Hur man bär mockaklänning

I modevärlden bär vi ofta något som är tillverkat av ett hårdare och tjockare tyg för en avslappnad street look. Jeans och jeanskjolar är några bra exempel. Men denim är inte det enda valet. När det gäller klänningar finns det en underskattad typ av klänning som har det tuffa, snygga streetlooket. Det här är mockaklänningen. Det kanske inte är det mest populära valet, men det ser definitivt bra ut. För att göra det lättare för dig att utforma det, har jag sammanfattat några av de bästa mocka klänning outfit idéer som du kan använda som referens. Låt oss titta på dem.

Brun mockaskiftklänning över svart tröja


källa

Eftersom mocka har denna halvblanka konsistens kan den lägga mycket djup på kläderna, speciellt när du bär den ett lager över något annat. Till exempel kan du bära en brun mockaskiftklänning över en svart tröja. Ett par svarta läderstövlar kommer att vara ett trevligt alternativ att klä ihop din outfit.

Grön mockaklänning med jeansjacka

Grön mockadimjacka
källa

En kombination av grönt och himmelblått är så uppfriskande att det liknar naturens färger. Här är en luftig outfit som använder så vackra färger. Bär bara en grön mockaklänning med en ljusblå jeansjacka. Team dem med en grön väska och gröna sandaler för att uppnå detta kausala men ändå anmärkningsvärda utseende.

Grå kortärmad mockaskiftklänning

grå kortärmad mockaskiftdräkt
källa

Här är ett helt grått utseende som ser elegant och elegant ut. Det är en outfit som visar upp så cool ljusgrå och mörkgrå. För att uppnå detta utseende kan du bära en kolmockaklänning med en grå cheetah-tryckduk. Koppla ihop dessa bitar med ljusgrå mockaskor och en grå handväska för att göra ditt utseende elegant.

Kamel mockaklänning med svart floppy hatt

Kamel mocka klänning svart floppy hatt
källa

Som nämnts tidigare lägger den halvblanka konsistensen av en mockaklänning så mycket djup till en outfit. Det är perfekt att bära som en del av en konstnärlig outfit. Som ett exempel på en konstnärlig outfit består den av en kamelmockaklänning, en svart floppy hatt och svarta sandaler i boho-stil. Denna minimala outfit bestående av tre enkla föremål ser bara väldigt anmärkningsvärt och snygg ut.

Burgundy miniklänning i mocka med svart fotled

Burgundy mockaklänning med svarta ankelklackar i mocka
källa

Här är en annan minimal street outfit. Du kan bara bära en burgundy mockaklänning med svarta mockaskor. Kombinationen av mockaklänning och mockaskor ser bara väldigt bra ut. Du kan lägga till en konstnärlig touch på kläderna genom att bära ett långt boho-stil halsband.

Klänning med kamelmantel och svart filthatt

Kamelfärgad klänning svart filthatt
källa

För ett elegant och unikt utseende kan du bära en kamelklädselklänning med en svart filthatt. En svart handväska och svarta fotkängor kommer att föra denna outfit ihop.

Grå rygglös mockaklänning med mocka och ankelstövlar

grå rygglösa mocka klänning ankel stövlar
källa

Ganska ofta när jag pratade om sexiga rygglösa klänningar talade jag om de som är avsedda för cocktailparty och formella evenemang. Den här gången är det dock en grå mocka rygglös miniklänning som är perfekt som street outfit. Du kan bara bära den med grå läderstövlar för ett fantastiskt och sexigt utseende. De bästa situationerna att ha på sig denna outfit är tjejkvällar.

Brun slida mockaklänning med östliga detaljer

brun slida mockaklänning östra detaljer
källa

Denna outfit har några mycket fina detaljer som tar outfit till en annan nivå. Den bruna mockaklänningen har några kinesiska mönster nära krageområdet och klänningens nedre kant. De svarta gladiatorsandalerna ger denna unika och vackra outfit mycket karaktär och elegans.

Röd skiftklänning med halva ärmar och en floppy hatt

röd halvärmad skiftklänning floppy hatt
källa

För en snygg och iögonfallande look, överväga denna svarta och röda outfit. Bär bara en röd halvärmad skiftklänning och en svart floppy hatt. Koppla ihop dem med svarta mockaskor och en svart handväska. Det är en outfit som är särskilt lämplig på semester.

Brun knäppning fram mockaskjorta klänning

brun mockaskjortklänning med knapplås
källa

Det är väldigt intressant att se hur en mockaklänning i form av en skjortklänning ser ut. Ta den här bruna mockaskjortklänningen som ett exempel, den verkar se riktigt vacker och unik ut. Koppla ihop den med bruna sandaler i boho-stil för att komplettera denna avslappnade och minimalistiska outfit.

Brun skiftklänning med boho-stilhalsband

brun slida klänning i boho stil
källa

Denna outfit visar en strålande färganvändning. Den består av en brun mockaskiftklänning, en chic gul handväska och ljusrosa klackar. Bär också ett boho-stil Statth-halsband för att komplettera detta enkla och anmärkningsvärda utseende. Denna outfit är en demonstration av hur en vacker färgkombination verkligen kan dra mycket uppmärksamhet från andra.

Använd den med svarta gladiator sandaler

svart gladiator sandal outfit
källa

Detta måste vara den enklaste klädseln på listan. Och på grund av detta är det den perfekta demonstrationen att en enkel mockaklänning ser så djup och bra ut i sig att inga tillbehör behövs för att skapa en vacker outfit. Jag är säker på att du bara kan bära den här bruna mockaskiftklänningen med nakna sandaler så kommer den att se fantastisk ut. Alternativt kan du para ihop klänningen med svarta gladiator sandaler för ett mer unikt och snyggt utseende.

Camel mockaskjortklänning med gladiatorsandaler

Kamel mockaskjorta klädsel gladiator sandaler
källa

Här är en annan minimal outfit som inkluderar en mockaklänning och gladiator sandaler. Den här gången är det en kamelskiftklänning. Den kombineras med svarta gladiator sandaler vars band når strax under knäna. Sandalerna gör kläderna mycket mer iögonfallande.

Brun mockaskiftklänning över en vit rosettskjorta

brun mockaskiftklänning över vit rosettskjorta
källa

Detta är en snygg och bekväm arbetsdräkt. Du kan bara ha en vit fluga och sedan en brun mockaklänning och låta skjortans krage och ärmar kika ut.

Om du har nått den här punkten i blogginlägget är du säker på att du är en modeälskare som älskar att utforska olika outfitidéer. Dessa mockadräktidéer som just nämnts är väldigt enkla att ta av. Ge det ett försök och utöka utbudet av ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*