Hur man bär militärjacka

Den militära trenden återvänder och har gått ur stil i flera år. Varje gång har den en annan karaktär. När du säger militärjacka tänker jag på stora silver- eller guldknappar, rikt broderi och ett intressant snitt. Numera, under termen militärjacka, hittar vi också de gröna parkorna och olivgröna knapparna.

Den här gången stannar vi med den första gruppen. Jag gillar dessa lyxiga och rika modeller av militärjackor. Om du funderar på att para ihop dem med dina klänningar oroa dig inte, vi kommer också tillbaka till det. Och du kommer att se hur lätt det är.
Du kan se elegant och cool ut när du kombinerar det med olika material. Men kom ihåg att du också kan se väldigt elegant ut genom att para ihop din militärjacka med en kostym eller kjol.

Jag har valt ut några av de bästa kombinationerna just för dig! Bläddra ner för att se hur man bär en militärjacka och införliva den i din garderob.

Militärjacka + tyllkjol

Militär jacka tyll
källa
När jag sa att jag älskar när militärjackan ser rik ut menade jag just det. Kolla in detta broderi. Det ser bra ut! Använd den med det svarta knapparna och tyllkjolen för en supercool look. Kombinera den med de platta stövlarna i stilettos med hög klack.

Crop Military Jacket + Leggings

Leggings med militärjacka
källa
Om du trodde att den vita klassiska skjortan bara var för att sova, sov du tyvärr på fel sida av kudden.
Använd den här korta militärjackan med guldknappar i kombination med den vita ärmlösa t-skjortan och leggings med hög midja och ett detaljerat guldlinning.

Sammet militärjacka + vit klänning

Sammet militär jacka
källa
Om du vill se superglamorös ut, använd bara den sammetslen militärjackan. Å andra sidan kan du betona detta glamorösa utseende med den enkla A-linjeklänningen i vitt bomullstyg. Om du verkligen är ett fan av sammet kan du också prova att bära stövlarna i detta material.

Militärjacka + vit kjol

Militärjacka vit kjol
källa
Dessa typer av jackor går aldrig ur stil. Den här militärjackan har röda detaljer på ärmarna och silverknappar. Det är väldigt elegant och elegant. Bär den med den vita plisserade kjolen och överknee stövlar för ett elegant och romantiskt vinterutseende. Lägg till detaljer som röd väska eller basker.

Militärjacka + jeans

Militärjacka jeans
källa
Det här kan vara dina nya arbetskläder. Det ser så elegant och avslappnat ut att du vill ha den här kombinationen varje dag. Militärjackan har broderdetaljer i guld och guldknappar. Under kan du bära en klassisk vit knäppt skjorta och fina jeans. Komplettera den med tvåfärgade vintage skor.

Grön militärjacka + svarta jeans

Militärjacka
källa
Ett bra sätt att utforma din militära kavaj är att bära den som en jacka. Under kan du ha en vit t-shirt och svarta jeans som underdel. Använd ett bälte eftersom det ser ut som en supercool detalj.
Ormskinnsstövlar och en huvudduk ger denna kombination en mycket intressant finish.

Militärjacka + kameltröja

Militär jacka kamel
källa
Lite visste jag att färgerna marinblå och kamel kunde se så bra ut tillsammans! Den här broderjackan ser väldigt lyxig ut, så du bör kombinera den med något elegant. Du kan göra det genom att para ihop den med tyllkjol och kamelröja. Lägg till en ficka med blommig broderi för ett ännu bättre utseende.

Militär jacka + kattunge klackar

Militär jacka kattunge klackar
källa
Redaktören för Vogue France gillar att bära militärjackor. Det är definitivt ett tecken på att du åtminstone bör överväga att återskapa din stil. Det ser väldigt elegant och enkelt ut. Kombinationen är väldigt lätt att göra. Allt du behöver är fantastiska svarta jeans, en vit t-shirt och en fantastisk svart militärjacka med röda detaljer.

Svart militärjacka + läderbyxor

Militärjacka läderbyxor
källa
Lederhosen och militärjacka är en perfekt kombination! Om du vill uppnå det här snygga utseendet, överväga att para ihop din svarta militärjacka med den svarta knappen nedåt och skinnläder. Runda av fotkängorna med öppna tår.

Militär jacka + mamma jeans

Militärjacka mamma jeans
källa
Du kan ha det här fantastiska admiralutseendet genom att para ihop din militärjacka i en fin olivfärg och hög midja jeans med A-linjefåll. Det är en fantastisk chic outfit-kombination för vardagliga och speciella tillfällen.
För skorna väljer du fina sandaler med handledsremmen.

Militärjacka + maxikjol

Militärjacka maxikjol
källa
Om du någonsin undrar hur du ser ut som en modern drottning är detta det bästa exemplet på det!
Denna militära jacka ser väldigt elegant ut på grund av de pälsdetaljerna och guldbroderiet som är väldigt rikt och vackert gjort. För att ge din outfit ett modernt utseende, kombinera den med den vita tryckta t-skjortan och den vita maxikjolen.

Militärjacka + veckad minikjol

Minikjol med militärjacka
källa
Kombinera din militärjacka med den miniplisserade kjolen för en superavslappnad men ändå elegant look som du kan bära varje dag. Du kan para ihop den med spetsiga fotkängor för att skapa en modern atmosfär.
Avsluta den med den lilla väskan i härligt brunt läder.

Militärjacka + brun tröja

Militärjacka brun tröja
källa
Den här jackan ser lite annorlunda ut än de andra. Det har inte guld- eller silverdetaljer, men det har mycket broderi. Det är en fantastisk olivgrön färg och det verkar som om du lånade din farfars medaljer från kriget för att sy ditt militära utseende. Detta är en perfekt jacka som lätt kan bäras varje dag.

Militärjacka + svarta mulor

Militär jacka mulor
källa
Ett bra sätt att utforma din militärjacka är att bära den med rippade jeans och nätstrumpbyxor. Om du vill se ännu mer trendig ut, stila dem med de svarta mulorna som är en stor hösttrend.
Militärjacka ser bra ut med broderier och silverdetaljer.

Det här var de 14 bästa outfitidéerna jag förberedde åt dig idag. Hoppas att du gillade det och kommer att försöka integrera en militärjacka i din garderob.
Som du kunde se kan du bära den som en elegant häftklammer, men du kan mycket enkelt göra den till en vardagsjacka som du kommer att älska. Det ser lika bra ut i kombination med jeans och kjolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*