Hur man bär mocka byxor

Hur man bär mocka byxor

I många av mina tidigare blogginlägg på bloggutrustningsidéer har jag pratat om många anteckningsidéer som rör mockaskinnkängorna. De verkar alltid lägga lite elegans till kläderna. Jag vill utöka användningen av mocka och få ett ännu bättre resultat. För detta ändamål kommer jag att prata om mocka byxor i det här inlägget. Mocka byxor är definitivt inte lika lätta att forma som skinny jeans, men de är inte lika svåra att utforma heller. För att komma igång har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna i mockabyxor som du kan använda som referens.

Svarta mockabyxor med bomberjacka


källa

Jag tänker inte starta listan med en fantastisk outfit. Istället är detta en outfit som ser bekväm ut och är väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, lag en grå t-shirt med en svart bomberjacka till toppen. Svarta mockabyxor och grå ballerinaskor är ett bra komplement till denna outfit. Baserat på huvudidén med denna outfit verkar det som om du i typiska kläder med svarta skinny jeans från tid till annan kan försöka ersätta jeansen med de svarta mockabyxorna för att ge outfit mer djup och elegans.

Ärmlös siden topp med ljusgrå mocka byxor

ärmlös ljusgrå mockabyxa gjord av siden topp
källa

Du kan också bära mocka byxor som en del av en enkel casual outfit, som du gör med jeans. Till skillnad från jeans är det vanligtvis bättre att bära klackar eller platta med mockbyxor än att ha på sig sneakers. Som ett bra exempel på en enkel outfit, bära en ärmlös siden topp med ljusgrå mocka byxor och matchande mocka ballerinor.

Grå snörningströja med bruna mockabyxor

brun, figur-kramar mocka byxor
källa

Mockabyxorna känns feminina, så det är vettigt att kombinera dem med en topp med feminina detaljer. Använd till exempel en grå snörningströja med smala byxor av brun mocka. Komplettera din outfit med ett annat damliknande föremål i de bruna stövlarna med öppen tå.

Svart skinnjacka med bruna mocka-avloppsbyxor

svart skinnjacka brun mocka dräneringsrör byxor
källa

Det är ingen överraskning att se att en svart skinnjacka passar bra med mockabyxor eftersom jag alltid hänvisar till den svarta skinnjackan som en av de mest mångsidiga produkterna i modevärlden. För toppen, använd bara en vit blus med en svart skinnjacka. Kombinera sedan dessa bitar med bruna mocka avloppsbyxor och ballerinor.

Vit crop top med gröna mockabyxor

vit crop top gröna mocka byxor
källa

Bär en vit crop top med gröna mockabyxor för en helt elegant look. De svarta ankelstövlarna i mocka passar perfekt tillsammans för skorna. För en sista touch av elegans, dra i en svart bomberjacka över axlarna.

Överdimensionerad tröja med kamelmockbyxor och ankelstövlar

överdimensionerad tröja kamel mocka byxor
källa

För ett avslappnat och bedårande utseende kan du bära en överdimensionerad ljusgrå tröja med smala byxor av kamelmocka. Komplettera outfit med vackra detaljer som svarta läderstövlar och rutig ull halsduk.

Gröna mockabyxor med vit tröja med klockärmar

grön mocka byxor vit klockärmad tröja
källa

Som tidigare nämnts ser mockabyxor vanligtvis bra ut med en topp med feminina detaljer. Denna outfit är ett annat bra exempel på det. Bär de gröna mockabyxorna med en vit klockärm och stickad tröja för detta feminina utseende.

Bär med grön och mörkblå rutig filt halsduk

Mocka byxor grön och mörkblå rutig filt halsduk
källa

Denna outfit är väldigt elegant och kreativ och använder en filt halsduk som passar med mocka byxor. Bär den med en svart topp med en grön och mörkblå rutig filtduk över axlarna. Kombinera halsduken med gröna mockabyxor. Avsluta din outfit med bruna läderstövlar.

Turtleneck med stickad tröja och läderjacka med pälskrage

Mocka byxor pälskrage läderjacka
källa

Denna outfit ser lite mer seriös ut än de tidigare och kan bäras som en unik och snygg arbetsdräkt. Outfiten består av en svart turtleneck med en turtleneck, en svart skinnjacka med en fuskpälskrage, smala byxor i brun mocka och svarta läderstövlar. Pälskragen mjukar upp klädseln lite för att ge en touch av elegans till klädseln.

Camel Suede Pants med en jeansjacka över axlarna

Kamel mocka byxor draperar Demin jacka över axlarna
källa

Jag vill inte avsluta listan utan att nämna en annan väldigt mångsidig jacka, denimjackan. För ett unikt och snyggt streetlook kan du bära en höghalsad tröja med en jeansjacka till toppen. Avsluta din outfit med bruna mockabyxor och klackade sandaler. Denna outfit är ett bra alternativ till en typisk denim-jacka-denim-outfit. Ärligt talat föredrar jag fortfarande jeans och jeansjacka combo lite mer för att jag föredrar att ha super casual, men mocka byxversionen ser definitivt bra ut och bör bäras då och då.

Korta mockbyxor med vit chiffongblus

kort brun mocka byxor vit chiffongblus
källa

Ett väldigt minimalt och damligt sätt att forma mockabyxorna är att bära dem med en vit chiffongblus. För denna outfit kombinerar du chiffongblusen med bruna, beskurna mockabyxor och ljusrosa, spetsiga tåklackar. Det är en så enkel och snygg outfit som det är väldigt lätt att ta av. Om du vill se fler outfitidéer för liknande blusar, kolla in vårt blogginlägg om Styling a White Chiffon Blouse.

Bär med av axeln randig t-shirt

Mocka-t-shirt randig från axeln
källa

För en återhållsam sexig och chic look kan du ha på dig en svart och vit randig, figur-kramande t-shirt med kamelmocka. Lägg till en touch av elegans i de svarta remmarna sandalerna.

Bär med en svart och vit randig skjorta med knappar

svartvit randig skjorta med knappar
källa

Istället för en svartvit randig T-shirt i den tidigare idén är den här gången en vertikalt randig skjorta med knappar. För en elegant och avslappnad arbetsdräkt kan du bära skjortan med korta bruna mockbyxor och öppna bruna klackar.

Byxor med hög midja och vit skjorta med knappar

hög midja byxor vit skjorta svarta lägenheter
källa

Här är en annan arbetsdräkt som ser elegant och avslappnad ut. Bär bara en vit knäppt skjorta och byxor med hög midja i grön mocka med vida ben. Att ha på sig ett par svarta balettlägenheter passar perfekt med den enkla klädseln.

Ljusgrå byxor med kamelullrock

ljusgrå byxa i kamelull
källa

För en kreativ vinterdräkt, använd en svart stickad tröja, en lång yllekappa med en kamel och ljusgrå mockabyxor. Använd gula sneakers för att krydda den grå vintern.

Här är några av de bästa idéerna i mocka byxor outfit jag just delade med dig. Hoppas att du gillar det och du bör också kolla in våra tusentals andra outfitidéer på webbplatsen innan du går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*