Hur man bär mockakjol

Hur man bär mockakjol

Vad är det första som kommer att tänka på när du tänker på höst- eller vintermaterial? Om du frågade mig skulle jag säga läder, sammet och mocka. Dessa är tre moderna men mycket varma och smickrande material. Om jag fick dig att tänka på det, låt oss se hur man bär en mockakjol.

Mockakjol kan verka som en tuff och opraktisk häftklammer, men det är bara vid första anblicken. Under knäet till mockakjolar med en knappfäste ser de väldigt trendiga och snygga ut. De kan ge dig det enkla men ändå väldigt eleganta utseendet och vintagestämningen, mer än någon annan häftklammer.

Om du vill veta hur du bär en mockakjol, oroa dig inte! Jag har utarbetat en enorm lista med outfitidéer för dig. Bläddra ner för att se hur man kombinerar olika outfitkombinationer med en mockakjol.

Sammet och mocka

Grön sammet mockakjol
källa
Kombinationen av sammet och mocka kan aldrig vara fel. Som sagt är dessa material väldigt varma, men du kan också prova dem på sommaren. Du kan bära en midi-mockakjol med trendiga mulor.
Denna perfekta kombination passar både för en drink med vänner och för en kväll i en chic klubb.

Blushrosa mockakjol

Mockakjol rodnar rosa
källa
Om du vill ha en lite kantig rock and roll-stil, para ihop din rodnande rosa minikjol med en tryckt t-shirt. Lägg till ett urval av silversmycken för det ultimata snygga utseendet.
Denna outfit kan bäras med lägenheter, biker ankelstövlar eller snörning sandaler under dagen.

Färgglatt lapptäcke (mini mockakjol)

Mocka kjol patchwork mini
källa
Dubbel mocka är ett utmärkt val när det gäller indie cowboy combo. Om du är ett fan av lapptäcke, kolla in den här kjolen. I kombination med en mockajacka med fransar och en grön väska ser den väldigt elegant ut. Lägg till en spetsöverdel för den excentriska stämningen.

Brun och vit kombination

Mockakjol brun vit
källa
Detta är en underbar sommarkombination som du kan bära hela dagen. Det ser ganska bekvämt ut, men viktigast av allt är det väldigt snyggt.
Den vita t-skjortan kan verka lite för enkel, men när den är ihop med mocka ger den en perfekt, avslappnad look. Du kan avrunda denna outfit med platta snörskor.

Patchwork färger (midi mocka kjol)

Mocka kjol patchwork midi
källa
Om du vill se helt fantastisk och elegant ut, prova den här kombinationen. Även om det verkar som en ganska vanlig outfit är detta något unikt. Mira Duma bär en färgstark midikyvd kjol med lapptäcke med casual stickade kläder och stövlar över knäna.
Det är ett otroligt och modernt utseende som du kan bära på jobbet.

60-talets återgång

Mockakjol retro
källa
Svart turtleneck och mockakjol är verkligen en perfekt kombination. Det ser retro och enkelt ut. Den klassiska sköldpaddan är kombinerad med en A-linjekjol med knapplås och dekorerad med ett svart bälte. Du kan bära denna kombination varje dag med lägenheter eller stövlar.
Utmana dig själv genom att bära en lång kappa och minikjol för ett coolt lager lager.

Fransar

Mocka kjol fransar
källa
Fringe var en del av 70-talet som kom med hippier. När du bär den med coola stickade kläder ser den väldigt snygg och modern ut.
Den här mockakantade kjolen är den perfekta häftklammern för eleganta eller avslappnade tillfällen. Du kan forma den med klackar eller platta stövlar. Kombinera den med den neutrala beige väskan.

Överdimensionerad turtleneck och mockakjol

överdimensionerad tröja i mockakjol
källa
En överdimensionerad beige turtleneck är i den bruna mockakjolen. Om du är ett fan av neutrala, jordnära färger kommer du definitivt att älska denna outfit. Framför allt är denna outfit bekväm. Du kan utforma det som dina nya arbetskläder.

Blå och brun kombination

Mockakjol brunblå
källa
Den här långa, flytande mockakjolen passar perfekt till den blå knappskjortan. Det är den perfekta outfitkombinationen för affärsmöten, luncher eller bara för ditt kontor.
Kombinera din midi mockakjol med ganska beige, lårhöga stövlar. Komplettera den med en brun mockapåse och coola solglasögon.

Fransk chic

Parisisk mockakjol
källa
Om du vill skapa ett elegant parisiskt utseende kan du kombinera den beige tröjan med en brun mockakjol med en knappknapp. Den har en midilängd som är mycket praktisk. Kombinera den med vintage tvåfärgade mockaslangsandaler. Lägg till en vintage ryggsäck väska så är du redo!

Pastellmocka

Mockakjol i pastellfärger
källa
Den babyblå mockakjolen är perfekt att kombinera med andra pastellfärger. Var modig och forma den med babyrosa stiletter! Oroa dig inte för att se konstigt ut eftersom denna outfit är långt ifrån komplicerad och konstig. Bär en vanlig grå t-shirt när det gäller toppen.

Lyxig orange

Orange mockakjol
källa
Denna midimocka kjol ser väldigt lyxig ut. Den orange färgen är en stor trend under vintersäsongen så se till att du har en! Du kan para ihop den med en enkel svart topp och ett stort skinnband i skinn. Kattunge klackar ger denna outfit en elegant touch.

Röd mockakjol

röd omslag av mockakjol
källa
Jag älskar wrap kjolar! Och hur inte. De är mycket smickrande för din kropp. De lyfter fram din kroppsform och kurvor. På det här sättet ser varje outfit du bär feminin ut.
Koppla ihop den med en beige tröja och en överdimensionerad jeansjacka.

Transparent

Transparent mockakjol
källa
Den genomskinliga blusen i kombination med den bruna mockakjolen är allt annat än provocerande. Det ser väldigt feminint och elegant ut. Var försiktig när du väljer bh att bära under blusen. Mockmaterialet lugnar detta sexiga och eleganta outfitutseende.

Mini kjol – lång kavaj

Kjolskikt av mocka
källa
Kombinera din bruna mockakjol med en lång marinblå kavaj, en svart topp och en tryckt halsduk. Det ser väldigt avslappnat ut. Om du vill para ihop den med platta stövlar kan du bära den här kombinationen för en daglig promenad.

Dubbad mockakjol

Mockakjol trimmad
källa
Det är inte så lätt att skapa en avslappnad och enkel men intressant outfit. Det är därför du bör ha en häftklammer som gör det möjligt. Det perfekta valet är denna mini-mockakjol med dubbar.
Kombinera den med mulor eller sandaler för en perfekt sommardräkt.

Broderad mocka

Broderi i mockakjol
källa
Broderi är alltid en intressant detalj. Du kan bära den med vilken häftklammer som helst.
Här är den bruna mockakjolen dekorerad med attraktiv blommig broderi. Resten av outfit är ganska avslappnad och ren. Blå knapp och militärjackan är superlätt att använda.

Röd mini mockakjol

Mockakjol röd mini
källa
Detta är en väldigt avslappnad och ung look-kombination som är så lätt att uppnå. Kombinera din överdimensionerade jeansjacka med en tryckt t-shirt, röd kjol och grå espadriller.
Det ser väldigt cool ut och är perfekt för varma sommardagar.

Det här var alla outfitidéerna jag samlade. Jag hoppas att du gillade det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*