Hur man bär mocka fransjacka

Hur man bär mocka fransjacka

För dig som ständigt bär jeansjackor och läderjackor och letar efter förändring, har du kommit till rätt ställe. Idag ska jag prata om en väldigt snygg och iögonfallande typ av jacka, som är mocka-fransjacka. Strukturen på mocka ger inte bara lite djup till din outfit, fransarna lägger också till den unika segheten som sällan finns i andra föremål. För att bättre visa dig hur du utformar det, har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i mocka-fransjacka. Låt oss titta på dem nu.

Brun mocka fransad jacka med svartvitt randig långärmad T-shirt


källa

Du kan enkelt utforma en mocka fransjacka på ett snyggt och avslappnat sätt. Behandla det bara som en svart skinnjacka eller jeansjacka så får du vanligtvis en snygg outfit. Som ett exempel kan du bära en brun mocka fransad jacka med en svart och vit randig t-shirt för toppen. Koppla ihop dem med blå jeans och vita sneakers för att komplettera denna snygga outfit.

Svart mocka fransad jacka med smala jeans

Skinny jeans gjord av svart mocka fransad jacka
källa

Här är ett lite mörkare och mer professionellt utseende. Till toppen kan du bära en vit t-shirt med en svart mocka fransad jacka. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta klackar med öppen tå för att se snygga och feminina ut samtidigt.

Brun mocka fransad jacka med jeansshorts och stövlar

brun mocka fransad jacka jeansshorts stövlar
källa

Det är en bra idé att bära en mocka fransad jacka med shorts för ett snyggt och ungdomligt utseende. Som ett exempel kan du bära en brun mocka fransjacka med en vit beskuren t-shirt. Koppla ihop dem med jeansshorts och marinblå sammetstövlar för att se djupa och vackra ut.

Använd den med en svart stickad tröja och läderbyxor

svarta kortstickade tröja läderbyxor
källa

Här är ett mycket iögonfallande utseende som är både sexigt och snyggt. Den sexiga delen kommer uppenbarligen från den svarta beskurna stickade tröjan som låter dig visa lite hud på midjan. Den snygga delen kommer från den bruna mockafärgade jackan, svarta läderbyxor och svarta läderstövlar.

Bär den med en broderad vit skjorta och bruna mockasko stövlar

broderad vit skjorta ankel stövlar i mocka
källa

Här är en snygg brun och vit outfit med några fina detaljer. De snygga detaljerna är de broderade detaljerna som du hittar i den vita skjortan. Kombinera den med vita skinny jeans och en brun mocka fransjacka. Använd bruna mocka ankelstövlar som passar perfekt med jackan.

Kort brun fransad jacka med vit chiffongskiftklänning

kort brun fransad jacka vit chiffongskiftklänning
källa

Här är en luftig och härlig outfit som använder bitar med speciella sticklingar. Du kan uppnå detta utseende genom att bära en vit lång chiffongtopp med en kort brun fransad jacka. Använd blå flared jeans under en lång chiffongtopp och ljusgrå fotkängor för att göra din outfit stilfull.

Randig jacka i mocka med vit tröja

Crepe mocka fransad jacka vit collegetröja
källa

Du kan bära jeans på många arbetsplatser idag, och det är en populär trend, särskilt med nystartade företag. Här är en snygg chic casual outfit med jeans. För att uppnå detta vackra och eleganta utseende kan du bära en vit stickad tröja med en sköldpaddshals och en kantad crepe mockajacka till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och svarta balettlägenheter för att se enkla och avslappnade ut.

Ljusrosa mockjacka med rippade smala jeans

Ljusrosa mockajacka rippade smala jeans
källa

För dig som vill ha en mockajacka i en ljusare och mer feminin färg än den typiska bruna kan den här ljusrosa mocka fransade jackan vara något för dig. Bär den med en vit t-shirt, rippade marina skinny jeans och svarta mockaskor för att göra din outfit stilfull.

Vit kort mockajacka med en grön filthatt

vit kort mockajacka grön filthatt
källa

För ett konstnärligt och unikt utseende, låt oss prova den här med en filthatt. Bär i detalj en vit kort mocka fransad jacka med en vit väst topp med en V-ringning. Kombinera dem med rippade och bundna pojkvänjeans och ljusrosa spetsiga klackar. Använd en mörkgrön filthatt för att lägga till den konstnärliga och magiska touchen.

Ljusgrön fransad jacka med vita skinny jeans

limegrön fransad jacka och vita skinny jeans
källa

För en avslappnad och enkel look med ljusare färger kan du bära en ljusgrön mockjacka med svart västtopp. Koppla ihop dem med vita skinny jeans och vita skor för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Bär med en grön midikjol med mocka

grön mockakjol i mocka
källa

För att uppnå ett mer sofistikerat utseende med mer djup, här är en snygg, skiktad outfit som kan göra just det. Bär en grå V-ringad t-shirt och en brun mocka fransad jacka för toppen. Kombinera den med en omslags kjol av grön midi mocka. Gör din outfit i stil med en svart läderhandväska och ett par svarta loafers.

Ljusrosa kort mocka fransad jacka med rippade pojkvän jeans

ljusrosa kort mocka fransjacka rippade pojkvän jeans
källa

Om du är ett fan av pojkvänjeans bör du veta att du kan para ihop dem med en feminin topp för att skapa ett snyggt och feminint utseende. Kombinera till exempel de rippade pojkvänjeans med en ljusrosa kort mocka fransjacka och en vit chiffongtopp. Para ihop outfit med vita sneakers för att se avslappnad och uppfriskande ut.

Brun jacka med chambray-skjorta och smala jeans

brun jacka chambray skjorta skinny jeans
källa

Ett intressant sätt att bygga en lagerlagd outfit runt en brun mocka fransjacka är att para ihop den med en chambray-skjorta och svart västtopp. Svarta leggings och svarta öppna tåremmar är limet som kommer att föra samman denna outfit.

Mocka fransad jacka med helt svart outfit

Mocka fransjacka helt svart outfit
källa

Låt oss titta på en helt svart outfit. Den svarta mocka fransade jackan behandlas här nästan som en svart skinnjacka. Kombinera det helt enkelt med en svart västtopp, svarta skinny jeans och framför allt ett par knästövlar av svart mocka som ser mörk och elegant ut samtidigt.

Röd mocka fransjacka med mamma jeans

röd mocka fransad jacka mor jeans
källa

Här är en mycket sällsynt men ändå vacker röd mocka fransjacka. Du kan kombinera den med en vit t-shirt och mamma jeans. För skorna kan du bära vita sneakers för ett mer avslappnat utseende eller ljusrosa klackar för ett mer feminint utseende.

Här är några väldigt snygga outfits i mocka-fransjackor som jag ville dela med dig. Om du tycker att den här typen av blogginlägg om outfitidéer är användbara, bör du kolla in våra andra outfitidéer som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*