Hur man bär metallskjorta

Hur man bär metallskjorta

Det finns tillfällen när du kanske vill ha en mycket prålig skjorta istället för en vanlig vit knapp-upp skjorta. Till exempel kanske du vill göra detta för semi-formella eller formella evenemang som cocktailparty och barnvagnar. I dessa scenarier, om du inte vill ha en kostym, är det mycket bra att bära en metallskjorta. Det är främst tre färger som jag ska prata om, nämligen silver, guld och rosaguld. För att visa dig hur du uppnår detta fantastiska utseende, här är de metalliska skjortoutfitidéerna jag samlade åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Silver metallic skjorta med svarta läderbyxor


källa

För att starta den här listan över fantastiska outfitidéer ska jag visa dig en outfit som är relativt lätt att ta av. Det är ett silver och svart utseende. Bär bara en metalltröja i silver med knappar och svarta läderjackor. Du kan bära svarta balettlägenheter eller klackar för att se rena och eleganta ut.

Silverfri rygglös metallskjorta med paljetter och blå jeans

rygglös metallisk skjorta med silver paljetter och blå rippade jeans
källa

För att forma denna outfit som kan få dig att se snygg och sexig ut samtidigt kan du bära den här silverlösa paljett rygglösa rygglösa metalliska skjortan. Team toppen med blå rippade och manschette pojkvän jeans. Bär ett par silver metalliska klackar med spetsiga tår för att komplettera utseendet med lite mer klass.

Metallisk silver kortärmad skjorta med blå jeans

silvermetallisk kortärmad skjorta med blå jeans
källa

Låt oss nu ta en 180 graders vändning och titta på en mycket mer avslappnad outfit som du faktiskt kan ha på dig på kontoret. För att forma det här avslappnade och snygga utseendet kan du bära en silvermetallisk kortärmad skjorta med knappar. Kombinera den med blå skinny jeans och svarta ballerina-lägenheter för ett rent och minimalt sätt att slutföra outfit.

Gyllene metallisk blus med vattenfallshalsring och svart minikjol

Metallisk blus med guldvattenringning och svart minikjol
källa

För att forma denna attraktiva och ungdomliga outfit som du definitivt kan bära till en cocktailparty, använd en guldmetallisk långärmad skjorta med en halsringning i toppen. Kombinera den med en svart minikjol med en avslappnad passform. För att få skorna att se snygga och eleganta ut, är ett bra alternativ att bära ett par svarta klackar med en öppen tårem.

Silver Sequin Metallic One Shoulder Shirt med vita mini shorts

silver metallic paljettskjorta med en axel och vita mini-shorts
källa

För att se reserverad sexig ut utan att visa mycket hud kan du bära en metallisk kortärmad blus i silver med en axel. För att se smal och lång ut, överväga att bära ett par vita mini-skyskrapashorts. För skorna, använd bara vita höga klackar för att se smala och uppfriskande ut.

Guld Metallic Cowl Neck Blus med Pearl Blazer

gyllene metallisk kohalsblus med pärlblazer
källa

Här är en väldigt blank streetoutfit som verkligen kan göra att du sticker ut från mängden. Till toppen kan du bära en guldmetallskjorta med en halsringning och en pärlformad kavaj för toppen. Kombinera dem med bruna skinny jeans. Bär ett par svarta mockasko stövlar för att göra din outfit stilfull.

Rose Gold Paljettblus med en axel och pojkvän jeans

Roséguld paljettblus med en axel och pojkvän jeans
källa

Ibland kan du få ett mycket bra resultat genom att balansera en elegant topp med en pojkaktig och snygg botten. Till exempel kan du bära en roséguld metallic paljetter på axelblusen med en rippad pojkvän jeans för att se vacker ut. Bär ljusrosa klackade sandaler för en damliknande touch.

Rosa guldblus i metall med vit kavaj och ljusblå jeansshorts

rosa guldmetallblus med vit kavaj och ljusblå jeansshorts
källa

För att se mer ungdomlig ut kan du ha jeansshorts istället för jeans. För att uppnå det söta och iögonfallande cocktailpartyutseendet kan du bära en rosa guldfärgad metallisk skjorta med en vit kavaj för toppen. Kombinera dem med ljusblå mini-jeansshorts. Bär vita klackar för en ren och uppfriskande finish på din outfit.

Guld metallic beskuren blus med svart läder damask

Guld metallic beskuren blus med svart läder damask
källa

För att forma det snygga och snygga svart och guld-utseendet kan du bära en metallisk skjorta i paljetter från ovan. Kombinera den med svart läderjacka för att ge en snygg touch och få dina ben att se extra långa ut. Bär guld öppna paljetter för att slutföra klädseln med klassen.

Guld metallic kortärmad T-shirt med röd midikjol

guldmetallisk kortärmad T-shirt med röd midikjol
källa

För att uppnå detta superblanka och ljusa utseende, ha två chockerande färger i guld och rött. Bär i detalj en guldmetallisk kortärmad topp med en röd rak midiklänningskjol. Bär ett par svarta klackar för att skorna ska se djärva och kreativa ut.

Svart och silver vertikal randig metallisk skjortklänning

svart och silver vertikal randig metallisk skjortklänning
källa

För att forma detta supercoola utseende, låt oss titta på en liten variation av en metallisk skjorta i denna skjortklänning. I detalj är klänningen en svart och silver randig metallisk miniklänning. Du kan para ihop den med svarta läderstövlar för att få ett enkelt men fantastiskt utseende.

Överdimensionerad skjorta i guld med paljetter

Överdimensionerad skjorta i guld paljetter med mini denim shorts
källa

Ett sätt att få dina ben att se extra långa och smala ut är att bära en lång eller överdimensionerad topp med mini-shorts. Du kan till exempel ha på dig en vit överdimensionerad t-shirt med en överdimensionerad guldmetallskjorta. Kombinera dem med en ljusblå mini-jeansshorts. Bär silverklackar för att slutföra detta fantastiska utseende.

Rose Gold Button Up Metallic Shirt Dress med lårhöga stövlar

Metallisk skjortklänning med rosa guldknappar och overknee stövlar
källa

Låt oss nu titta på varje skjortklänning. För att skapa en snygg och minimalistisk outfit kan du bära den här rosa guldtonklänningen med metallknappar och ett par grå mocka över knästövlarna. Med iögonfallande bitar som dessa är det vanligtvis det bästa alternativet att hålla saker enkelt.

Guld metallic skjorta med svart bälte & shorts i manschett

metallisk skjorta i guld med svart bälte och jeansshorts med muddar
källa

För att klä dig lite mer kraftfullt för ett företagsevenemang, bör du bära en guldmetallskjorta med knappar och blå mini-jeansshorts med manschetter. Lägg till ett robust och brett svart läderbälte till blandningen. Avsluta med att ha på sig ett par svarta balettlägenheter för att hålla kläderna rena och enkla.

Hoppas du gillar de metalliska skjortoutfitidéerna jag just delade. Det här är några riktigt trevliga kläder, speciellt om du inte är på humör att bära en kostym för en cocktailparty eller prom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*