Hur man bär mockakläder

Hur man bär mockakläder

Att se mogen ut betyder inte att du måste se gammal ut. Det betyder bara att se balanserad och klok ut. Ett av de enklaste sätten att göra detta är att bygga din outfit runt en mocka-kappa. För vissa av er kanske mockaskinnet inte är så bekant. Men tro mig, när du väl har försökt kommer du att upptäcka att det är en helt ny dimension som du utforskar. Det är som att ha på sig läder för första gången. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några av de bästa idéerna för mockakläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Brun mockakappa med svart chokerblus och manschettjeans

brun mockakåpa med svart blus med chokerringning och jeans med muddar
källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en relativt avslappnad outfit som du enkelt kan ta av. Det är en outfit som du kan ha på dig som både en affärs casual outfit och en casual street outfit. För att forma detta utseende, bär en brun mocka kappa med en svart choker hals blus. Använd den med blå manschettmönstrade jeans och vita träningsskor för att komplettera utseendet.

Vit turtleneck med brun långfärgad mocka


källa

Här är en mycket mysig outfit som kan få dig att se attraktiv och tillgänglig. För att forma det här utseendet kan du bära en vit ribbad turtleneck och en lång kappa i brun mocka. Kombinera dessa bitar med jeans med blå manschetter. För skorna, ha på dig ett par gråtryckta stövletter i läder för att se unika och snygga ut.

Ljusbrun filthatt med mocka Relaxed Fit Long Coat

Ljusbrun filthatt med lång mockakåpa och avslappnad passform
källa

Vanligtvis, för att se mer konstnärlig ut, är en filthatt ett objekt som kan hjälpa dig med detta. I det här fallet föredras en elegant ljusbrun filthatt framför en svart. Koppla ihop den med en lång kappa i brun mocka. Bär en svart t-shirt med rund hals och svarta jeans med smal passform. För skorna kan du bara ha på dig ett par bruna läderskor för att komplettera utseendet.

Kamel midi längd mocka kappa med helt svart outfit

Kamel midi längd mocka kappa med helt svart outfit
källa

Om du vill eller behöver klä dig på jobbet, här är en outfitidé för din avslappnade fredag ​​att fortfarande se lite kraftfull ut men inte lika tråkig som att bära en svart kostym varje dag. För att slutföra denna outfit, slå ihop en svart linne med svarta manschetter. Placera en kamel midi mocka kappa över dessa delar. Använd svarta ballerinor för att göra utseendet komplett.

Brun mocka långfodrad kappa med svart skiftklänning

brun mocka longline kappa med svart skift klänning
källa

För att uppnå detta enkla och coola utseende, kan du bära en solbränd mocka med lång kappa över en svart mini-skiftklänning för att skapa de vackra och snygga lagren. Använd svarta leggings så att dina ben ser smalare och längre ut. Bär ett par svarta läderstövlar för att komplettera din outfit i stil.

Midi-längd gråbrun mockakappa med mörkblå byxor med vida ben

Midi-lång gråbrun mockakåpa med mörkblå byxor med vida ben
källa

Här är en mycket unik och cool outfit som ser mer luftig ut än någon av ovanstående kläder. Bär bara en blå blus med mörkblå vidbyxor som kärnan i klädseln. Bär en midi brun mocka kappa över dessa bitar. Komplettera outfit med ett rent och avslappnat par vita sneakers.

Kamelrock med blå och vit randig skjorta och jeans med manschetter

Kamelrock med en blå och vit randig skjorta och manschettjeans
källa

Om du vill se mer uppfriskande ut på jobbet är här en utmärkt outfitidé. Bär en himmelblå och vit randig skjorta med knappar och ljusblå mammajeans med muddar. Bär den med en solbrun mockakappa och långa grå och svarta läderstövlar för att avsluta din outfit i stil.

Mörkgrå mockakavaj med vit tröja

mörkgrå maximocka med vit tröja
källa

För att se snygg och mysig ut samtidigt kan du använda färgkombinationen grå och vit. Till exempel kan du bära en vit turtleneck med blå slim fit jeans med muddar. Bär en mörkgrå maximocka över dessa bitar. Använd ett par stövlar i läder med brunt tryck för att göra skorna kompletta.

Cami Belted Midi mocka kappa med blå tröja tröja

Midiranger mocka kappa med kamelbälte och blå tröja med tröja
källa

Här är en mycket intressant och mjuk outfit som är perfekt för dig som är chefer och chefer. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå tröja med långärmad tröja, en lång mockajacka med ett kamelbälte och blå vida jeans. Kombinera dessa bitar med ett par ljusrosa klackar för en lite feminin touch.

Brun kavaj med svarta, rippade jeans

brun kavaj med svarta, rippade jeans i smal passform
källa

Om du inte gillar särskilt alla de långfärgade rockarna som nämns ovan, här är en kortare, snygg, avslappnad kamelmocka som du kanske vill prova. Bär bara den med en vit t-shirt och jeans med smal passform och ett svart bälte. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att hålla sakerna enkla och rena.

Brun mocka bälte klänning med bälte och svarta remmar klackar

brun mockaklänning med bälte och svarta klackar
källa

För att uppnå detta damliknande och balanserade utseende kan du bära en midiklänning i kamelmocka. Inuti pälsklänningen vill du ha på dig en annan klänning för att skapa en lagerdräkt. En svart mini-skiftklänning skulle vara en perfekt idé. Bär ett par svarta klackar med dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Mocka kappa med fuskpälskrage och blå mom jeans

Mocka kappa med fuskpälskrage och blå mom jeans
källa

Detta är en relativt avslappnad outfit som har en mycket mysig touch till den. För att forma detta utseende kan du bära en brun mockakappa med en vit fuskpälskrage. Kombinera kappan med en grå turtleneck och mamma jeans. Använd korta bruna läderstövlar för att se snygga och avslappnade samtidigt.

Fritidsrock i mocka med manschettjeans och klackar

Mocka casual jacka med jeans och klackar med muddar
källa

För ett luftigt och elegant utseende kan du bära en lätt, avslappnad kamellängdmocka över en vit t-shirt. Koppla ihop dem med jeans med raka ben med blå manschetter och rosa klackar för att komplettera outfit i stil.

Hoppas att du tyckte om mocka-outfit-idéerna jag just delade med dig. För dig som letar efter sätt att se smart ut men inte seriös på jobbet bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*