Hur man bär mohairtröja

Hur man bär mohairtröja

En mohairtröja har vanligtvis formen av en tjock, överdimensionerad stickad tröja. Du kan enkelt bygga en charmig och feminin fritidsdräkt runt den. Det är i grunden en suddig eller fluffig version av en stickad tröja. Eftersom de flesta mohairtröjor passar väldigt löst, oavsett din kroppstyp, är de väldigt lätta att ta av. För att ge dig några idéer om hur du kan se bra ut med dem, har jag sammanställt en lista över några av de bästa idéerna för mohairtröjor. Låt oss nu kolla in det.

Ljusgrön mohairtröja med beige chinos


källa

Låt oss börja med en outfit som är precis formell nog att den kan bäras som en affärsavslappnad outfit på kontoret. För att uppnå detta utseende, slå ihop en ljusgrön mohairtröja med beige klänningbyxor. För skorna passar antingen svarta ballerinor eller rosa pumpar med spetsiga tår bra i outfit.

Rosa mohairtröja med ljusblå skinny jeans

rosa mohairtröja ljusblå skinny jeans
källa

Denna outfit är säkerligen den mest bedårande outfit på den här listan. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en rosa stickad tröja med ljusblå otvättade skinny jeans. Bär ett par vita plattformsklackar med spetsiga tår för att avsluta kläderna med elegans.

Grön kortklippt mohairtröja med svarta skinny jeans

grön kortklippt mohairtröja svarta skinny jeans
källa

En kombination av svart och ljusgrön kan ofta resultera i en snygg outfit. I det här fallet kombineras en grön, beskuren mohairstickad tröja med svarta skinny jeans och en svart kavaj för att skapa en snygg och underskattad sexig outfit. Delarna kombineras mycket kreativt med gepardlägenheter. Det är väldigt oväntat, men resultatet är förvånansvärt bra.

Grå mohair kortärmad stickad tröja med V-ringning

grå mohair kortärmad stickad tröja med V-ringning
källa

Detta är en mycket feminin och unik lagerlagring. För toppen bör du ha en blå och vit randig skjorta med knappar och en grå kortärmad tröja med mohair V-ringning över skjortan. Kombinera dem med en svart midi-quiltad kostym, besättningsstrumpor och ett par blå och vita randiga ballerinor. Det är fantastiskt att alla dessa sällsynta föremål kan sättas ihop så perfekt.

Grå överdimensionerad mohairtröja med minikjol

grå överdimensionerad mohair stickad tröja minikjol
källa

För ett minimalistiskt och vackert utseende kan du helt enkelt bära en grå överdimensionerad mohairtröja över en grå och vit tribal minikjol. Bär nakna eller vita sandaler i bohostil för skorna för att ge outfit en särskilt feminin känsla.

Vit halvtransparent mohairtröja

vit halvtransparent mohairtröja klänning
källa

Här är en vit, halvskinnig, överdimensionerad tröja som används som överlägg. Använd en svart västtopp och blå skinny jeans med en tröja. Lägg till svarta klackar i din outfit för en elegant twist.

Elfenbensstickad tröja med rund halsringning och vita svettbyxor

Elfenbenstickad tröja med rund hals, vita svettbyxor
källa

För en kausal street look som är lite sportig kan du bära en elfenbensfärgad tröja med rund hals och vita träningsbyxor. För skorna skulle vita sneakers vara det perfekta valet. Klackar eller sandaler passar inte så bra med träningsbyxorna.

Shortcut fuzzy tröja med jeans

korta fuzzy tröja jeans
källa

Om du har lagt ned mycket ansträngningar för att hålla dig i form, här är ett enkelt och sexigt utseende som du kanske vill prova. Du kan helt enkelt kombinera en vit, beskuren mohairtröja med ljusblå skinny jeans. För skorna kan du bära antingen ljusrosa klackar eller svarta klackar med ett öppet tåband för att ge en feminin touch till det övergripande utseendet.

Vit stickad tröja med skridskoåkning

Skater kjol med vit stickad tröja
källa

Här är en vacker och unik arbetsdräkt som du kanske vill ha på dig för din nästa avslappnade fredag. Bär bara en vit figur som kramar mohairtröja med en svart tryckt skaterkjol. Kombinera dem med ljusrosa klackar och en elegant rosa plånbok för att göra outfit elegant.

Grå mohair tröja kofta med skiftklänning

grå mohair tröja kofta shift klänning
källa

För en feminin och lågmäld sexig look, överväga denna outfit. Bär en svart v-ringad chiffongmantelklänning. Bär den med en grå mohair kofta som en dropp axel kofta. Team bitarna med svarta öppna tåklackar med ankelband för en elegant och sexig look.

Vit mohairtröja med rund halsringning och svarta skinny jeans

vit mohairtröja med rund halsringning, svarta skinny jeans
källa

Eftersom en mohairtröja redan är väldigt vacker och iögonfallande kan du ofta bara använda den med smala jeans och resultatet skulle åtminstone bli bra, om inte bra. Du kan till exempel ha på dig en vit mohairstickad tröja med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för ett snyggt utseende.

Vit turtleneck med turtleneck och smala jeans

vit turtleneck med turtleneck
källa

Här är en annan enkel outfit som bara består av en tröja och jeans. Men den här gången är tröjan en vit t-shirt med mohair. För att se mer avslappnad ut kan du bara bära den med svarta skinny jeans och vita sneakers.

Blå tröja med tröja och tvättad smal jeans

blå turtleneck med grov stickad tröja och tvättade skinny jeans
källa

Färgerna kan göra en värld annorlunda. Här är en outfit som består av en himmelblå mohairtröja med en sköldpaddshals och tvättade blå skinny jeans. För skorna, använd bara ljusrosa klackar för ett uppfriskande utseende.

Grön, tjock mohairtröja med mini-skiftklänning

grön, tjock miniklänning i mohairtröja
källa

För en minimalistisk och elegant look kan du bära en grön överdimensionerad mohairtröja med en mörkgrön miniklänning. Klänningen har några fina spetsdetaljer på fållen för att göra outfit mer feminint. För att komplettera outfit med elegans, kombinerar du bara outfit med svarta klackar med öppen tå och ankelband. För mer outfitidéer för liknande skor, kolla in vårt blogginlägg om styling av svarta klackar med ankelband.

Vit överdimensionerad stickad tröja med svarta leggings

vit överdimensionerad stickad tröja svarta leggings
källa

Medan jag har visat dig en massa tjocka eller stora tröjor tidigare, är den här den riktiga överdimensionerade. Den vita, extremt stora mohairtröjan kombineras med svarta leggings och svarta ballerinor. Resultatet är förvånansvärt vackert och ser naturligt ut.

Hoppas att du gillar idéerna om mohairtröja som nämns ovan. Jag tror att alla nämnda kläder är väldigt lätta att ta av. Testa några av dem och se hur de ser ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*