Hur man bär mintgrön skjorta

Hur man bär mintgrön skjorta

Att se väldigt uppfriskande och naturlig ut är att ha en mintgrön skjorta en mycket bra och underskattad idé. Det är ingen tvekan om att den mintgröna färgen inte är särskilt populär. Detta är verkligen en bra sak för dig. För att se bra ut och unik måste du sicksacka när människor är taggiga. Dessutom är det förvånansvärt lätt att utforma och ta bort. För att göra styling ännu enklare för dig har jag sammanfattat några av de bästa mintgröna skjortoutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mintgrön trekvartärmad skjorta med vita skinny jeans


källa

Du håller på att se en lista med superuppfriskande och rena outfitidéer. Först ska jag visa dig en attraktiv casual casual outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en mintgrön knapplös chiffongskjorta med tre kvarts ärmar för överdelen. Kombinera den med ett par vita skinny jeans. Bär ett par bruna läderstövlar för skorna för att komplettera klädseln i stil.

Mintgrön skjorta med blå jeansshorts

Mintgrön skjorta med blå jeansshorts
källa

Detta kan få dig att se väldigt ungdomlig och attraktiv ut. För att forma denna enkla men fantastiska outfit kan du bära en mintgrön knappskjorta som har en blå denimkrage. Kombinera den med blå jeansshorts med mini-manschetter. Använd skorna ett par röda sneakers för att se skarpa och söta ut.

Mintgrön slim fit-up skjorta med kopplingsficka med leopardtryck

Mintgrön, slim fit skjorta med knappar och koppling med leopardmönster
källa

För att uppnå detta enkla och lite mogna utseende kan du börja med den mintgröna skjortan på toppen. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och silverremmade klackar med öppna tår för att se smala och skarpa ut. Lägg nu till en leopardtryckkoppling för att se mogen och feminin ut.

Mintgrön kragefri tunikaskjorta med knappar och svarta leggings

Mintgrön, kragefri tunikaskjorta med knappar och svarta leggings
källa

Som jag nämnde i ett annat blogginlägg är tunikatoppar och leggings bästa vänner. Till exempel, för att få en fin och tunn outfit kan du bära en mintgrön tunika skjorta med en smal passform och svarta leggings. Bär bara ett par svarta balettlägenheter för skorna för att sätta in klädseln snyggt.

Mint V-ringad t-shirt och gula minishorts

Mint V-ringad t-shirt och gula mini-shorts
källa

För att uppnå detta minimalistiska och glada utseende är det viktigt att lägga till ett gult element i mixen. I detalj kan du bära en mintgrön V-ringad T-shirt och ett par citrongula minilinshorts med elastisk midja. För att hålla skorna mer uppfriskande är det bra att ha på sig ett par vita sandaler.

Mint chiffong ärm knuten knapp upp skjorta med slim fit jeans

Knuten skjorta med mintchiffongärmar och jeans med smal passform
källa

Denna skjorta är en mycket kreativt designad skjorta som ser väldigt ladylik och attraktiv ut. I detalj är det en mintgrön, knuten skjorta med knappar och en halvtransparent chiffongärmdesign. Du kan para ihop den med en gråblå slim fit-jeans och grå mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Button up-skjorta med chinos i svart snitt i midjan

Knappskjorta med svart, beskuren, elastisk midja
källa

Detta är en affärsavslappnad outfit som lutar till den avslappnade sidan. För att uppnå detta utseende kan du bära en mintgrön skjorta med en avslappnad passform och stoppa den i svarta beskurna elastiska midjebyxor. För skorna kan du bära ett par svarta lädertips för att få dig att se elegant och smal ut.

Mintgrön ärmlös slim fit-blus med vita spetsshorts

Mintgrön ärmlös slim fit-blus med vita spetsshorts
källa

Detta är en speciell outfit som kan få dig att se väldigt ladylik ut och iögonfallande. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en mintgrön ärmlös smalblus med vit krage och mini-shorts med vit spets och korsad fåll. Bär ett par vita remmar med dina skor för en uppfriskande finish.

Blå jeansjacka med mint-topp och manschettjeans

Blå jeansjacka med mynta och jeans med muddar
källa

För att forma denna snygga, avslappnade outfit i lager, kan du bära en mintgrön grafisk t-shirt med en blå passform och beskuren jeansjacka. Kombinera dem med ljusblå jeans med raka ben och ärmslut. Bär ett par vita dukskor för att skorna ska se rena och uppfriskande ut. Slutligen lägg till en ljusgrå silkesduk för att ge utseendet en damliknande touch.

T-shirt med avslappnad passform med kedja och blå jeans

T-shirt med avslappnad passform med kedja och blå jeans
källa

Detta är en väldigt minimalistisk och ren outfit som ser precis bra ut att användas som en casual casual outfit. Till toppen kan du helt enkelt bära en mintgrön t-shirt med en avslappnad passform och ett uttalande halsband. Kombinera dessa bitar med blå slim fit-jeans. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se smala och eleganta ut.

Mintgrön chambrayskjorta med vit långrock

Mintgrön chambrayskjorta med vit långfodrad kappa
källa

För att se uppfriskande och mysigt ut när vädret blir lite kallare, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en mintgrön knappskjorta och en lång vit ullrock. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Slim fit-blus med grön midikjol i silikonflare

Slim fit-blus med grön midikjol i siden
källa

Detta är en mycket attraktiv och naturlig look som kan få dig att se uppfriskande och smal ut. Bär en mintgrön, smal skjorta med knappar på toppen. Koppla ihop den med en utsvängd sidenkjol i grönt siden för att se djärv och söt ut. För skorna, ha ett par svarta och vita tryckta mocka höga klackar för att slutföra utseendet.

Mintgrön chiffong långärmad blus med ljusrosa mini-shorts

Mintgrön chiffong långärmad blus med ljusrosa mini-shorts
källa

För att uppnå denna ladylike och luftiga outfit kan du helt enkelt bära en mintgrön chiffongblus med ett vitt halsband av fauxpärlor. Koppla ihop dem med en ljusrosa minikort. Använd ett par vita spetsiga tåklackar för skorna för att slutföra kläderna på ett uppfriskande och elegant sätt.

Hoppas du gillade mintgröna skjortoutfitidéerna som jag just presenterade för dig. Prova dem så ser du snabbt hur de kan få dig att se uppfriskande och attraktiv ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*