Hur man bär mockaskor

Hur man bär mockaskor

Läderstövlar är perfekta för ett elegant och snyggt utseende. Om du vill ha något som ser mer feminint och matt ut än glansigt, kan mockaskor vara exakt vad du letar efter. Mocka stövlar, som läderstövlar, finns i olika former som ankelstövlar och knähöga stövlar. Du kan bära dem med både arbets- och avslappnade kläder. För det här blogginlägget försöker jag sätta ihop olika idéer för mockaskinnkläder för att svara på din fråga om hur man bär mockaskor. Låt oss titta på dem nu.

Vit stickad tröja klänning och knä hög mocka stövlar


källa

För ett feminint och vackert utseende kan du helt enkelt bära en vit tröja med hög hals och ett par bruna lårhöga stövlar. Strukturen på stickade plagg och mocka passar perfekt ihop. Det är en av de tvådelade kläderna som visar hur en plus en är mer än två. Så minimal som denna outfit kan den verkligen få dig att sticka ut på vintern och hösten.

Vit t-shirt, denim kjol och mocka stövlar

vit t-shirt denim skjorta filt halsduk mocka stövlar
källa

För en mer komplex outfit med fler lager kan du bära en vit t-shirt med en denim kjol och knähöga mockaskor. Både grå och bruna stövlar passar perfekt till kläderna. För en extra touch av sofistikering och avslappnad, bära en randig filt scarf för att slutföra outfit.

Använd den med en svart tröja klänning och en lång ullrock

svart tröja klänning ullrock mocka stövlar
källa

Jämfört med den ovannämnda vita tröjan klänning outfit, inkluderar denna outfit också en tröja klänning, men ser väldigt annorlunda ut i stil. Denna outfit är uppenbarligen mörkare med färgerna svart och grå. På toppen bör du ha en svart tröja klänning och en svart lång ullrock över den. Kombinera dessa bitar med grå lårhöga stövlar.

Bär med hög hals stickad tröja klänning

Hög hals stickad tröja mocka stövlar
källa

För en outfit med mycket varmare färger och en mjukare nyans kan du bära en vit tröja med hög hals. Bär en grå kofta över den. Bär svarta strumpor och mockakläder i mocka.

T-shirtklänning med rippade jeans

T-shirt rippade ankel stövlar i mocka
källa

Nu när vi har pratat om några outfitidéer med långa mockaskor, låt oss prata om en som använder mockaskor. Denna outfit är avslappnad och är perfekt för avslappnade hangouts. Bär bara en grå t-shirtklänning med rippade skinny jeans. Manschetten jeans och para ihop dem med bruna mockaskor.

Ankelstövlar i mocka med svart skinnjacka och leggings

Ankel mocka stövlar läderjacka leggings
källa

För ett helt svart utseende kan du helt enkelt bära en svart skinnjacka till toppen. Kombinera den med svarta leggings och svarta mockaskor. Istället för att se glänsande överallt med läderjackor och leggings stövlar, är den här matta versionen av det helt svarta utseendet mer subtilt och mindre aggressivt.

Använd den med en grå tröja klänning och en rutig halsduk

vit tröja klänning rutig halsduk outfit
källa

När det gäller mockaskor är min favoritfärg brun eftersom det är väldigt enkelt att se bra ut med en outfit i olika färger. Sådan är färgen på svart. Det är bara att matt svart kanske inte är lika märkbart som mattbrunt. Ändå kan du definitivt se bra ut i svarta mockaskor. Denna outfit är ett bra exempel. Bär bara en ljusgrå tröja klänning med lårhöga mockaskor. Använd en färgglad rutig halsduk för att göra outfit mer uppfriskande.

Använd den med en vit t-shirt och blå skinny jeans

vit t-shirt blå skinny jeans ankel mocka byxor
källa

För en affärsavslappnad look kan du bära en vit t-shirt och en fleecejacka till toppen. De har ljusblå skinny jeans med ljusbruna mockaskor.

Grön stickad tröja med midi-denim kjol med hög midja

grön stickad tröja med midikjol i midja med hög midja
källa

Som en arbetsdräkt för flickan intill kan du bära en skoggrön stickad tröja med en hög midja kungsblå midi-denimskjorta. Använd ljusgrå mocka ankelstövlar för skorna. Förresten, om du är intresserad av outfitidéer av liknande färg, kolla in vårt andra blogginlägg om hur man bär kungsblå.

Grå stickad tröja med hög hals och ullrock

grå hög hals stickad tröja ullrock
källa

Denna outfit är en mycket unik grå och vit outfit som du inte ser ofta och som fortfarande ser vacker ut. Bär en grå, bekväm stickad tröja med hög halsringning på toppen. Bär en lång ullrock i exakt samma färg över tröjan. I botten ska du ha vita skinny jeans med ankelstövlar i mocka som också har samma färg som tröjan. Detta är en mycket intressant tvåfärgad anpassningsteknik som kan göra dig väldigt märkbar.

Vit tröja med snörade stövlar i mocka

vit tröja med höga snörskor
källa

För den här outfitidén ska jag prata om snörstövlarna. Bär en vit huvtröja till toppen och para ihop den med smala jeans. Använd de bruna, knähöga, snörade mockaskorna för skorna, som ger denna outfit mycket karaktär.

Använd den med en vit stickad tröja

vita kabelstickade mockaskor
källa

För en enkel outfit som är väldigt avslappnad och bekväm att bära, använd bara en vit stickad tröja med smala jeans. Ett par grå knähöga mockaskor kan verkligen uppgradera denna annars typiska outfit.

Ankelstövlar i mocka med kavaj och smala jeans

Ankel mocka stövlar blazer skinny jeans
källa

Det verkar också som att jag inte kan avsluta en lista med topp outfitidéer utan att nämna kavajen. Så viktigt är kavajen i dagens modevärld. Använd skinny jeans och en grå kavaj för denna outfit. Använd färgkoordinerade mockasko stövlar för att slutföra outfit.

Bär med Vit Button Up Shirt & Jeans

vita knäppta skjorta jeans ankelstövlar
källa

Mocka ankel stövlar passar också bra med mycket typiska casual outfits, som denna outfit, som består av den vita skjortan med knappar och jeans.

Använd med kalla axeltröjor

kall axel tröja skinny jeans knä höga stövlar
källa

Som en feminin och minimalistisk outfit att bära på vintern, bär en kall axeltröja till toppen. Koppla ihop den med smala jeans och grå mocka lårhöga stövlar.

Här är några av mina favorit sätt att bära mockaskor. Jag hoppas att du tycker att det är användbart. Om du gillar detta blogginlägg kommer du säkert att gilla våra andra outfitidéer på den här webbplatsen. Se till att du kolla in dem innan du åker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*