Hur man bär mönstrade leggings

För dig som letar efter kreativa sätt att se smal och unik ut, är det en bra idé att bära mönstrade leggings. Det finns också typer av mönstrade leggings, inklusive rutiga leggings, polka dot leggings, randiga leggings och tribal tryckta leggings och mycket mer. Gemensamt för dem är att de kan få dig att se väldigt attraktiv ut. För att hjälpa dig stila har jag sammanfattat några av de bästa mönstrade idéerna för leggings outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit långärmad t-shirt med mönstrade leggings


källa

Låt mig börja den här listan med unika och attraktiva outfitidéer med en street outfit som också kan bäras som en affärs casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit långärmad bodycon-t-shirt. Kombinera den med en vit fransig halsduk. För resten av klädseln kan du bära ett par tribal leggings och ett par bruna läderknäskor.

Blushrosa t-shirt med mönstrade blommiga leggings och stövlar med öppen tå

Blushrosa t-shirt med blommönstrade leggings och stövlar med öppen tå
källa

För att uppnå denna mer feminina outfit här är vad du vill göra. För toppen bör du ha en rodnad långärmad t-shirt med rosa passform. Kombinera den med svarta leggings med blommönster. Använd ett par rosa ankelstövlar i läder med öppen tå till skorna. Lägg till en vit stickad hatt i mixen så att den ser mysigare ut.

Kofta med scoop-hals T-shirt och svarta och vita leggings med stammönster

Kofta med T-shirt med scoop-hals och svarta och vita leggings med stammönster
källa

Detta är ett enkelt och konstnärligt svartvitt utseende som är förvånansvärt lätt att dra av. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart linne med rund hals och en svart kofta. Kombinera dem med en svartvitt mönstrad leggings. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i läder för att göra det coola utseendet.

Svart kort t-shirt med hög midja mönstrade leggings och klackar

svart kort t-shirt med hög midja mönstrade leggings och klackar
källa

För att forma den lågmälda sexiga klädseln som gör att du kan visa upp hud på din midja, här är vad du vill göra. Bär en svart kort t-shirt för toppen. Koppla ihop det med ett par svarta och vita mönstrade leggings. Bär ett par svarta spetsiga klackar för skorna för att komplettera klädseln elegant och elegant.

Svart grafisk t-shirt med högklackade läderstövlar och filthatt

svart grafisk t-shirt med högklackade läderstövlar och filthatt
källa

För att uppnå denna underbara och lekfulla outfit kan du bära en svart och silver grafisk t-shirt. Kombinera den med en svart och vit fyrkantig mönstrad leggings. Använd ett par svarta läderstövlar till skorna. Lägg till en svart filthatt i mixen för ett mer konstnärligt och snyggt utseende.

Kofta med svarta och röda rutiga leggings

Kofta med svartvita rutiga leggings
källa

För att se mer snygg och attraktiv ut är det en bra idé att lägga lite rött till mixen. Du kan till exempel ha på dig en svart kofta över en svart t-shirt. Kombinera dem med en bit av svarta och röda rutiga leggings. Bär ett par svarta spetsiga läderhöga klackar med dina skor för att göra din outfit stilfull.

Svart chiffongblus med knähöga läderstövlar och mönstrade leggings

svart chiffongblus med knähöga läderstövlar och mönstrade leggings
källa

För att forma det här avslappnade och luftiga utseendet kan du bära en tunikablus med en svart chiffongpassning på toppen. Koppla ihop den med svarta och vita runda leggings. Bär ett par bruna läderstövlar i läder för skorna. Lägg till en röd uttalandekedja i kläderna för att se ännu vackrare ut.

Ljusgrå tröja med svartvita leggings

ljusgrå tröja med svartvita leggings
källa

För att få den mysiga outfit perfekt att bära på vintern kan du bära en grå överdimensionerad tröja med svartvita leggings med stamtryck. Koppla ihop dem med ett par gråkantade läderstövlar med en medelkalv. Bär en vit stickad mössa så att du ser ännu mer mysig och vacker ut.

Svart ullrock med stamtryckta leggings & stickad hatt

svart ullrock med stam leggings och stickad hatt
källa

För att skapa det snygga affärsavslappnade utseendet, här är vad du vill göra. På toppen bär du en vit tunikablus med knappar och en svart ullrock. Koppla ihop dem med svarta och vita tribal leggings. Bär ett par svarta mockaskor oxford för skorna. Lägg till en grå stickad mössa i outfit för att avsluta utseendet.

Svart V-ringad t-shirt med blommiga leggings och sandaler

svart V-ringad t-shirt med blommiga leggings och sandaler
källa

För att komplettera denna rena och avslappnade outfit, skapa en svart avslappnad fit v-ringad t-shirt med svarta och gula blommiga leggings. För skorna kan du bara bära svarta sandaler för att komplettera utseendet. Om du bär det här för avslappnad shopping är det en bra idé att lägga till en vit tygpåse i mixen.

Kungsblå linne med mönstrade jul leggings

Kungsblå linne med julmönstrade leggings
källa

För att få en skarp och iögonfallande outfit är det en bra idé att bära några kungsblå bitar. Du kan till exempel ha på dig en kungsblå linne med en svart kofta som topp. Kombinera dem med svarta och vita leggings med ett julmönster. För skorna, ha på dig ett par svarta läderstövlar med knähöjd för att slutföra kläderna.

Svart kofta med leggings och knähöga läderstövlar

svart kofta med leggings och knähöga läderstövlar
källa

Detta är en mycket snygg och attraktiv svartvit outfit att ha på sig på kontoret. För att forma det här utseendet kan du bära en vit t-shirt med en svart kofta på toppen. Kombinera dem med en svartvitt mönstrad leggings. För skorna, ha ett par svarta läderstövlar i knähöga för att se snygga och smala ut.

Tribal mönstrade leggings med bruna knähöga stövlar och en grå kofta

Tribal mönstrade leggings med bruna knähöga stövlar och en grå kofta
källa

För att uppnå detta lite mer färgstarka utseende kan du bära en vit t-shirt med en grå kofta på toppen. Koppla ihop dem med svarta, vita och blå stamkroppar. Bär ett par knähöga bruna läderstövlar till dina skor.

Hoppas att du gillade de mönstrade idéerna med leggings outfit som jag visade dig ovan. Testa dem och se om du gillar den coola och unika känslan som följer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*