Hur man bär militärväst

Hur man bär militärväst

Idag ska jag prata om hur man utformar militärvästen, något som får dig att se snygg ut och visa upp den tuffa sidan av dig. Kanske låter termen ”militärväst” som något som verkar lite svårt att utforma och dra av. I verkligheten är det ett super mångsidigt föremål som du kan placera över nästan alla toppar du bär, oavsett om du har på dig en skjorta eller en blus. För att ge dig några fina idéer om hur du utformar det har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för militärvästkläder för dig. Låt oss nu dyka in.

Olivgrön militärväst med vit T-shirt och svarta skinny jeans


källa

För att starta den här listan över tuffa och coola outfitidéer, kommer jag att visa dig ett pojkaktigt utseende som du faktiskt kan bära på kontoret. För att forma denna outfit kan du i princip ha på dig en vit t-shirt med en olivgrön militärväst. Kombinera dem med svarta skinny jeans och grå mockaskor för en snygg och ren finish.

Svartvit randig långärmad T-shirt med militärväst och smala jeans

svartvit randig långärmad T-shirt med militärväst och smala jeans
källa

För att se mer avslappnad och snygg ut, tar vi fram den svarta och vita randiga, långrandiga t-skjortan, ett mycket ikoniskt element i världen av avslappnade kläder. Kombinera helt enkelt t-skjortan med en grön militärväst för toppen. För resten av klädseln, använd skinny jeans med blå manschetter och ett par rosa ankelstövlar i läder.

Vit t-shirt med lång militärväst och svarta sandaler

vit t-shirt med lång militärväst och svarta sandaler
källa

För att se avslappnad och till och med lite flickaktig, här är en trevlig mysig outfit som du kanske vill prova. Bär en vit t-shirt med en relativt lång militärväst för toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans med manschetter. För skorna kan du bara bära ett par svarta platta sandaler för att komplettera kläderna avslappnat.

Vit chiffongblus med olivgrön väst och ljusrosa axel läderväska

vit chiffongblus med olivgrön väst och ljusrosa axel läderväska
källa

För att uppnå detta relativt damliknande utseende, gå till en vit chiffong långärmad blus. Kombinera den med en grön militärväst och mörkblå skinny jeans med manschetter. En ljusrosa läderhandväska och ett par solbränna mockasko stövlar är ett utmärkt sätt att komplettera ditt utseende.

Svart kortärmad T-shirt med matchande skaterkjol och militärväst

svart kortärmad T-shirt med matchande skaterkjol och militärväst
källa

Låt oss nu titta på en outfit som använder en kjol istället för jeans. För att forma denna outfit kan du bära en svart t-shirt med en svart minirater kjol. Kombinera den med en grön militärväst. Lägg till ett par korta grå mockaskor för att komplettera outfit på ett mysigt och attraktivt sätt.

Vit tröja med rund hals och olivgrön militärväst i fuskpäls

Vit tröja med rund hals och olivgrön militärväst i fuskpäls
källa

Militärvästen är en robust och unisex produkt som är kul att se hur den ser ut när du lägger till ett damliknande element. Den här militära västen i fuskpäls har svaret för dig. Bär den med en vit tröja med rund hals, svarta leggings och svarta fotkängor i vidkalvläder.

Huvtröja med grå t-shirt och knähöga stövlar

Huvtröja med grå t-shirt och knähöga stövlar
källa

Här är en pojkaktigt designad militärjacka med huva. Det är nästan som en ärmlös huvtröja. För att utforma kan du helt enkelt ha på dig en grå T-shirt och svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par knähöga stövlar av grå mocka för att komplettera outfit på ett snyggt och feminint sätt.

Vit blus med ljusbrun väst och grå mockaskor

vit blus med ljusbrun väst och grå mockaskor
källa

För att se elegant och unikt ut på jobbet är här en affärsavslappnad outfit som du kanske vill ha på dig. För att forma det här utseendet kan du bära en vit skjorta med en ljusbrun militärväst för toppen. Bär den med blå manschettjeans och ljusgrå mockaskor för att komplettera utseendet.

Grå långärmad t-shirt med en grön militärväst med bälte

grön långärmad t-shirt med grön militärväst med bälte
källa

För att forma detta luftiga och snygga lager i lager kan du bära en grå bodycon långärmad t-shirt med en militärväst med ett grönt bälte för toppen. Kombinera dessa bitar med mörkgrå skinny jeans. För skorna, ha ett par bruna och nakna sandaler för att se smala och uppfriskande ut.

Svartvit randig mini-skiftklänning med olivgrön väst

svartvitt randig miniklänning med olivgrön väst
källa

Detta är en mycket avslappnad och attraktiv outfit som är väldigt lätt att ta av. Använd en svartvit randig kortärmad miniklänning som kärnan i kläderna. Kombinera klänningen med en grön militärväst. För skorna kanske du vill gå till ett mer avslappnat läge genom att bära ett par nakna flip-flops.

Svart linne med matchande smala jeans och snörstövlar med medelkalv

svart linne med matchande smala jeans och snörstövlar mitt på kalven
källa

För att uppnå ett mycket snyggt och mörkt utseende kan du starta kläderna med en svart linne och svarta skinny jeans som bas för kläderna. Bär en grön militärväst över linnen för en snygg skiktningseffekt. För skorna, ha på dig ett par snörstövlar i mitten av kalven för en särskilt snygg touch.

Grå och svart randig knälång kjol med militärväst

grå och svart randig knälång kjol med militärväst
källa

För att skapa denna street outfit som är både snygg och flickaktig kan du bära en grå t-shirt med en grön militärväst och en svart och grå horisontell randig knälång kjol. Bär en stor brun läderhandväska för att ge en feminin touch till din outfit. För skorna kan du bära nakna sandaler för att göra denna outfit mer uppfriskande.

Svartvit randig långärmad tröja med rippade jeans

svartvitt randig långärmad tröja med rippade jeans
källa

För att forma det här snygga och mysiga utseendet kan du bära en svartvit bred randig tröja med en grön militärväst över. Använd den med svarta rippade jeans och lätta ankelstövlar i kamelmocka för att avsluta din outfit i stil.

Hoppas att du gillade de militära väst outfit idéer som jag visade dig ovan. Västen är en mycket snygg och mångsidig produkt som du kan kombinera med vilken outfit du helst och se hur den passar. Försök och felutveckling är roligt och det är både utmanande och utmanande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*