Hur man bär mintgrön balklänning

Hur man bär mintgrön balklänning

För att uppnå ett uppfriskande och kantigt utseende i en bal behöver du något annat än den typiska svarta eller röda balklänningen. Vad sägs om en mintgrön kulklänning den här gången? Som du kan se från ordet mynta pratar vi om några riktigt uppfriskande och coola utseende här. Även om färgen är unik är det också en färg som är väldigt lätt att forma och mycket lätt att ta bort. För att göra det lättare för dig att utforma det har jag sammanfattat några av de bästa mintgröna klänningskläderidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mintgrön kall axelpassning och flare golvlång aftonklänning


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och ladylike outfitidéer, ska jag först visa dig en lågmäld sexig balklänning som är relativt lätt att ta av. För att uppnå det här fantastiska utseendet kan du helt enkelt bära en mintgrön kall axelpassning och en utsvängd maxiklänning som fokus för din outfit. Koppla ihop den med ett par ankelband i silver med öppen tå för att se elegant ut.

Vit och mintgrön tvåfärgad, flytande, golvlång aftonklänning

vit och mintgrön tvåfärgad flödande golvlång aftonklänning
källa

Mintgrön är en mycket naturlig färg som ser bra ut med färger som vitt eller silver. I det här fallet har den här klänningen en tvåfärgad design. Det är en golvlång aftonklänning med en topp i vit spets och en botten i grön chiffong. Du kan para ihop klänningen med ett par silvermetallklackar för att komplettera utseendet.

Silver och mintgrön axelbandslös tyll maxikvällsklänning

silver och mintgrön axelbandslös tyll maxiklänning
källa

För dig som har fina axlar och krageben är det bra att ha på sig en axelbandslös klänning. I det här fallet väljs en silver- och mintgrön axelbandslös passform och flare maxiklänning i tyll. Du kan enkelt para ihop den med ett par silvermetalliska öppen tå remmar för att komplettera utseendet.

Ärmlös sjöjungfru golv längd klänning i guld och mynta

Guld och vit ärmlös golvlängd sjöjungfru klänning
källa

Färgen på mintgrön passar inte bara med vitt och silver utan också med guld. För att uppnå detta utseende kan du bära en tvåfärgad sjöjungfru maxiklänning i guld och mintgrön för att sticka ut från mängden. Använd ankelband i guld med öppna tår för att se ännu mer elegant och smalare ut.

Mintgrön paljett- och chiffong maxiklänning

Mintgrön paljett och maxiklänning med chiffongfiske
källa

Detta är en mycket speciell tvåfärgad klänning. Det är en balklänning, vars topp ser ut som en silver, kortärmad, bodycon paljetterad midiklänning, och klänningen har en mintgrön fiskstjärtmyntfåll som når golvet. Du kan para ihop klänningen med vita klackar för en uppfriskande touch.

Tvådelad kappa av silver paljetter och mintgrönt siden

tvådelad kappa klänning gjord av silver paljetter och mintgrönt siden
källa

Detta är en mycket intressant och kreativt designad tvådelad klänning. Klänningens överdel är en ärmlös topp med silverfärgad palettform. Den nedre delen är en flerskiktad fishtail maxikjol gjord av mintgrönt siden. Du kan bära ett par silverpollar med öppen tå för att göra det här fantastiska utseendet.

Mintgrön passform och flare axelbandslös Maxi Chiffongklänning

mintgrön passform och flare axelbandslös maxiklänning i chiffong
källa

För att få den där sexiga men naturliga snygga klädseln kan du bära en mintbandslös passform och en golvlång chiffong- och spetsklänning med ett utsvängt bälte. För skorna kan du helt enkelt ha på dig ett par silvermetalliska ankelband i öppen tå för att komplettera outfit med elegans.

Silver och mintgrön ärmlös ringning golvlängd aftonklänning

ärmlös, golvlång aftonklänning i silver och mintgrön
källa

För dig som har vacker hud är det tillräckligt att visa lite hud för ryggen för att du ska se återhållen sexig och attraktiv ut. Till exempel kan du bära en mintgrön, golvlång aftonklänning med en halsringning som är prydd med några snygga silverdetaljer. Koppla ihop klänningen med silverklackar för att slutföra kläderna.

Silver och mintgrön sidoklänning i veckad chiffongafton

Silver och Mint Green Side Slit Plisserad Chiffong Ball Gown
källa

Detta är en mycket elegant tvådelad klänning som kan användas för att framhäva din smala midja. I detalj består klänningen av en övre del, som är en ärmlös topp med silverpassning, och en nedre del, som är en golvlång ljusgrön chiffongkjol med hög slits. Koppla ihop dem med klackar i metallisk öppen tå för att se snygga och smala ut.

Sweetheart Neckline Mini Fit och Flare Axelbandslös klänning

Älskling mini-passform och flare axelbandslös klänning
källa

Du behöver inte alltid bära en golvlång klänning till en bal, även om det vanligtvis är en bra idé. För att se lite mer ungdomlig och uppfriskande ut, kan du ha en mintgrön passform och en axelbandslös miniklänning i chiffong istället. Koppla ihop det med ett par sandaler med remmar i öppen tå för att slutföra utseendet.

Fit och Flare Bältad Axelbandslös Golvlängd Plisserad Balklänning

Bälte axelbandslös golvlängd med veck och passform
källa

För att uppnå det klassiska promutseendet kan du helt enkelt bära en mintgrön axelbandslös golvlång passform med en älskling hals och en utsvängd klänning. Koppla ihop den med ett vitt smalt bälte så att du ser tunn och tunn ut. För skorna kan du bära ett par vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och elegant ut. Du kan till och med lägga till en vit läderkoppling i mixen för att se smartare ut.

Tvåfärgad högklädd ballongklänning gjord av paljetter och chiffong

Paljett och Chiffong tvåfärgad hög klyvklänning
källa

För att se smal och elegant ut är det ofta en bra idé att bära en klänning med rynkad midja. Du kan till exempel ha på dig en bogserad midiklänning med rynkad midja som består av en ärmlös topp med silverpalletter och en mintgrön högdelad maxikjolbotten. Använd klackar i silvermetallisk öppen tå för att göra det snygga utseendet.

Halvskuren passform och flare mintgrön golvlång aftonklänning

Halvblank passform och flare mintgrön golvlängd aftonklänning
källa

För att forma den här vackra och snygga balklänningen kan du ha en mintgrön spagetti-passform och en utsvängd chiffongbalklänning. Klänningen kommer också med några blå paljettdetaljer som visas på toppen av klänningen. För skorna skulle det vara perfekt att ha på sig ett par silver paljetter med öppna tår.

Här är mintgröna idéer för ballklänning som kan hjälpa dig att se attraktiv och uppfriskande ut. Om du är lite uttråkad av alla de klassiska röda och svarta klänningarna, prova en av de här nämnda kläderna till din nästa fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*