Hur man bär Mock Neck tröja

I ett annat blogginlägg som jag skrev tidigare om mock-neck-klänningen förklarade jag hur mock-neck är något mellan besättningens hals och turtleneck. Det kan också ses som en turtleneck utan att vända. Hur som helst, idag ska jag prata om Mock Neck Sweater och hur man stylar den för att få ett snyggt utseende. För att göra det lättare för dig har jag sammanställt några av de snyggaste tröjekläderna och satt ihop dem till en lista. Jag delar listan med dig nu.

Svart mock neck tröja med crepe mockakjol


källa

Till att börja med visar jag dig en mycket feminin outfit som du enkelt kan ta av. Koppla bara ihop en svart, stickad tröja med mock-neck och en ribbad mockaskridskjol med dragkedja. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att ge en elegant touch till kläderna.

Grön tjock mock Neck stickad tröja med smala jeans

Grön Chunky Mock Neck Stickad tröja Skinny Jeans
källa

För att klä dig mer snyggt kan du välja en grön, tjockt stickad tröja. Stoppa den i dina blåtvättade skinny jeans. Se till att ha ett brunt läderbälte för att ge stil och grovhet till kläderna. Kombinera bara bitarna till skorna med vita sneakers för att hålla outfit avslappnad.

Vit mock neck tröja med svarta byxor

vit mock neck tröja svarta byxor
källa

Här är en unik och konstnärlig svartvit outfit. För att uppnå detta kan du bära en vit klumpig tröja med uppstående krage och svarta byxor med en avslappnad passform. Bär dem med svarta chelsea stövlar i läder för att komplettera utseendet. Om du lägger till en svart läderkoppling i kläderna ser du smartare och mer professionell ut.

Grå stickad tröja med mock halsringning och svart floppy hatt

grå stickad tröja med falsk halsringning, svart floppy hatt
källa

För en avslappnad och unik outfit kan du bära en lång, överdimensionerad, grå stickad tröja med en mock-hals och svarta skinny jeans. För skorna kan svarta ankelstövlar i mocka ge outfit en elegant touch. Slutligen och viktigast av allt, bär en svart floppy hatt för att göra denna outfit till en konstnärlig och snygg en.

Vit fuzzy mock neck tröja med pojkvän jeans

vita fuzzy mock neck tröja pojkvän jeans
källa

För att se både bedårande och snygg ut, här är en enkel outfit som kan göra just det. Bär en vit fuzzy mock neck tröja med pojkvän jeans. Kombinera dem med svarta ballerinor så att outfit ser snyggare ut.

Svart mock Neck tröja med rosa mockakjol i mocka

svart mock hals tröja rosa mocka minikjol
källa

Ett trevligt knep för att bära en tröja på ett vackert sätt är att bära en tjock tröja för att göra din torso så tjock som möjligt och para ihop den med en minikjol för att få dina ben att se långa och smala ut. Som ett exempel på en sådan outfit kan du para ihop en svart tjock tröja med en rosa mockakjol i mocka. För skorna kan du bära antingen svarta fotkängor eller svarta klackar med ett öppet tåband.

Grå mock-tröja med rutig ulljacka

grå ulljacka med rutig ulltröja
källa

Bär en grå stickad tröja med hög hals och en rutig ulljacka för ett snyggt utseende. Koppla ihop dem med ljusblå jeans med raka ben och svarta klackar i ankelbandet för att göra din outfit stilfull. För att se ännu mer elegant ut kan du lägga den rutiga ulljackan över axlarna istället för att faktiskt ha på dig den.

Chunky stickad tröja i marinblå med mamma-jeans

Navy Chunky Stickad tröja Mama Jeans
källa

Detta är en vacker och avslappnad outfit som är lätt att ta av oavsett kroppstyp. Du kan bara ha en marinblå stickad tröja med mamma-jeans för att se bedårande ut. Kombinera bitarna med svarta ballerinor eller svarta mockaskor.

Röd mock neck tröja med chambray skjorta

röd chockbrun tröja med tröja
källa

För en superfärgad, lagerlagd outfit kan du bära en chambray-skjorta med en röd tröja med tröja i toppen. Låt kragen och ärmändarna på skjortan kika ut ur tröjan för att skapa de snygga lagren. Kombinera bitarna mycket kreativt med orange skinny jeans och svarta klackar för att komplettera outfit på ett lekfullt och färgstarkt sätt.

Vit stickad tröja med minikjol och knappfickor

vit stickad tröja knapp knapp marinblå minikjol
källa

Här är en elegant outfit som är lätt att ta av. Bär bara en vit stickad tröja med en ståkrage och en minikjol med en mörkblå knappknäppning. Bär knähöga stövlar med kamelmocka för att ge en feminin och snygg touch till kläderna. En plånbok gjord av elfenbensfärgat läder skulle göra denna outfit ännu mer elegant.

Svart tröja med mamma jeans

svart tröja mamma jeans outfit
källa

Ibland kan du klä dig med avsikt. Du måste gå hela vägen för att låta folk veta att du gör det med avsikt. Annars skulle kläderna misslyckas. Ett sätt att göra detta är att bära en svart tjock, stand-up krage tröja och stoppa den i mamma jeans. Koppla ihop dem med helt vita sneakers för att komplettera utseendet.

Svart mock Neck tröja med grå tweed penn kjol

svart mock neck tröja grå tweed penn kjol
källa

Om du är trött på att ha på dig kostymer hela tiden för att arbeta, här är en mer feminin outfit som fortfarande ser väldigt professionell ut. För att uppnå utseendet kan du bära en svart stickad tröja med hög hals. Kläm fast den i en grå tweed-pennkjol. Para ihop dem med öppna tåklackar med svarta fotledsremmar och en svart handväska för att se vacker och professionell ut samtidigt.

Grön tjock mock Neck stickad tröja med silke choker halsduk

Grön, grovkornad stickad tröja gjord av en sidenkrage
källa

Här är en iögonfallande och snygg outfit som verkligen kan få dig att sticka ut. Använd en ljusgrön stickad tröja med hög hals, svarta skinny jeans och svarta klackar med öppna tå. Komplettera outfit med en silke choker halsduk för en särskilt feminin och snygg touch.

Stickad tröja med citrongul

Stickad tröja med citrongul
källa

För att se superfärgad och glad ut, kan du bära den här citrongula tröjan. Kombinera den med svarta och vita randiga byxor. Bär gröna mockaskor för att komplettera denna underbara outfit med en galen färgkombination.

Hoppas att du gillar idéerna om mock neck tröja outfit jag just delade med dig. Som du kan se är alla de nämnda kläderna väldigt lätta att ta av sig. Testa dem för att utöka ditt outfit-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*