetsmönster
källa

Detta är en så kreativt designad outfit som är fylld med mönster. För att forma denna outfit kan du bära en svart miniklänning med scoop neck och toppa den med en svart ullrock med ett långt bälte. Kombinera dem med ett par strumpor med svarta spetsar och ljunggrå klackar. Slutligen lägg till en prickig floppy hatt för att göra denna outfit ännu mer unik och attraktiv.

Svart blus med en rodnande rosa minikjol och strumpbyxor med prickmönster

svart blus med rodnadrosa minikjol och tights med prickmönster
källa

För att forma denna ladylike och minimalistiska casual casual outfit kan du bära en svart blus i slipshals och en rodnande minikjol med ett rosa bälte. För resten av klädseln, använd polka dot-strumpbyxor och ett par svarta spetsiga läderlägenheter. Lägg till en svart läderhandväska för att se elegant ut.

Vit grafisk t-shirt med mini läder kjol och korsade tights

vit grafisk t-shirt med mini läder kjol och korsade tights
källa

Detta är en ganska avslappnad och snygg outfit som är perfekt för kvällen ute med tjejer. Till toppen kan du bara välja en snygg vit grafisk t-shirt och para ihop den med en svart choker. Kombinera den med en svart minikjol i läder. Använd korsmönstrade strumpbyxor och svarta mocka spetsiga klackar för en feminin touch.

Bourgogne ullrock med en ljusgrå skridsko och prickiga strumpor

Bourgogne ullkappa med en ljusgrå skater kjol och prickade strumpor
källa

För att uppnå detta attraktiva och iögonfallande utseende kan du bära en svart tröja med en ljusgrå mini-skaterullskjol som kärnan i outfit. Bär en vinröd ullrock för att se mer elegant ut. Bär dem med svarta prickiga halvstrumpor och svarta chelsea stövlar i läder för att polera den i stil.

Grå kortärmad blus med knälång kjol och avslappnad passform

grå kortärmad blus med en avslappnad knälång kjol
källa

För att uppnå detta platta, men ändå vackra utseende, kan du bära en svart, halvtransparent kortärmad blus med en kammad halsringning som topp. Koppla ihop den med en mörkgrå, knälång, rak kjol. Bär hjärtformade strumpbyxor och ett par svarta mockaskor för att komplettera utseendet.

Svart mönstrad kavaj med vit spets topp och mönstrade tights

svart mönstrad kavaj med vit spets och mönstrade tights
källa

För att forma den här lågmälda sexiga klädseln kan du bära en svartvitt tryckt kavaj med en beskuren vit spetsblus för toppen. Kombinera dem med svarta minishorts och svarta mönstrade tights. Ett par höga klackar i svart läder är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

Hoppas att du gillade de mönstrade idéerna med tightsdräkt jag just presenterade för dig. Testa dem så kan du se annorlunda och vackert ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*